63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #15632 Nekem ez lett a Cornell-boxom. De hát egy építésztől tipikusabbat mit lehetne?
-
Köszi, válasz ment -
Pete prividet nezzed! -
használ valaki még max 5-öt? render to texture-nél elszáll a progi, hiányol egy Macro_BakeTextures.mcr scriptet. És jogos, mert a script könyvtárban nincs ilyen. Nem tudom hova tűnt, van valakinek egy ilyen orig scriptje a számomra? -
Aldaryn az mitol lehet hogyha behivom a shader gyujtemenyedet maxba, es mondjuk valasztok egy vax vagy hasonlot akkor azonnal elszall a max????????????????? -
Hogy csináltad meg ilyen jóra a vizet? -
A napi felesleges renderemben tud vki segiteni?
A kiskanyarnál kijönnek rendesen a photonok, de a spirálnál nem pattognak a végéig,ezt hol lehet állitani?:) -
Tényleg kéne egy scenelink, ez űberjó! -
DE! -
scenes-t ide :c))))
nagyon állat a cucc:c))))
a teapotos senkinek nem tetszik Tomasginen kívűl???? -
Szuper olyan mintha moszatos lenne a víz :) -
Egy hangulatcornell. :) csak polyénkodás a fog colorral.
Renderidő kb 7 perc -
Szerintem nem sokat. Én jelenleg link> itt tartok a kísérletezgetéssel. :) bár ugyan ezt nem fogom tudni reprodukálni,mert alapból nem látom igazán, hogy milyen formája van a tálnak. A caustics színe pedig még a jelenlegi bugos fogértelmezés miatt iylen. :) -
Kiteheted a scenet meglesném.:)
Lehet más szögből kellett volna lerenderelni mert,elsőre az ugrott be h kocsi alakban vannak a teapotok,de második böngészésre nem tudtam elépzelni h pl a 2 kerék között nincs semmi.
De jó ötlet nagyon! -
GixEr #15618 Ehez vajon mennyit kene kiserletezgetni
(FOTO!! AtistPub-rol)?
001
001
001
-
igen az tényleg a teapotok árnyéka ha kell valakinek akkor kiteszem a scenest is.
5 perc alatt kész volt. éjjel felébredtem mert beugrott alvás közben hogy mekkora poén. a nehéz az volt hogy mindegyik ugyan akkora. a méretekkel nem játszottam csak úgy forgattam őket. nem számítottam rá hogy ilyen jól fog kinézni. -
Aldaryn elarulod hogy a cornelboxoknal melyik volt Vray melyikn pedig a win Osi? -
Köszi Aldaryn!
(Kár, hogy látszódik a jpeg tömörítés:( )
Éjjel nem volt jobb dolgom, itthagytam a gépet számolgatni.
Itt a nagy kép! 240kb, és 970*1150 felbontás.
Itt már nem is próbálkoztam berakni a fórumba, nemakarom én szivatni a modemeseket, plusz szétcsúsztatni a fórumot:D
2 dolgot nem értek... a plafonon és az oldalfal tetején látható csíkizódást + a causticsnál mintha lenne egy artifact, egy fehér nagy paca. Ezek szerintetek mitől lehetnek, hogy javíthatnám ki? -
Free,ez tényleg a tepotok az árnyéka? -
Boba képe:
Király!
-
Úgynézki nemtudok freewebről még mindíg belinkelni:D -
Free, királyság, 5letes:D
-o-
Nah, itt van az én Cornell boxos képem is...jöttem dobozolni:)
Mray for Maya... 1:28 a renderidő. -
Petesilver autókreációit látva úgy döntöttem készítek eggyet én is. nem tudom ő milyen rendert használ hozzá de nekem 10 sec alatt meg volt a render. Autó a naplementében í kreáció neve :c)))
-
Brazil nyert, 30sec: :)))))
-
Sziasztok! Most kezdtem el foglalkozni a max-el, már pár lányeges plugint be is szereztem és elég jól megismertem a progit. Viszont akármilyen fórumot olvasok mindenhol a Vray a téma. Nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a Vray-t Max 7-hez? Van egy bemásolós 1.46.10 verzióm de az nem müxik (fekete kép,csak athorizácós fül) -
Atom az új banner! -
Józs! Kúúúrva jó a banner :)) -
nenad #15605 azert ragadt rad valami ;)
:)
fasza! -
4 perc 42 másodperc... -
Na jó, meglássuk megy e 5 perc alatt... -
5 perc alá is mehetnék, de nem akarok... :) -
nenad #15601 25 perc aze az gyalazat! ;) De szep lett -
nenad #15600 najo este jol megcornellozlak benneteket. -
Gondolom más az IORja, tényleg ezzel nem is foglalkoztam... -
Új Xakta fejezet! Kicsi zöld emberkék helyett narancssárga boxok inváziója! :) De Al jobboldali üveggömbje elcsavarja a képet, Youthé nem. -
nenad #15597 mit ert az alatt hogy max viewportba? A max enviroment be ??
egyebkent a texture supersampling/filtering bele van integralva az AAba, egy az egyben.. A filter maps kikapcsolasaval szorakozhat, illetve a bitmapnal is 0ra tennem a blurt, illetve negyszer akkoraban lerenderelnezm finom blur, majd negyedere vennem, es ha kell finom sharpen
-
Na szerintem így már jobb az árnyék, annyira nem akartam kivilágosítani...
Ja és a caustics mellett ilyen sötétnek kéne lennie az árnyéknak? Nekem olyan fura...
-
Btw, Nenad, link> erre van valami ötleted compositon kívül? (248. hozzászólás) -
fejléc rulez...:) -
nenad #15593 en meg finalrenderrel szorakoztam igy utoljara, de lehet kene a vrayest is probalni ;)