63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szerintem téged egyszerűen a fény-árnyék játéka tévesztett meg. Az oldalsó nézeti képen szinte összeérnek a billentyűk. -
Lejjebb van egy kép, majdnem felülnézetből, és ott eléggé nagy foghíj van két billentyű között -
Csak egy kurta kérdés: a Max7 alatt melyik VRay-t kell telepíteni?
(kezd egy kis szabadidőm körvonalazódni és 3dézni szeretnék...) :-) -
Igen:) -
Vray tutor : vraytutor -
mi is ennek a lényege? hogy kockák vannak, de golyó tükröződik, minzha golyó lenne a kocka? -
Pp #15066 Szevasztok! Segítsetek rajtam, kéne egy 3D Smax6-os , akár triál is jó csak hatos kéne.Vagy egy link. Egy korrekt kis vírus elrendezte.
Az a baj, hogy az installt is. -
Anno volt egy ilyen ötletem,h megcsinálom 3d-ben. Szerintetek meg lehet csinálni?
kockagolyo
Az ellenkezőjét meg tudom csinálni, bár vray-ben azt se.
De az ellenkező, ellenkezőjét nem:DDD
scene
Sorry a hülyeségeimért:) -
Köszönöm!
Igazábol textura ugyben nem tudom milyen legyen,mert igy nem a legszebb. Meg eddig csak kisérletnek szántam,de lehet nekiugrok megcsinálni normálisan. -
nenad #15063 kiraly otlet, meg is csinalnam komolyabban! -
nagyon állat a kép :c) -
na most a gombok azok Tolómérővel lettek lemérve és a miliméter adatokkal rajzoltam meg. szóval ami nekem itthon van most billentyűzet az teljessen ilyen mint a képen. nem épp a leg kényelmesebb de nem én találtam ki :c)
"2: lent azok a foghíjak ki vannak javítva, ugye?"
mik ??? -
Hehe...ötletes.
Tea-chess
De szvsz hamar össze lehet keverni a bábúkat. -
Csak ugy a "napi felesleges renderekhez..." :)
-
nenad #15058 nem a vita kedveert de nekem volt egy ilyen billentyuzetem amit nagyon ergonomikusnak gondoltak a keszitok, csak eppen mindig lecsuszott rola az ujjam :) -
Szép, meg jó, de
1: talán túlzottan le van kerekítve minden gomb
2: lent azok a foghíjak ki vannak javítva, ugye? -
Okés...így már jobban látszik: nem szóltam! :P
Szép lett! -
nenad #15055 jo lesz a billentyu
vrayben volt egy olyan opcio hogy limit ray distance, vajon hova lett a 10bol. -
Beleültetted a bogarat a fülembe. most ami itthon volt bill. azt mind végignéztem és mindenhol ez a tipusú vessző van ott.
-
bencsab #15053 (még akkor is, ha vesszőt ír) -
bencsab #15052 A legyes történet ismerős. Mintha láttam volna már "valakitől". Egyébként jó ötlet cg-ben is megvalósítani. Egyébként csak szólni szeretnék, hogy a numerikus oldalom a del fölött a . van. -
majd még kicsit koszolnom kell a materialt de az már talán nem lesz ennyire macerás.
Jah még annyi hogyha kell valakinek majd az ekészűlt bill munkához vagy bármihez átküldöm mindenkinek szivessen a scenest. amolyan Free Scenes lesz :d )))) -
passzioból kezdtem... meg akarom csinálni a lakásunkat 3D ben a leg apróbb részletekig. oszt kitaláltam hogy mekkora poén lenne " A légy Élete" című első művemet megalkotni. és úgy végigmenni a lakásban mintha egy légy szemszögéből mennénk végig. Persze a végén le lesz csapva majd :D -
Igen ez ebből a szögből nem látszik de talán ezen jobb lesz.
Egyébként majd lesznek közeliek is
-
amúgy ezt csak passzióból csináltad, vagy kell valamire? -
Amennyiben ez lesz a középpontban és nagyon közeli képekhez lehetne részletesebb...szal gömbölyűbb, a teteje behorpadt, stb. ha most nincs úgy...
Ha nem....akkor nem szóltam.
Egyébként Rulez! :D -
Nah a billentyűk azt hiszem megvannak.....
Jöhetnek a kritikák :c)))))))))) -
nenad #15045 Flegos ez nagyon jo! Probalj meg egy kis kontrasztot es saturaciot adni manulaisan neki es kesz is!
-
messze van ez meg a jotol, de igyekszem. -
nem szoltam. téma ejtve . megtaláltzam a megoldást mindjárt berakom a kész cuccost
-
:c))))))))))))
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
nah a lényeg hogy sikerült hogy a tetején jelenyen meg rendessen ahogyan kell.... de az oldalán is rajta van mindegyiknek kicsinyítve :(
-
MasterJay #15041 Helló! Tud valaki egy olyan oldalt ahol van egy csomó pdf?
Szükségem lenne egy könyvre. -
Nekem nagyon tetszik, jó lett. -
jah... sztem kevés a fény
van deritő fény is? sztem legyen sokkal erősebb az ablakon bejövő és gyengébb a deritő
-
keves a feny, de asszem a fenyero eleg magas, gondolom meg kellene novelnem a photonok szamat akkor vilagosabb lenne? Vagy mitol nem akar ez olyan lenni mint nenad sceneje?
-
figyu.. az UVwrap editort nyisd ki és subobject módba jelöld ki a tetejét a gombnak és PLANAR MAP.. megjelenik az editorban és mozgasd scalezd rá a helyére mert ugye látod a mapet editorban is... -
nekem nem nagyon megy ez a texturázás
majd nlézek egykét ilyen texturázásos tutort és hátha rájövök mert nem tudom elfogadni hogy nem tudom megoldani -
minden tú gy cswináltam ahogy leírtad. erre behozom a material részbe meg minden és tök jól megjelenik rajta a kép csak éppen nem a gomb tetején ahol kijelőltem hanem az oldalán. na erre varjál gombot. -
ne már:D -
megpróbáltam befürödtem nem értem és tele van a faxom..... majd este visszatérek rá és próbálkozom de most ott tartok hogy törlöm az egésszet.