63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #14671 en ugy emlekszem egy csuszka volt az alapja aztan meg elojott meg mas is. Tudod az a fajta slider, ahol eloszor az ertek latszik es ha raklikklesz megjelenik a slider es ha elviszed az egeret akkor eltunik. Tehat nem potyogni hanem csak huzogatod. Okos otlet mondjuk. -
az adobe meg a macromédia min háborúzott??? -
Adobe-Macromediárül én is hallottam, erről még nem.
Mondjuk én használgattam néha a TabPanelt, hatos halatt be is üzemeltem, de már jóval auzótán, miután megszoktam anélkül és végül levettem, mert az én kis alacsony felbontásomon túl sok helyet foglalt. :D -
Ejha, erre nem is gondoltam. Na ne már, hogy a programok kezelőfelületét is szerzői jog védje ilyen szinten. :) Arról sem tudtam, hogy a Macromedia cuccok miért váltottak UI-t. :) de akkor megvan. Ez emberek itt a föld, 2005, ahol bárki bármin képes vérre menő vitát folytatni. :) -
nenad #14667 egyebkent eppen valami UI haboru miatt szedtek le, persze a hivatalos info az volt hogy lassitja nagyon a rendszert :)
annyira poen volt hogy barki a discreet forumon felemlegette a temat azonnal toroltek a postjat :)
nem akartak egy macromedia vs adobe fele haboruba csoppeni. -
:D -
Ezek szerint nem csak én nem hulaltok érte könyneket. :) A MAX az MAX... ne akarjon Maya UI-t. :P -
nenad #14664 mar max6bam is trukkosen lehetett csak elohozni, max7 bol sztem velgel kiszedtek. mondjuk en soha nem hasznaltam. -
Én is átböngésztem a helpet hasonló sikerrel.
Mivel láma vagyok maxhoz ezért gyorsabb volt h nem az angol szót jegyzem meg hanem az ikont. Igy jártam:) -
max 7 2 napos tanfolyam -
Hát ezen most nagyot derültem. NEm lenne MAX 7-ben Tab panel? Vagy hová dugták? :)) A vicc az egészben az, hogy én nagyon nem szeretem,( mert csak foglalja az értékes helyet, és ha kinnvan, akkor már előáll az a helyzet, hogy nem egyértelmű az UI, mivel egyes elemek több helyről is elérhetők. Iylen redundancia meg szvsz luxus ) így mindjárt install után MAX 5, 6 ban egyből le is szedtem. De itt most én sem találom. Van Reactor, meg main toolba, és kész.
A helpben sincs benne, míg MAX 5, 6 helpjében ottvan. Lehet kivették volna? Lol... fel se tűnt.
-
max 5ben ott volt,7nél nincs vagy nagyon lámául nem találom. -
Jobbklikk az valamelyik kapcsolgatható UI elementen (pl. főmenű...) és ott bepipálod a Tab panelt... :) Nem? -
Megtudná valaki mondani,h max7-ben hogy tudom a tab panelt előcsaloatni?
Hülyére idegesit h nincs meg:) -
Sajnálnám én is ha megszűnne az ftp, pár gigát fel tudok ajánlani a sajátombol ha esetleg... -
nenad #14656 megy -
nenad #14655 nezd meg mert megint gond van.
nemtucc ip cimet valtoztatni? -
nenad #14654 http://www.3idee.nl/3d/script_php/ms/cameranim01.ms
This script creates a new animated camera that animates along the scene cameras. Every position and rotation is stored in an animation key. It lets you render a number of cameras without making numerous network renderjobs or having to set up the video post every time. It also copies the FOV's -
jóhír: megy a szerver
Rosszhír: nem tudom hogy meddig -
na gyerekek az ftp ami eddig nem létezett az most tényleg nem létezik már. a szerver meghalt ma este temetjük köszönhetően hogy hajnal öt től folymatosan törni akarták a gép meg mikor nem bírta a sok infót mindig újraindúlt gyenge volt már szegény. na most este 10 tájékán már nem tudott újraindúlni. ez van ha esteleg valaki be akar szálni anyagilag az új alaplap provci és memória beszerzésébe az privben keressen meg pls. ksözönöm :c( -
Dejó, hogy ehez még hülye vagyok!:) illetve annyira nem, mert lassan renderelnem kell, és idén nincs több brazil render, max7 van, meg vray. Tanulhatok ezerrel megint. -
Nem, a másodikban nem. :) ez egyelőre bug. -
nenad #14649 dehat en nem azert mondtam mert ilyet gondoltam, csak az okat szerettem volna fellebenteni.
-
akkómost a másodikban nemdirekte fehér? vagy mi van? :) -
Nem is fikázni akartam a vray-t csak érdekesnek találtam... -
nenad #14646 jo hangulata van! :) -
nenad #14645 a gond ezzel csak az hogy a qmc ertekei megvaltoztak, azaz ez nem ervenyes, az egesz scenet a materialktol kedve ujra kell epiteni es ugy megnezni, es mellesleg 46.10 glossyban joval 45.20 elott van. -
max6, az max7 akart lenni:) -
Az előbbi tutort kiprobaltam.
max5, vray1.45.20
max6, vray1.46.10
Az idő sztem nem számit,mert a 2.nál futott több progi is mellette. -
nenad #14642
sss.max
mondjuk ez mar olyan majdnem production ready, ugyhogy ne csodalkozz a nagy 50s subdiven, egyebkent meg tedd le 8-12 re.
meg mas is van meg amivel lehetne jatszani, pl a glossy ertekkel es akkor simabb lenne kisebb subdivsel, az aa van stb.
de gondoltam neked tesztelni kell, igy hat had izzadjanak a gepek ;) -
nenad #14641 ez egy trukk, hehe> es ezekben a buildokban eppen lehet hogy nem fog jol kinezni, mert a fogrendszer bugos -
http://www.richardrosenman.com/vray_absorption.htm
nézd meg itt -
marcee #14639 Kövezzetek meg, de én nem jöttem rá, hogy hogyan lehet vray-ben sss-t generálni. (jól jönne egy 1.0-snál újabb manual asszem) -
4D #14638 Jó az a csarnok. Tetszenek a fények. A feeling, mint a HL2 eleje pályaudvar. -
nenad #14637 winxp cd recovery console, file megkeres, delete. -
mindenki átált a MAX 7 re?
egy kis off ....
mostanában terjed egty vírus főlleg a download oldalakon. a neve Win32/StartPage.NBS1
nem nagyon találni infót róla egyenlőre csak annyit hogy a NOD32 felismeri de nem tudta nekem leszedni.
A Vírus egy Troján nak ismeri fel. amit csinál az az, hogy átírja az explorrerben az indítólapot egy system32.dll re és nem enged ki más címre csak egy kis cég troján eltávolító programjához amit ingyenesen le lehet szedni. na az az egyetlen progi ami rendessen le tudná szedni ha 48 dollárért regisztrálod.
Jó Busines...
Szóval mindenki figyeljen.
még annyi hogy én megúsztam volna mert a NOD 32 nem engedte volna be de mellényúltam és onnantól vége. de Norton és Mecafe alatt símán becsúszik a gépre. -
nenad #14635 amugy tenyleg gyorsabb lett a rendereles foleg a lightmap filteringnel.(ha fixedet hasznalsz) -
Ezt csak ugy gonoszkodásbol....
"Raktárépület előtt hatalmas kamion, oldalán döglött fóka rajzával. Mellette
két ember vitatkozik.
- Na de uram, honnan tudhattam volna az Ön emailjéből, hogy amit rendeltek
az nem fókabél, hanem főkábel?"
-
nenad #14633 http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=3OREXS1VI8KLI03J0CY591NCKK
pause render for 3dsmax.
total le lehet allitani vele maxot ha esetleg van valami gond,
volt nehany false virus warning, nem kell vele foglalkozni, tiszta. -
nenad #14632 ma, nagyreszt szabad vagyok ugyhogy folyatatom a tutot, es hogy ne legyen olyan szaraz, beiktatok egy ket masmilyet is.
lattam egy animaciot (mozgo targyal) chaostol, csak lightmappal szamoltatva es csak 500 subdivsel.
nem flickerelt..
a filter 0.5n volt.