63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• bencsab
    Nekem ez lett a Cornell-boxom. De hát egy építésztől tipikusabbat mit lehetne?

• petesilver
    Köszi, válasz ment
  • fle go
    Pete prividet nezzed!
  • petesilver
    használ valaki még max 5-öt? render to texture-nél elszáll a progi, hiányol egy Macro_BakeTextures.mcr scriptet. És jogos, mert a script könyvtárban nincs ilyen. Nem tudom hova tűnt, van valakinek egy ilyen orig scriptje a számomra?
  • fle go
    Aldaryn az mitol lehet hogyha behivom a shader gyujtemenyedet maxba, es mondjuk valasztok egy vax vagy hasonlot akkor azonnal elszall a max?????????????????
  • youth #15627
    Hogy csináltad meg ilyen jóra a vizet?
  • ThomasGins
    A napi felesleges renderemben tud vki segiteni?

A kiskanyarnál kijönnek rendesen a photonok, de a spirálnál nem pattognak a végéig,ezt hol lehet állitani?:)
  • petesilver
    Tényleg kéne egy scenelink, ez űberjó!
  • petesilver
    DE!
  • Free
    scenes-t ide :c))))
    nagyon állat a cucc:c))))

a teapotos senkinek nem tetszik Tomasginen kívűl????
  • Evogordon
    Szuper olyan mintha moszatos lenne a víz :)
  • Aldaryn
    Egy hangulatcornell. :) csak polyénkodás a fog colorral.

Renderidő kb 7 perc
  • Aldaryn
    Szerintem nem sokat. Én jelenleg link> itt tartok a kísérletezgetéssel. :) bár ugyan ezt nem fogom tudni reprodukálni,mert alapból nem látom igazán, hogy milyen formája van a tálnak. A caustics színe pedig még a jelenlegi bugos fogértelmezés miatt iylen. :)
  • ThomasGins
    Kiteheted a scenet meglesném.:)
    Lehet más szögből kellett volna lerenderelni mert,elsőre az ugrott be h kocsi alakban vannak a teapotok,de második böngészésre nem tudtam elépzelni h pl a 2 kerék között nincs semmi.
    De jó ötlet nagyon!
  • GixEr
    Ehez vajon mennyit kene kiserletezgetni (FOTO!! AtistPub-rol)?
    001
    001
    001

• Free
    igen az tényleg a teapotok árnyéka ha kell valakinek akkor kiteszem a scenest is.
    5 perc alatt kész volt. éjjel felébredtem mert beugrott alvás közben hogy mekkora poén. a nehéz az volt hogy mindegyik ugyan akkora. a méretekkel nem játszottam csak úgy forgattam őket. nem számítottam rá hogy ilyen jól fog kinézni.
  • fle go
    Aldaryn elarulod hogy a cornelboxoknal melyik volt Vray melyikn pedig a win Osi?
  • Boba
    Köszi Aldaryn!
    (Kár, hogy látszódik a jpeg tömörítés:( )

Éjjel nem volt jobb dolgom, itthagytam a gépet számolgatni.
    Itt a nagy kép! 240kb, és 970*1150 felbontás.
    Itt már nem is próbálkoztam berakni a fórumba, nemakarom én szivatni a modemeseket, plusz szétcsúsztatni a fórumot:D

2 dolgot nem értek... a plafonon és az oldalfal tetején látható csíkizódást + a causticsnál mintha lenne egy artifact, egy fehér nagy paca. Ezek szerintetek mitől lehetnek, hogy javíthatnám ki?
  • ThomasGins
    Free,ez tényleg a tepotok az árnyéka?
  • Aldaryn
    Boba képe:

Király!
  • Boba

Úgynézki nemtudok freewebről még mindíg belinkelni:D
  • Boba
    Free, királyság, 5letes:D
    -o-
    Nah, itt van az én Cornell boxos képem is...jöttem dobozolni:)

Mray for Maya... 1:28 a renderidő.
  • Free
    Petesilver autókreációit látva úgy döntöttem készítek eggyet én is. nem tudom ő milyen rendert használ hozzá de nekem 10 sec alatt meg volt a render. Autó a naplementében í kreáció neve :c)))
  • petesilver
    Brazil nyert, 30sec: :)))))
  • Magnum PI
    Sziasztok! Most kezdtem el foglalkozni a max-el, már pár lányeges plugint be is szereztem és elég jól megismertem a progit. Viszont akármilyen fórumot olvasok mindenhol a Vray a téma. Nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a Vray-t Max 7-hez? Van egy bemásolós 1.46.10 verzióm de az nem müxik (fekete kép,csak athorizácós fül)
  • petesilver
    Atom az új banner!
  • youth #15606
    Józs! Kúúúrva jó a banner :))
  • nenad
    azert ragadt rad valami ;)
    :)
    fasza!
  • youth #15604
    4 perc 42 másodperc...
  • youth #15603
    Na jó, meglássuk megy e 5 perc alatt...
  • youth #15602
    5 perc alá is mehetnék, de nem akarok... :)
  • nenad
    25 perc aze az gyalazat! ;) De szep lett
  • nenad
    najo este jol megcornellozlak benneteket.
  • youth #15599
    Gondolom más az IORja, tényleg ezzel nem is foglalkoztam...
  • petesilver
    Új Xakta fejezet! Kicsi zöld emberkék helyett narancssárga boxok inváziója! :) De Al jobboldali üveggömbje elcsavarja a képet, Youthé nem.
  • nenad
    mit ert az alatt hogy max viewportba? A max enviroment be ??
    egyebkent a texture supersampling/filtering bele van integralva az AAba, egy az egyben.. A filter maps kikapcsolasaval szorakozhat, illetve a bitmapnal is 0ra tennem a blurt, illetve negyszer akkoraban lerenderelnezm finom blur, majd negyedere vennem, es ha kell finom sharpen
  • youth #15596
    Na szerintem így már jobb az árnyék, annyira nem akartam kivilágosítani...
    Ja és a caustics mellett ilyen sötétnek kéne lennie az árnyéknak? Nekem olyan fura...

• Aldaryn
    Btw, Nenad, link> erre van valami ötleted compositon kívül? (248. hozzászólás)
  • ThomasGins
    fejléc rulez...:)
  • nenad
    en meg finalrenderrel szorakoztam igy utoljara, de lehet kene a vrayest is probalni ;)