63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Amúgy igy megnézve, ha a frigo kocka függ.tengelyénél picit jobbra persből el lenne forgatva, pont nem torzítaná így sem a feliratot asszem. -
nem:) render nélkül 5perc alatt gyorsba összedobtam, és annyi:)Tajhülye vagyok a vrayhez, a scene megvan, ha kell valakinek, lehet nekiállni finomítani, ez csak mi lenne ha quickpreview:) -
nem próbáltad meg átlátszatlanabbra megcsinálni?:))) -
-
persze:) -
én beleraktam az ájszkjub scenedbe:) berakhatom a képet? -
És scene is van hozzá?:) -
Ezt a logot 3D-ben be tudjatok helyezni egy jégkockába?
Nagyon megköszönnem, ha sikerulne
-
a jégkocka témára...:D -
nenad #15383 csak 1 aprosag, a regi vray kb 1.5x annyi memoriat hasznal...
hehe, le se tudja ezt renderelni. -
nenad #15382 ezt en is megtippeltem mar :) -
Tipp: Próbáld meg konvertálni polyba, és utána úgy flippeld, hátha poligon módban jól értelmezi. -
nenad #15380 meg1 bug, tegyel egy kockat, flippeljed a normlajait, tegyel bele egy lamplat es lon csodalat, latod a kocka kulso falait, de azt ami bent van nem... LOller! :)
Eppen mapot akarok renderelni es el sem tudom kepzelni hogyan lehetne mashogy megcsinalni, mert kulonben valamelyik fal eltunik.. -
Tényleg, meg lehetne hirdetni az első sg max fórum contestet!! Vrayrender a Nenad Aldaryn térről, közepén emlékszoborral, amin minimum szerepelnie kéne a Vray logonak 3d-s, vagy 2d-s formátumban!:) Tér jellege lehet szabadon választott, múlt, jelen, vagy futurisztikus. Vagy Nenad-Aldaryn emlékszoba, esetleg kiállítás középen Vray szobor, a kiállított képek pedig az ide berakott képeik lennének!:) -
1000 kösz! -
nenad #15377 virtualdubmod
-
nenad #15376 egyebkent ugy nagyjabol sejtem mi a gond, nyilvanvalo hogy a cucc joval gyorsabb mint elodje ha a mintavetelezes merteket nezzuk, de valami olyan alapveto valtozas ment benne vegbe amivel az elozo beallitasok semmit sem ernek, viszont meg sem tudom oket kozeliteni, mert teljesen mashogy mukszik a cucc.
-
Nem tudtok valami jpg to avi/mpg programot? -
nenad #15374 dehogynincsen, regiszrtalt felhasznaloknak...
-
Az a baj, hogy nincs egy Vray hivatalos fórum, ahol ezek a dolgok kiderülhetnének és meglehetne őket beszélni. -
Hova-hova? A nenadtér közepére, pont szemben a szentélyel. Azt majd átrakjuk, ha lesz pénz a templomra, meg az akadémiára is:) -
bencsab #15371 Én elvárnám, hogy ha nagyjából kiismerek egy programot (plugint), akkor az újabb részeiben az ha nem jobb, akkor maximum ugyanolyan legyen. Ne legyen visszalépés semmilyen tekintetben. És ha egy munkát elkezdek csinálni vele, és nem tudok haladni, mert jönnek ezek az idegesítő érthetetlen bug-ok, akkor én csalódott vagyok. Az meg hogy visszalépésnek érzem, az pláne rossz.
Másrészről meg nem pofázhatunk, mert ez egy internal béta verzió. Ha nem tetszik, használjuk a korábbi véglegeset (úgy ahogyan azt teszzük is). -
nenad #15370 tutko valami bugger van benne, csak mar belefaradtam hogy "on the fly" fejtsem meg titkait a draganak -
bencsab #15369 Én már régóta visszatettem az 1.09.03-at. Én is azt vettem észre, hogy nagy jeleneteknél iszonyúan belassult. Mondjuk 2 milla poligonból egy 2,5k-s képnél nagyságrendekkel lassabban renderelt. Szóval asszem én megvárom az 1.5-öt. -
nenad #15368 hujek
:)
most egy kicsit kiabrandultam ebbol a vraybol, ugy nez ki komolyan fontolora veszem hogy visszteszem a regi 1.09et. Ha sok tukrozodes egyeb van annyira belassul hogy keptelenseg vele dolgozni, marmint ha qmc antiliasingot hasznalok. Nem vagom komolyan. Mi a feneert.
a masik dolog ami zavar hogy az imap hihetetlen mennyisegu mintat vesz, sztem siman ketszer annyit mint az elozo. Jojo, csak kell a fenenek nekem az kell hogy gyors legyen. Ez hiaba veszem le -5/-3 ra tovabbra is loki neki mint az allat.
Ami viszont azza teheti az a lightmap de az meg megint buggos, kiszamithatlanul nyomja az invalid samplekat es szemetet csinal a kepb ol. :(
Bruhhuhuhuu
na kiszenvedtem magam. -
Nenad kultusz! :)) A szobrot hova állítsuk? -
na jah....

NENAD

-
nenad #15365 nem tartom magam magas szintu 3dsnek... -
Engem az érdekelne, hogy ott az officeodban mindenki más is ilyen magas szinten műveli a 3d-t mint Te? Mert akkor az durva! -
Nenad... nagyon megtisztelő a gondolat...
Ezek 8 óra alatt készültek (plusz renderidő). Egy stand látványtervei. Ritkán, bedolgzom egy látványtervezőnek, hogyha nincs rá embere.
mégegyszer nagyon köszönöm a véleményt a konyhárol, nagy elismerés.. -
-
[IMG]img src=http://iaro.srv.hu/kep/tryba5.jpg[/IMG] -
-
nenad #15359 mert keresnek az officeban 1-2 embert melora..
de ez tul hosszu ido, ha egy het alatt tudnad produlalni animalva is akkor az jo lenne..
-
Nenad őszintén megmondom:D
Gimi mellett csináltam... kb 1 hónapig közben meguntam aztán folytattam... de öszvissz másfél hónap lehetett... (mindent pontosan lemértem modelezztem és textúráztam).
De miért kérded? -
nenad #15357 kisQbi komam, legyszives oszinten mondd meg mennyi idobe kerult ez neked ossz vissza. Nem veletlen kerdezem...
-
Flego, a cső végét vidd fel a plafonba, mivel ez keringetős rendszer, ezek általában a padlóból jönnek fel, és a plafonon mennek ki a feletted lakóhoz. Márha változtatni akarsz rajta.:)
-
nekem is tetszik a cső csak az zavar benne hogy az ablaknál kimegy a falon a szabadba.
de nekem tetszik. szerintem a csövet hagyd benne de az ablak tényleg magas :c)) -
Teszel rá egy uv-t, ha nincs jól beállítva, collapse, aztán unwrap és utána legyen rádobva, akkor jónak kell lennie, mert megjegyzi az unwrap miatt a koordinátákat. -
Koszi az epito kritikakat!!
Nem tudom miert nekem tetszik hogy benne vannak a csovek meg az eloszto doboz is.De majd kitalalok ra valami mast. Az ablakkal kezdek valamit mert latom tobbeknek szurja a szemet.
A teritot meg reactorral dobattam ra az asztalra, es mielott reactort hasznaltam volna mar volt rajta UV megis torzul, lehetseges hogy unwrappal kell valahogy megoldanom...
Koszi mindenkinek a hozzaszolasat, igyekszem majd mindenki javaslatat figyelembe venni javitaskor.
Udv