63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Egyébként ebben a képben ez a legjobb! Annyira el van találva, hogy jó, és kész. A funkciója sehogy nem ugrik be, de erre csak akkor jössz rá, ha már azon filózol, hogy mit csinálnál benne másként, és közben felmerül a kérdés, hogy mi is ez eredetileg. alapból meg megnézed, és csak simán kurvajó! -
Épp ez az, elgondolkodtató h mi a ráknak oda az asztal. Sztem a 3d-nek ez lenne az egyik lényege,h olyan dolgokat csinálni amit nem lehet az életből lemásolni, lefényképezni.
De ez csak az én hülyeségem...:) -
kössz a szkínt Nenad!Minnyá neki is látunk levonni a tanulságot hogy az elöbbinél mit nem sikerült a V-rayben beállítani. -
nenad #14949 fasza, de azokat az asztalokat meg szekeket kicserelnem nemtom mi akar lenni maga a csarnok rendeltetese -
Sztem igy süti ahogy van,nyugodt és nem tulzsufolt.
Nem értem nektek egy kőépitményről vagy piramisrol miért egy ürhajó jut eszetekbe?:))) -
GixEr #14947 Nem sotet. Csak egy ket eszrevetel:
- Az oszlopok texturaja mintha tok ugyanaz lenne :)
- A az oszlopok kozott kilatni a semmire. Hegyek? gigantikus urhajo(ala Stargate?)
- A terem belsejet meg kene torni valamivel, tul lapos a padlo. egy 2-3 fokos lepcso mint szinttores, esetleg belogatott zaszlo? -
Én azt mondanám, hogy sokkal hangulatosabb, nem sötét. Rakj valami űrhajót párat a háttérbe lécci, vagy lebegő bárpulthajót. Vagy egy holdat ilyen sárgás beütéssel! -
Már én is pedzegettem neki privátban, hogy mennék, ha lehetne! :) Valamit csak szeret, ha mást nem, akkor pénzt! :) -
sazsmadar #14944 Hali! Egy kis kompatibilitási problémám van a xpsp2 és a max 5-tel. Ugyanis valami miatt az sp2 nem engedi feltelepíteni minden összetevőjét a maxnak. Kipróbáltam ugyan azt a maxot sp1 alatt és ott tökéletesen működött. Van e rá valami mód, hogy használni tudjam? Nem akarok max6 és 7-et. Mert az én tudásomhoz felesleges lenne.
-
Bal oldalrol mintha jönne még be fény,sztem ha ott lezárnád kontrasztosabb lenne. Vagy raksz fekete lámpát:D
De nem értek hozzá annyira mint ti... -
nagyon sötét ez így? Ezek a színek nekem bejönnek, de ha nem akarom, hogy elvesszen a kontraszt. Elvégtére egy bazinagy épületbelső, jelenleg belső világítás nélkül.
Maradtam a lineáris color mappolásnál, mert nekem az exponenciális kimenet továbbra is egy szürke maszlag. Biztos bennem van a hiba. :D HSV exponettel pedig elég érdekes dolgokat produkál. Csak most épp elkapott az életérzés, hogy valami olyat kellene csinálni, ami nemcsak renderidő bravúrkodás, shadermesterkedés, ilyenek. -
Projektor,helység bérlés,oktatás...:) (sör) -
nenad #14940 hetfoig melozom ejjel nappal utana... -
nenad #14939 rafaznal... nem pialok :) -
...vagy beállitunk egy rekesz sörrel hozzád és kivallatunk:) -
GixEr #14937 Hat a Vray-rol mindig eszembe jut: a QMC parameterei nem fernek a fejembe (mivel mit allitok). Nenad nincs kedved nyilvanosan okitani picit(Vray halado kepzes?? esetleg videotut kommentarral??)? -
nenad #14936 a keppel semmilyen utolagos korrekcio nem tortent.
scene
ha kell mas modszerrel is megcsinalhatom de sztem ez a leghatasosabb kombo.. -
Ha nem lesz anim, akár egy revolve -s felület is megteszi.
Vagy akár csak egy körlap.
Esetleg sok subdiv a polyban és akkor még hullámozhat is.
Aztán egy szép material és kész a kávénak látszó tárgy, melyet nem félsz majd használni :D -
Szoval van valami otletetek, hogy a csezebe hogy varazsoljak kavenak latszo folyadekot? -
nenad #14933 mingya csinalok egy ilyen maxos csudat.
-
Ez a problémám. ahogy picit mozgatom az objectet a viewportban úgy tűnnek el az él részei. Olyan beállopció kéne, ahol megadhatom, hogy minden körülmény között létszódjon az él rendesen, már ha van ilyen, mert én nem találtam:(
-
Akkor azért nem stimmelnek a kapcsolók sem benne. Én is 1.46.10-et használok WinXp Sp2-vel és max7-el.Eddig jól fut a kicsike.Szal ott tartottunk, hogy van néked hasonszőrű scene-ed? -
Hol tudom állítani az edgek minőségét? Átállítottam mindent ahogy a 6-osban volt, de max7 ben akkor is maradt röhely. szerkesztés közben line szinten mozgatva a viwportban az objectet a lineok, összevissza jelennek meg, néha több mint a fele eltűnik, és edg cutnál is van, hogy a vágott élt csak sacra vágom bele, mert csak kizoomoláskor látom, közelebbről megint eltűnik. Na szerkessz így! :( zavaró baromira, pedig 6-ban tök jó volt:( -
jujj:( -
Jah teljessen igazad van . nkem bejött az élet. Nincs munkám nincs pénzem a szervert amire 3kilót költöttem eddig na az elszál táp helo és vite az alaplapot procit. Jah és hogy ne legyen ennyire egyszerű az élet mellesleg karácsony óta tudom hogy anyukám mellrákos. őt 12. én műtötték és most hála az égnek már itthon van ugyan de 6 hónap garantált elfoglaltság minden nap bevinni sugárkezelésre meg hetente egyszer kemoterápiára. most itthon én főzök és mososgatok takarítok a géphez leűlni max 5 percem van. És marad nekem az éjjel pontosabban hajnal amikor anyum ellaszik én meg felmehetek egy kedves barátomhoz aki szabin lévő sztriptíztáncoslány és vele iszogatom, hogy reggel felkelve mindent kezdhessek előről. :c))))) De vidám az élet :c)))
Szóval valamit tényleg rosszúl csinálsz!!! :c)))))))) -
Élni tudni kell! Munkája az nincs, de tökre issza magát tequilával! Jee! Ilyenkor érzem azt, hogy valamit nagyon rosszul csinálok! :) -
nenad #14926 erdekes kep lehet belole meg.
-
Nenad tutorja alapjan keszul! Koszi a mesternek a tutort.
Az erdekelne meg a kaves cseszebe hogy lehetne folyadekot,kavet varazsolni? Max vagy PHS?
-
nenad #14924 VRAYSERVERT MINDIG MINDENKINEK EL KELL INDITANI AKI HASZNALNI AKARJA :) AKI NEM AZ NE IS FIGYELJEN IDE :)
nem ertelek benneteket az egy nagyon egyszeru scene volt, egyebket a lightmap megjelenesevel, ami jo nehany hianyossagat kikuszoboli a photonmapnak elegge megkerdojelezi a letkerdeset szegenynek.
no de majd time will tell... :) -
nem kellene ennyi tequilát innom és akkor menne a gépelés is :C)
-
na látod?????
Én is ezt mondtam amikor kiadta a tutoprt hogy ott olyan mintha kimaradt volna egy lépés mert hiűba csinálom lépésről lépésre valahogy nem jön össze az istennek sem.... -
Culram #14921 Nekem WINXP SP2 max7 és VRay Adv 1.46.10 van fent nekem. Nekérdezd hogy de működik. Vagy két nap volt még működésre bírtam. Nálam el kell inditani hozzá a vrayserver vagymit mindig, és akkor tök jól fut.
Én is probalkoztam mindket dolgoggal nev/IP. Aztan nem tudom miert egyszer csak ment. -
nenad #14920 az mar jo regen volt nincsen meg a scene...
de majd kapsz masikat :) -
Ha nem haraxotok egy kicsit visszaterelném a szót Max-ra.Nenadesz féle Vray tutorialból szükségem lenne a scene-re.Csak azért, mert nálam nem igazán azok az eredmények jönnek ki mint nálad. Az árnyékok elmosottak és a szoba baromi világos.Lehet, hogy arányokkal van valami guba?
-
nenad #14918 Na -1 ponty a windowznak ;)
egyebkent a sr1 utan az uj windowzt mar sr nelkul tettem fel es tokeletesem megy minden. Nem vagyok haverja ezeknek a packoknak, (pl nagyon osszeakadt a quicktimeal elozo korben)
1etlen dolog ami kellemetlenebb lehet neha az usb2.0 hianya, de ennyit meger nekem. :)
innen onnan regebben beszereztem windows kezdemenyeket, maradvanyokat, PE verzio stb, csak a poen kedveert osszebarkacsolnek egyet.
Egyebkent a mediaplayert/bongeszot/stb tartalmazo modulok 50megabol kijonnek ami nem is rossz tule. Persze van 2-300ks mukodo verzion is.
Emlekszem volt egy ilyen versen anno win98at mennyire lehet "lehuzni" valami brutalis kis meretbol osszehoztak mukodo operacios rendszert. -
próbáltam mindkettőt:( mindegy felraktam a 09-est:( -
Nekem melóban csak számitógépnévre reagált,itthon meg csak ip cimre... -
Ez túlmegy már az egyből nem megyen. 2 órája mást sem csinálok, mint próbálom beröffenteni. Én vagyok, az előbb néztelek, de nem láttalak fent:( -
Nyugi. Ha egyből nem megy, keress valamit, amit biztosan nem sajnálnál, és zúzzad porrá. :D
Nem leledzel ICQ-n véletlen?
(Nekem SP2-es WinXP van, MAX 7.0, VRay 1.46.10 MAX 7.0-hoz) -
SP2-es winel megy itt valakinek az új vray max7-el?