63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #15712 Én úgy csináltam a szemközti lapot, hogy leválasztotam a többitől, és kikapcsoltam a jobbgomb->propertiesben a visible to camera, visible to reflection, visible to reflection kapcsolókat. -
nenad #15711 kigyott az uj vray ami nem beta mosmar. (lastest stabe release a neve :) lehet kukkolni :)
olyan dolgok vannak benne mint pl lightamppal gyorsitani glossy refrlection/refractiont..
:) vagyis ize, a lightmap neve lightcache lett.
-
A fejembe jobban nézett ki.
Olyan szar lett hogy inkább csak link: Lava
A Box-nak van szemközti lapja és nem látszik, vagy egyáltalán nincs is szemközti lapja, mert ha van akkor valaki mondja meg hogy hogy lehet vray-el láthatatlanná tenni. -
Megnézem, installnál írja hova rakja a pluginszervert, aztán nem rak oda semmit. Hihetetlen!! -
Nyugalom a hosszú élet ritka . :c)))
Meg különbenis ha kell vedd meg filozófia van a plugineknél.
-
Nem tudom jól bevilágítani ezt az átkozott Cornell boxozt. valaki tegyen már ki egy scenest a vray beálítások miatt
köszke :c))) -
digiplugin nem csinál semmit, keresne valami hydraszervert, de olyat meg nem installált a gépre. Hogy minden tetves pluginnak szerver kell, ez hihetetlen. Már nem gyártanak olyan progit, amit felraksz, és működik magában????? -
Ezért gyűlölöm ezeket a hülye pluginokat. Lehetetlen authorizálni. Maxban cseszik ikon lenni erre, vagy két év után rábukkansz, vagy startmenüből minden elindul, csak az nem, ami kéne. A help meg elintézi mindíg annyival, hogy nyisd meg a plugint! Hol, a szentségit? Maxban megnyitom, közli nincs autolva. Ja azt tudom. De nem ajánlaná fel a tetűű,ááá! Ennyit a digimation treefactoryról!! -
Köszi, láttam, töltöm :) -
Megy priviben.
Kircsi lett Oryon! -
Honnan lehet a vray-t leszedni? Csak mert nagyon lassan jön a loginnevem, amivel a free-t le lehetne szedni :)
[apro] Várjak türelemmel? :D -
Sziasztok!
Én is bedobozoltam, rendesen :)
Egyenlőre az "első önálló művem" Vray-el és a maxhoz is láma vagyok, szal az anyagozás még nem megy, így nem túl korrekt...
A renderidő is 50 perc egy 1GHz-es Duronon/384MB Ram, amit mondjuk kicsit soknak találok, de majd konzultálok az ügyeletes szakértővel.
A víz szappanos feelinget kapott, hidd el ez PH 5.5 :DDD
Amúgy a folyadék ál-térfogattal rendelkezik...
Tehát semmi fog nincs benne de a belelőgatott tárgyat megtöri.
-
Sztem a változatosság a legjobb benne...(Igaz, hogy én fullosan másoltam szinte... csak Mayába átvittem és ott Mr-el rendereltem.) -
lehet h ki kellene rakni egy default cornellt,kamerástol mindenestől h egyformák legyenek...:) -
Meg hogy kéne csinálni?
-
Húba*, de sok hozzászólás.. 
Nem is olvasom végig, de mijeza nagyon cornerboxolás?
-
mustar #15696 Vagy akkor kérdezek egy olyat, hogy hogyan tudok jpg-ből csinálni materialt, meg mindent ami kell hozzá (bump stb.) Nem tudom hogyan működik a dolog. A kézkönyvet meg tanulmányozom ezerrel. -
GYÁÁÁ!!! :D:D
[URL=http://www.cs.kuleuven.ac.be/cwis/research/graphics/CORNELLCUBE/cube.shtml]Valaki megcsinálta fából
[/URL]
-
mustar #15694 Hello!
Bocsi, hogy már megint a megkérdezem. Honnan tudok nagy mennyiségben, jó minőségű anyagmintákat letölteni. A 3dtotal.com-ról nem akarok jpg-ket leszedni, a world3d.hu (ilyesmi mennyiségű kéne) meg nem engedi a letöltést. -
ThomasGins: A kockás tetszik. A virágos annyira nem.
Flego: Nekem nagyon bejön. Olyan kémikus hűtőszekrénye feeling. -
Na jó mára is van egy kis pihentség.
-
Srácok, ezt a doboztot hogy kell elkészíteni? -
nenad #15690 najo ez elegge felreertheto volt, nem a gi kalkulacio idejerol beszelek hanem a renderelesrol.
Ott a tutko bug.
Na lehet elkezdek en is dobozolni egyet ;)
-
Én egy kinai oldalrol szedtem le, miközben mást erestem. Ha hol emlékszem akkor a 9iv-röl
Cloth Extension 1.0 -
Eztet a ruhamodellezőt honnan lehet "megvenni"? -
nenad #15687 az uj vraynel a sebesseg udvos aldasat erezhetjuk ha minden uveget vagy ami nem kozvetlenul van hatassal a scenere, szepen kikapcsoljuk hogy a gi ne lassa. (van mar ilyen opcio is)
udvos volt nezni komolyan eletre kelt a cucc.
Egyebkent part nap mulva jon az uj build, rengeteg bugfixel. -
Hogy tudom beállítani hogy a hátsó lapokat ne renderelje? Nem tudok dobozos képet csinálni -
A V-RAY-ben mikor melyik GI engine-t kell használni. Area shadow-t hogy lehet csinálni? -
Max 7 Cloth Extension -
Magnum, nagyon bejön a drapériád.Ruhaszimulációval csináltad ugye? (mármint dinamika és nem merev modell?) -
Bocs hogy csak most valaszolok, es sajnos segiteni se tudok neked mert bevallom en meg soha nem hasznaltam a render to texture funkciot! Igy segiteni se tudok lehet hogy nalam se mukodik csak nem tudok rola:( -
Ez legyen a legnagyobb gondom, de nyitnom kellett a képek között egy Cornell box foldert:))))
Valaki tud megoldást arra, hogyan üzemeljem be a render to texture-t max 5 alatt? -
Ugyanez, csak a ruha anyag selyemszerű -
Ez az első max-se képem. Sikerült megszereznem a Vray-t (köszönet ThomasGhins-nek) de sajna nem megy (pedig fut a vray server). Szóval ez a kép a beépített mentalrayel van. Nyomába sem ér a többi képnek de elsőre jó.
-
örülök hogy tetszik :c)))
-
Zsííír nagyon:))) -
Flego Help! Újraraktam a max 5-öt, nekem 1 cd-s van, és az újonnan felrakott max 5-ben sem műkszik a render to texture, elszáll a script hibával. Megjegyzem alapból benne sincs. Mi a túrót kéne művelnem a maxal, hogy működjön ez a script benne? -
uhh bocsi erről L feledkeztem :c)))
[URL=http://w3.externet.hu/~barton/teapot_auto.max]Itten van autós teapotos árnyékos tankos romantikus "szerintem"[/URL] -
Nekem se egyszerű,látod ráment az éccakám.:(
Kirakod a teás-autós scenet?:) -
Látom belendültél mint a gőzgép.
nagyon ötlete4sek.
Az a baj hogy ötletem nekem is van csak nekemakivitelezés tart el egy darabig.