63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• mustar
    flego ide küldd: [email protected]
    vray nem kell hozzá?
  • fle go
    piktor a fej nagyon állat, nagyon jora sikerult, gratula!!
  • Aldaryn
    Quad menüben át lett nevezve Curve edittornak, jobban mondva ezzel a commanddal éred el. Ha pedig sak úgy select függetlenül kell, akkor felső menüsorban Graph edittors/Track view commandok valamelyike.
  • fle go
    Majd hamarosan kirakom, vagy megadod a mailod es elkuldom. Termeszetesen max kell hozza, ugyebar ez itt a max forum:))
  • Evogordon

Valaki aki tudja hogy hol van az a max7-ben hogy TRACK WIEW az létszi csináljon már róla egy képet és illessze be a topikba.
  • nenad
    ha egy targynak szine van, akkor a causticsnek is, atlatszosagtol fuggoen olyan lesz a szine. Eppen ezert kapcsol ki az affect shadows.
    Mivel ez igy vagy ugy de azt az effektet szimulalja amikor a feny keresztulmegy atlatszo targyakon ez az arnyekot szinezni.

viszont olyan esetekre amit te mondasz, banat tudja mi a jo megoldas, azon kivul hogy jol osszekompozitalod oket, illetve szepen kuldod a causticsot az sss nek is, legfeljebb homalyosra csinalod.
  • Redfox
    Hogyan lehetne egy line-ból neon szerű fényt kihozni max 6-ossal, és mentalray-jel? Előre is köszi!
  • Maxer
    Oks, azt vágom, hogy causticsnál kikapcsol az affect shadow... de akkor hogyan tudom visszakapcsolni, mert ugyebár azt csak úgy nem lehet. Már egy rakás variációt megpróbáltam, hogy az SSS tárgyak "színezett" árnyékait valahogy lehetővé tegyem "caustics enabled" jelenetekben.
  • petesilver
    Mi? a .mat kiterjesztés, az material fájl, vagyis anyag tulajdonságait tárolja benne a max. És képet, mondjuk jpg-t akarsz .mat vagyis materiállá, shaderré alakítani? nem értem.
  • piktor
    Naná, hogy nem. :-) Csak a dobozt dobozoltam gyorsan... Vagy úgy nem ér? :-)
  • Malakai
    A VRay 1.46.12 csinálja most nálam azt, hogy a license szerver folyton leáll, mármint közben, egy-egy render után és akkor újra kell indítani a max-ot... :P Ezt tudjátok, hogy mitől lehet?
  • Malakai
    És a fej is most így gyorsba? :P
  • piktor
    Bocs, talán így jobb lesz... :-)

• piktor
    Sziasztok!
    Hosszú idő után gondoltam postolok már én is valamit, dobozoltam egy gyorsat. :-) (Remélem sikerül beilleszteni...)

• mustar
    Engem is érdekelne evergordon második kérdése.
  • RelakSfromhome
    vray-ben van olyan, hogy egy tükörről visszaverődik a fény?
  • mustar
    Flegos, a csészéd és a kanalad scene-jét kiraknád ide? Megköszönném. Ja és mi kell hozzá, hogy meg tudjam nyitni?
  • Evogordon
    Azt hogyan kell megcsinálni hogy egy képet átalakítsak .mat formátumba? Mert total commanderrel amikor megcsinálom nem tudja beilleszteni a max-ba.
  • Redfox
    Enyémre senki sem?:)
  • Evogordon
    Hol lehet a max7-ben spray tipusú részecskerndszert létrehozni???
  • oryon
    Jeeeeeeeee! ez tökre otthonos feelingű. grat.

A lámpánál még van egy szvsz AA hiba.

Dupla v. Tripla ekkora felbontásban, plz! :)
  • ThomasGins
    Kircsi Fle!!!
  • fle go
    ennek meg itt a vege:) de goz lesz meg ebben is...ugy az igazi!
  • fle go
    a kave mint folyadek nem sikerult meg mindig tul jol, meg a gozolgest eddig nem sikerult megcsinalnom de dolgozom rajta
  • fle go
    Egy kis szunet:))
  • youth #15774
    Pontosan!
  • ThomasGins
    Cornell box mánia wc mellékággal? Kis kitérő aztán vissza a kockákhoz:)
  • youth #15772
    Bazd meg!!! :))
  • fle go
    okes kiraly!
  • petesilver
    Hja, kipróbáltam, és működött simán. Max6 vrayel renderelt, mellette megnyitottam a max 5-öt, és modelleztem, meg texturáztam közben. És nem fagyott meg semmi. LOL!
  • petesilver
    Első vray renderem, olyan rossz is lett! amint a képen is látszik, vastagon a sötétben tapogatóztam. Viszont arra jó, hogy később, tanulás után ugyanezt megtudjam majd csinálni olyanra, amilyenre szerettem volna:
  • fle go
    Prividet nezzed
  • petesilver
    Asszem megtaláltam, subdiv adaptive antialaising. Remélem ez az amit kerestem.
  • mustar
    Valaki légyszives magyarázza el, hogy mire jó a vray. Miket lehet csinálni vele stb..
  • petesilver
    Csináltam egy próbarendert életemben először vrayel, szenvedtem vele rendesen, szerintem nem is lett vrayes, de. Olyan randa benne a cucc, mint a bűn, mert recés minden tárgy éle. Hol lehet állítani az AA-t a vrayrendernél? Ha az megvan, akkor beraknám a képet, de így bűnronda.
  • fle go
    lesz egy kis idom teszek ki valahova, vagy elkuldom a mailodra.
  • Free
    Te is ki tudnál tenni egy üres bOX ot? csak a vray beálítások miatt kellene megnézném a tiedet is :c)))
    köszönöm :c)
  • Lewy_
    Vray-bem hogy lehet megcsinálni, hogy legyen bump, vagy valami hasonló?
  • Redfox
    Hi all!
    Az miért van, hogy mikor vray-t szeretnék használni, vagy egy azzal készült fájlt megnyitni, akkor egy csomó dll-t nem talál?
    [3ds max 6; vray 1.09.03.n; ezek vannak]
    Szeretnék normális cornell-t csinálni.:P Előre is köcce!
  • oryon
    Al: ez elég egyértelmű...mi az a helység, ami 2x2-es egy házban általában? :DDD
    Tripla stipistopi és nem kontrázhatsz :P

Oks...akkor legyen egy új contest..."dobozoljuk" helyett "WC - Box" :DDD