63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
DEx- #15112 Csinálj, aztán csinálunk valami légiharcot! :-D -
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt. Tényleg. Én is csinálok egy repcsit. -
DEx- #15110 Na, sikerült is elcsesznem. :-]
Próba még 1x:
itt a kép -
DEx- #15109 Szasztok, régen nem rajzoltam már valamit, de sikerült végre rászánnom magam, hogy nekiugorjak vminek. ;-]
:
Hayate. Nakajima Ki-84 Frank
;-]
Jól hangzik, mi?
Na, <A HREF="http://users.atw.hu/d3xt3r/Nakajima-W.I.P-1.jpg"> itt </A> van, hogy mit is takar ez a név... :-]
Nemtom, van-e esetleg vkinek tapasztalata hasonló témában, mire érdemes figyelni, stb...
Bár már a modelling 80%-a megvan...
DEx- -
Köszi a dícséreteket, és az intelmeket.
Cigitartó lyuk valóban nincs benne, mert amikor ki booleaneltem belőle egy cylindert, üreges maradt. Tudom, van még rá 100 féle megoldás, de ilyen hamutál is van elvégre :)
Még egy cigit akarok belerakni, ami már meg van gyújtva, és füstölög. -
Lehet, hogy megcsinalom Eschen-től a Belvedere-t is. Még szért gondolkozom rajta, hogy meg lehet-e csinálni. Bár ha ez a kockás sikerülr, akkor csak kitalálom ezt is hogy kell. -
nekem tetszik szerointem jól néz ki
CSak a hamutartó már ha az hiányzik a cigi lerakó hely nincs benn az a ks vájú vagy mi -
Egy kicsit sötét...szvsz nem elég szórt a fény a háttérhez képest.
Egyébként nagyon szupi lett! -
Daniel Kaiser #15104 Hello!
Bocsi, hogy csak így idetolakszom, de nem tudom, hogy hol találhatnék megoldást a problémámra: Megvan a max 6os verziója és van mellé egy 98se. Namármost a max nem hajlandó települni, mert valamiféle 3as patchről beszél (az mellékes hogy ie6 kell neki, de az már megvan). Van itt olyan akinek megy 98 alól? Ha igen elmondaná milyen patch kell, vagy hogy hogyan oldaotta meg a problemet?
Előre is thx: Dani -
Vegas #15103
-
Valaki szóljon már le, vagy mondjon rá valamit
-
csoki33 #15101 Haliho mindenkinek!Van egy Aurum-Boca 3D Studio Max elnevezésű könyvem.Megtudnátok nekem mondani hogy hányas max-rol iták a könyvet?
-
Koszi nenad! Kiserletezgetek meg. -
Az tényleg érdekes a hűtőn az a kockás textúra. De amgy nekem nagyon tetszik. -
nenad #15098 az asztalon a hatterkep/szin tukrozodik csak lehet a color mappingnal be van allitva hogy vegye le a szint, de a tukrozodesben nem teszi.
Asszem a gradient map meg 1-1 ilyen dologanal tesz igy
a hutol oldalan levo reszt ki tudod pl ugy javitani ha megvan az irradiance mapod, odakozelitesz es azt mondod neki, hogy "incremenetal add to current map"
(az elozoleg kiszamlt photon mapot ujra tudod hasznositani termeszetesen)
nekem tetszi, a zold szek zold edennyel csinalnek meg valamit
-
Udv!
Kb fogjuk ra hogy jo a bevilagitas, de lehetne meg jobb is biztosan. Azt nem ertem, hogy a fal az ok ahol feher, de pl az 1-es pontnal a konyhabutor mitol lehet olyan pottyos meg a huto is. Aztan nem ertem mi a fene tukrozodik az asztalon, nincs berakva semmi. no meg a huto oldalan is van valami roppant erdekes tukrozodes...hogy tudnek meg javitani a dolgokon, persze meg a texturak se veglegesek.
-
4D #15096 Aha biztos.
Na mégegyszer
Album -
4D #15095 Lewy, látom bírod Eschert. Még régebben megcsináltam a Lizards c. képét, bár nincs teljesen kész.
Beraktam a galériámba
-
Hallod innne most nem nagyon lehet mit L lopni :c)))) De azért beteszek egykét dolgot :C)) -
Aldaryn jól látta hogy mi zavart meg téged. ha majd meglesz az asztal meg minden és egy jó megvilágítás majd kirajzolódik minden rendessen
-
Ez nagyon nagyonjó lett -
:DDD
Privát ment! -
CSináltam gyorsan egy csapot, mert szomjas voltam. -
Töltsd le a scene-t és akkor majd meglátod mi a turpisság. -
Jó ötlet. Virtuális sétát tehetünk, hogy mit érdemes elemelni a lakásodból
-
Hááááát. Ha elmagyarázni nem igazán tudnám...a trükk az egészben az, hogy csak 1 bizonyos kameraállásból szabad csak nézni. -
Ez nagyon durva! Gratula!
Hogy csináltad meg? -
sure. Mint alább is említettem, olyan oldalról, ahol ottvan a felső frameset, nem tudsz direkt linkelni. Szedd le a képet, és tedd fel egy ingeynes tárhelyre. Mondjuk ide -
És azt is elárulnád mi a titok?? Legközelebb ne kelljen senkit zaklatnom ezügyben? -
no problem brada' -
tenk lyú for jor help
-
segítek framesetes oldalról nem tudsz közvetlen linkelni.
-

Miért nem birok berakni képet????
-
a kép tehát ez. -
Renderidő 44 perc :) -
rég maxoztam, most ezt sikerült:
-
Nekem is van 1 hasonló képen a kockagolyóhoz.Eschen képéről mintáztam.
A scene itt van. -
csoki33 #15075 Köszi -
Tök mindegy mindegyik bonyolúlt de én inkáb a 7-eset ajánlanám mert abba több minden van mint a többibe és nem is nehezebb -
csoki33 #15073 Haliho mindenkinek!Szeretnék elkezdeni 3dmax-ni.Melyikek ajánljátok egy kezdőnek?
framesetes oldalról nem tudsz közvetlen linkelni.