63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• petesilver
    Mondjuk nekem most a lightmapja miatt kéne. Vray úgyanúgy kiszámolja lementhető formában a kimapolt model lightmapját?
  • petesilver
    Valaki próbálta már esetleg, hogy a final render max 6-os verziója jó-e max 7 alá?
  • nenad
    mer megvan az nektek? ide vele azon nyomban! :))
  • petesilver
    Igen. Valahol itt kezdődik a photoreal! szerintem bárki benézné, ha úgy mutatnád be neki, hogy ez fotó! Simán! A hozzáértők 80%-ával együtt, szinte mindenki!
  • petesilver
    Aldaryn, mennyit kérsz a max fájlért? Lerenderelném magamnak azt a desktopot, ne kínlódj vele!
  • Malakai
    Engem csak az üveg-shader beállításai érdekelnek. :)
    Tényleg Aldaryn, használod a sematikus material editor plugot, mi a véleményed rólla?
  • Myster
    jaja...én még mindig nem találok szavakat...lol
  • Free
    minden elismerésem. ez nagyon k*****va jól néz ki és kib*****úl kellene egy jó tutot r hozzá. leesett az állam elösszőr azt hittem fotó de még most is kételkedem a "hamissáágában"
  • ThomasGins
    Igazad van.
    Kellene egy tesco-s is:)
  • Sonajk @:o)
    Nagyon tetszik. Grat. hozzá.
  • petesilver
    ez a kép messze túlmutat a jó kifejezésen szerintem! Remélem aldaryn tudod, hogy ez a kép kötelező jelleggel von tutort maga után! Láttam már csupacsicsa rendereket, de szerintem ötlet+kivitelezés+látvány terén ez a kép zseniális! tudsz nekem csinálni ebből 1280*960-as desktop képet esetleg?
  • Dichter
    Inkább a monopolhelyzett miatt kérhetnek annyit, amennyit akarnak. Ha jól tudom, nem sokan foglalkoznak Mo-on adatmentéssel.
  • ThomasGins
    Jó lett, vmiért ugy néz ki mintha vmi furi alakzatot megtwisteltél volna utána smooth.De gondolom nem ennyire egyszerű.
  • nenad
    faszanyos lett! :)
  • Aldaryn
    A napi értelmetlen render Nenad jóvoltából: :) (kösz a helpet...)

• ThomasGins
    Sztem ott a nevet fizeted meg, ugy tudom ők a legjobbak európában.
    De nem biztos hogy van konvektorjuk...:)
  • petesilver
    lehet számolni mennyit raktam zsebre: kürtnél 1 giga 60.000 ft, és ez tele volt, mert pont teleraktam, hogy ki tudjam írni.
  • [negativ] Les
    :)
  • ThomasGins
    Mega LOL:)
  • petesilver
    Az ember néha kínjában csinál hülyeségeket, hátha bejön. Nekem most bejött. abban bízva, hogy az összemenés-tágulás talán segít, a vinyót kivittem a jó hidegbe, otthagytam, utána behoztam, és ráraktam a konvektorra, otthagytam, és olyan forró volt, hogy alig bírtam levenni. Nem tudom ez segített-e, vagy sem, de most elindult, és mentem az adataim róla ezerrel. Ezt nagyon megúsztam, amindenit!
  • Free
    Amint azt páran már észreveték ideiglenesen megint megy a szerver.
    Sikerült egy régi vasat szerezni
    Az aláírásomban lévő dolgok azért még mindig élnek február végéig március elejéig

köszöntem.
    ui.:
    akire nem vonatkozik az úgyse érti miről beszélek :c))))
  • Evogordon
    Az a jó, legalább olyan mint a valóságban :D
  • petesilver
    én nem értek hozzá, de. ha sima fehérképet elmentessz, azt adod neki texturának, utána fehér a specular color+ambient, akkor is feketés lesz? amúgy gratula, tényleg nagyon jó!
  • fle go
    Koszi a hozzaszolasokat!
    Azzal nekem is bajom van, hogy a konyhaszekrenyek koszosnak tunnek, de nem tudok rajonni mitol, meg meg 1 problemam van nem tudok szep feher vagy tort feher materialt csinalni:(
  • Aldaryn
    Nagyon szépen alakul! :)

Viszont mintha egy kicsit kicsik lennének a bútorok, vagy nagy lenne az ablak... :D
  • DEx-
    Régi, de a egyike a legjobbaknak...

http://film.toxic.no/superrune/x35.avi
  • nenad
    most megse, melozni kell :)
    csnald azt hogy az air resistancot 2re allitod, hamar megnyugszik es nem fog lengedezni ossze-vissza

egyebkent amit meg csinalnek az hogy egy kicsit koszos feelingje van a konyhaszekrenynek azon javitanek.
  • nenad
    flegos nagyon alakul! :)
    mindjart csinalok neked egy pelda scenet!
  • ThomasGins
    Nagyon eltaláltad a szineket!
    Grat!
  • fle go
    Udv!
    Idaig jutottam mi a velemenyetek, van benne egy kis PHS utomunka is.
    A terito texturat nem sikerult jol megcsinalnom az egyik szelen szetcsuszik, egyebkent reactorral dobattam az asztalra. Gondolom ez okozza hogy a textura nem jo hogy lehetne kijavitani?

A modellekert koszonet: Marcin Urbanskinak (www.fraktal.pl)
    es koszonet nenadnak, meg Linda Ferroninak a bevilagitasi tutorialert.
    Es mindenki masnak is koszi a segitseget, meg a hozzaszolasokat!
  • Aldaryn
    Nem gondolnám, hogy a unit setup itt ennyire számít. :)
    Az affect shadowst pedig csak furcsálltam. Én mindig amolyan "caustics fakeelésnek" használom, ha csak az "átlátszó árnyék" a fontos, nem a fények játéka. Ezért causticshoz kikapcs.
    Thx. hogy megnézted.
  • nenad
    affect shadows on

affect shadows off
  • nenad
    a unit setup a lenyeg. Cm az amit erdemes hasznalni.
    van hatasa az affect shadowsnak csak olyan korulmeny kell hozza.
  • Aldaryn
    :) Thx. Itt minden ok. De mint általában, a miértek jobban izgatnak.
    Nekem teljesen úgy tűnik, hogy minden értéket defaulton hagytál. a Shadered kicsit más, mint az enyém, és a system unit setup cm-re van állítva, de ettől még nem kellene másként működnie, vagy igen?

A shaderen belül az "Affect Shadows" opció ráadásul mintha semmiylen hatással nem lenne. Régebben uyge ezt célszerű volt kikapcsolva hagyni. :)
  • horvath
    Köszi a tippet, délután kipróbálom..
  • Boba
    Nenad, ez jól hangzik. Kikéne majd próbáljam... Bár eddíg a Nurbs-t csak mayában eröltettem, poligonokat meg XSI-ben.
  • Malakai
    Neten sok helyütt van új feature lista max7-ről, a korábbi is 3cd volt, a program maga most is elég kicsi és csak az első cd-n foglal helyet, a többin kiegészítő dolgok vannak, mint pl tutorial/sample scene-ek, vagy demo pluginek.
  • Sonajk @:o)
    Örülök a feltett kérdésednek, mert engem is érdekelne a kérdésedre adott válaszok.
  • mustar
    Hello!

A 3ds max 7 miben jobb mint az előző verziók? Miért 3cd? Amiket ti használtok plug-inek is felrakható rá? Ti milyen verziót használtok?
  • nenad
    Aldaryn, caustics... :)
    scene