63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Szerintem téged egyszerűen a fény-árnyék játéka tévesztett meg. Az oldalsó nézeti képen szinte összeérnek a billentyűk.
  • RelakSfromhome
    Lejjebb van egy kép, majdnem felülnézetből, és ott eléggé nagy foghíj van két billentyű között
  • piktor
    Csak egy kurta kérdés: a Max7 alatt melyik VRay-t kell telepíteni?
    (kezd egy kis szabadidőm körvonalazódni és 3dézni szeretnék...) :-)
  • ThomasGins
    Igen:)
  • KisQbi
    Vray tutor : vraytutor
  • petesilver
    mi is ennek a lényege? hogy kockák vannak, de golyó tükröződik, minzha golyó lenne a kocka?
  • Pp
    Szevasztok! Segítsetek rajtam, kéne egy 3D Smax6-os , akár triál is jó csak hatos kéne.Vagy egy link. Egy korrekt kis vírus elrendezte.
    Az a baj, hogy az installt is.
  • ThomasGins
    Anno volt egy ilyen ötletem,h megcsinálom 3d-ben. Szerintetek meg lehet csinálni?
    kockagolyo
    Az ellenkezőjét meg tudom csinálni, bár vray-ben azt se.
    De az ellenkező, ellenkezőjét nem:DDD

scene
    Sorry a hülyeségeimért:)
  • ThomasGins
    Köszönöm!
    Igazábol textura ugyben nem tudom milyen legyen,mert igy nem a legszebb. Meg eddig csak kisérletnek szántam,de lehet nekiugrok megcsinálni normálisan.
  • nenad
    kiraly otlet, meg is csinalnam komolyabban!
  • Free
    nagyon állat a kép :c)
  • Free
    na most a gombok azok Tolómérővel lettek lemérve és a miliméter adatokkal rajzoltam meg. szóval ami nekem itthon van most billentyűzet az teljessen ilyen mint a képen. nem épp a leg kényelmesebb de nem én találtam ki :c)

"2: lent azok a foghíjak ki vannak javítva, ugye?"
    mik ???
  • oryon
    Hehe...ötletes.
    Tea-chess

De szvsz hamar össze lehet keverni a bábúkat.
  • ThomasGins
    Csak ugy a "napi felesleges renderekhez..." :)
  • nenad
    nem a vita kedveert de nekem volt egy ilyen billentyuzetem amit nagyon ergonomikusnak gondoltak a keszitok, csak eppen mindig lecsuszott rola az ujjam :)
  • RelakSfromhome
    Szép, meg jó, de
    1: talán túlzottan le van kerekítve minden gomb
    2: lent azok a foghíjak ki vannak javítva, ugye?
  • oryon
    Okés...így már jobban látszik: nem szóltam! :P

Szép lett!
  • nenad
    jo lesz a billentyu

vrayben volt egy olyan opcio hogy limit ray distance, vajon hova lett a 10bol.
  • Free
    Beleültetted a bogarat a fülembe. most ami itthon volt bill. azt mind végignéztem és mindenhol ez a tipusú vessző van ott.
  • bencsab
    (még akkor is, ha vesszőt ír)
  • bencsab
    A legyes történet ismerős. Mintha láttam volna már "valakitől". Egyébként jó ötlet cg-ben is megvalósítani. Egyébként csak szólni szeretnék, hogy a numerikus oldalom a del fölött a . van.
  • Free
    majd még kicsit koszolnom kell a materialt de az már talán nem lesz ennyire macerás.
    Jah még annyi hogyha kell valakinek majd az ekészűlt bill munkához vagy bármihez átküldöm mindenkinek szivessen a scenest. amolyan Free Scenes lesz :d ))))
  • Free
    passzioból kezdtem... meg akarom csinálni a lakásunkat 3D ben a leg apróbb részletekig. oszt kitaláltam hogy mekkora poén lenne " A légy Élete" című első művemet megalkotni. és úgy végigmenni a lakásban mintha egy légy szemszögéből mennénk végig. Persze a végén le lesz csapva majd :D
  • Free
    Igen ez ebből a szögből nem látszik de talán ezen jobb lesz.

Egyébként majd lesznek közeliek is

• petesilver
    amúgy ezt csak passzióból csináltad, vagy kell valamire?
  • oryon
    Amennyiben ez lesz a középpontban és nagyon közeli képekhez lehetne részletesebb...szal gömbölyűbb, a teteje behorpadt, stb. ha most nincs úgy...

Ha nem....akkor nem szóltam.

Egyébként Rulez! :D
  • Free

Nah a billentyűk azt hiszem megvannak.....
    Jöhetnek a kritikák :c))))))))))
  • nenad
    Flegos ez nagyon jo! Probalj meg egy kis kontrasztot es saturaciot adni manulaisan neki es kesz is!

• fle go
    messze van ez meg a jotol, de igyekszem.
  • Free
    nem szoltam. téma ejtve . megtaláltzam a megoldást mindjárt berakom a kész cuccost
  • Free
    :c))))))))))))
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    nah a lényeg hogy sikerült hogy a tetején jelenyen meg rendessen ahogyan kell.... de az oldalán is rajta van mindegyiknek kicsinyítve :(

• MasterJay
    Helló! Tud valaki egy olyan oldalt ahol van egy csomó pdf?
    Szükségem lenne egy könyvre.
  • Evogordon
    Nekem nagyon tetszik, jó lett.
  • KisQbi
    jah... sztem kevés a fény
    van deritő fény is? sztem legyen sokkal erősebb az ablakon bejövő és gyengébb a deritő
  • fle go
    keves a feny, de asszem a fenyero eleg magas, gondolom meg kellene novelnem a photonok szamat akkor vilagosabb lenne? Vagy mitol nem akar ez olyan lenni mint nenad sceneje?
  • KisQbi
    figyu.. az UVwrap editort nyisd ki és subobject módba jelöld ki a tetejét a gombnak és PLANAR MAP.. megjelenik az editorban és mozgasd scalezd rá a helyére mert ugye látod a mapet editorban is...
  • Free
    nekem nem nagyon megy ez a texturázás
    majd nlézek egykét ilyen texturázásos tutort és hátha rájövök mert nem tudom elfogadni hogy nem tudom megoldani
  • Free
    minden tú gy cswináltam ahogy leírtad. erre behozom a material részbe meg minden és tök jól megjelenik rajta a kép csak éppen nem a gomb tetején ahol kijelőltem hanem az oldalán. na erre varjál gombot.
  • KisQbi
    ne már:D
  • Free
    megpróbáltam befürödtem nem értem és tele van a faxom..... majd este visszatérek rá és próbálkozom de most ott tartok hogy törlöm az egésszet.