63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    ui: nem fikázni akarom, a többi marha jó! csak ez szúrt szemet.
  • Boba
    Sztem a láb anatómiájával van a bibi... (aránytalan, rosz helyen vannak az izmok)
  • nenad
    (nemn mintha lenne merszem ilyenbe fogni!)
  • nenad
    hehe, kezebe-vallara raktak szegeny fejit nekije, a laba meg olyan mintha majdnem ferfi lenne. :) Legalabbis nekem ez villant be. Valoszinu a bore miatt.
    De amugy szep otlet, csak ezekkel az a gond hogy nincs mese tokeletesig kell vinni, mert sztem zavaroak ezek a hibak a kep tobbi reszenek tokeletessegenek fenyeben.
  • ThomasGins
    duuurva
  • ThomasGins
    A mintát igy értettem hogy polyban, azért látszik rajta h az nem textura.:)A jég meg a piádról jutott eszembe,nekem is régi tervem volt h megcsinálom.
    Holnap reggel kirakom a scenet mert teleraktam buborékkal,h élethűbb legyen, legalább ezzel ne macerázzatok ha ki akarjátok próbálni:)
  • Free
    Köszönöm

A Jég az majd nekem is kell mert kell a pohárba a Johny Walker be majd :c))
  • nenad
    7esben.
    mar mas maxxal nem foglalkozom , sorry.
  • nenad
    fasza a pohar!!!
    :)

a jeg tema engem is erdekel, mar regen fogalalkozni szerettem volna vele most meg van is ugye, ugyhogy ha holnap nem melozom, sztem delutan-estefele nekiugrom :)
  • Free
    megrajzoltam.
    Szó szerint az nem minta hanem meg vannak rajzolva a poháron magán a poly modellen. mindent lemértem rajta sublerrel(tolómérő) és azokat az értékeket adtam meg a vertexek elhelyezkedésére és úgy kötötem össze őket.
    max
    800*600 -as kép
  • ThomasGins
    Jól néz ki,hogy csináltad bele a mintákat?
  • Malakai
    Ilyen poharat én is csináltam régebben, mivel van nekünk (is) az itthoni készletben. :)

Ja, közben a vray csak úgy magától megjavult, nemtom' mi lelte, eléggé nyugtalanít, hogy nemtom' mi volt ez...
  • Free
    Életem első csak és kizárólag Poly modelezéssel készült alkotása ( Special THenX Nenad)

Várom a kritikákat :c))

• ThomasGins
    Nem volt ötletem a felületre,amiket próbáltam csunyák lettek,most csak bump van rajta.
    Szal ha vkinek van ötlete, tapasztalata jég ügyben akkor bombázzon...:)
  • fle go
    nenad ez a caustic scene hanyas maxban van? nem tudom megnyitni pedig jo lenne mert elraknam etalonnak:) Nekem 5-os maxom van.

Thomas eleg jo a jegkocka meg kicsit dolgoznek rajta.
  • ThomasGins
    Egy kis jégkocka teszt.Nem a legszebb:(
    1kocka
    meg mégegy
  • Malakai
    Igen, én is egyből gondoltam, amikor most megnéztem sima primitívekkel, hogy valami nem működik jól... Csak a license szerver nem jelez semmi hibát, újra feltettem a vray-t és úgy se jó, majd meg kéne próbáljam max-et is újra feltenni... De lehet mélyebb a hiba és a winfosom van már túl régóta fent? :/
  • nenad
    aha, akkor ez authorizacios problema. nem jol van felrakva/nem mukodik jol a license server ilyesmi
  • Malakai
    Mármint akkor is rákerülnek a foltok a képre...
  • Malakai
    Még csak be se kell kapcsolnom semmi extrát, elég letennem valami primitívet és vrayel renderelni.
  • nenad
    a multiplierekkel is szorakozhatsz, de az ugyanugy novelei a fenyesseget... szal color correction a 3dezes resze, vessed bele magad! Egyebkent objekt szinten is allithatod mennyi GI-t kap es kuld az adott cucc...
  • Malakai
    Nemtudom mitől van, ma a te sceneddel kezdte és azóta a régi sceneknél is csinálja, amit az 1.46.10-es is gond nélkül renderelt le eddig. De nem overbright ez már, mert a warningokat nem írja, csak a foltok jelennek meg a képen. :(
  • nenad
    ez az overbright nekem csak a kibaszott nagy scenen (3milla poly jott elo) seholmashol, illetve regebbi vraynel ha a displacement is be volt kapcsolva. Egyebkent varom mar az uj buildot, sztem hamarosan kijon, jelentos javitas listaval.
  • Malakai
    1.46.10-es, igen (habár a VRay Log elején 1.46.09-es DLL-t ír).
  • nenad
    10es?
  • Malakai
    Jah és teljesen más scenekben.
  • Malakai
    De azthiszem a vray-emmel van a gond, mivel most majdnem mindig renderel ilyen foltokat a képre, warning nélkül. :/
  • nenad
    erdekes. nekem nem csinalja, valami furmany bug van meg ebben a vrayben valahol.
  • Malakai
    Hm, lerendereltem ezt így, nem változtattam semmit és mégis előjön nálam a material returned overbright or invalid color warning és persze megjelentek kis színes foltok... Persze a file unit rendszerét használtam.
  • GixEr
    Sajat tervezesu a butor is(CAD), mar csak asztalost keresek aki levagja a lapokat :)
  • petesilver
    Az lemardat, hogy téma az ellenkezőre, vagyis kültérre
  • petesilver
    Mindenki a beltérre gyúr. Két jópofa fotó az életből témának:):

• petesilver
    Nagyon jóó! Végre egy panellakás szöbája!
  • marcee
    Félre értetetetek, én arra lettem volna kiváncsi, hogy a max-ban/vray-ben mit tudok állítani, hogy a fény jobban megtöltse a szobát, azon túl hogy exposure controllal és társaival szöszölnék.
    Amúgy sincs még készen, ígyis úgyis lesz még néhány render. Én jobb szeretek 3d elintézni mindent, nem is értek az utómunkához.
    Köszi, hogy foglakoztatok vele.
    nenad: egyébként nemcsak hogy jpg, de még optimalizáltam is web-re, azért ilyen gány :D
  • nenad
    mas, akinek gonja van causticsal, free vagy ki.

scene
  • nenad
    okosan kell hasznalni a color mappingot, egyebkent meg utana is tudsz allitani szint esetleg gammat...
    pl. ha nem jpg lenen a kep akkor nem lenne foltos..
    kep
    gamma,fokusz,saturacio,exposure lett allitva rajta
  • GixEr
    Ha mar szobanal tartunk akkor itt az en variaciom is, ido hianyaban regota keszul es meg el fog tartani egy darabig.Szoba
  • Evogordon
    Egyszerű de azért tetszik. A fényezés jó lett.
  • marcee
    Ismét hülyét csinálok magamból asszem, de már kezdek hozzászokni :D
    Szóval az lenne a kérdés, hogy az alábbi jelenetet hogyan tudnám világosítani, annélkül, hogy a fényeket, tovább erősíteném. Mert mér ígyis kiég néhol, tehát, hogy jobban szóródjon, vagy mi. Nem utómunkára, meg ps kavarásra gondolok, mert máskor is szívtam már ezzel. Meg nem is expusre control/hsv exponetial trükközésre, mert attól meg fakó lesz, és amúgyis elvont, kevéssé értelmezhető számomra.
  • Free
    Azért majd elmondhatnád hogy milyen segédlet alapján csináltad így meg a fáényeket meg minden mert én letöltöttem egy Vray tutorialt amiben valami hasonlót művel az ember egy teáskannával de nekem valahogy iszonbyúan nem olyan lett a pohár