63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #16162 idonkent okorkodok gitarral. akit erdekel :)
1perc_moka -
2-3 oldal felett unalmas... Hááát, azt hiszem, én már elég oldalt böngésztem át, hogy elmondhassam, fél óra alatt nagyon sokmindent lehet átnézni. És fél óra igazán nem nagy idő. Persze, biztos egyszerűbb beírni egy kétsoros kérést, és figyelni a válaszokat rá, de lehet, hogy mégsem. :) Persze, ez böngészőfüggő is lehet valamiylen szinten. Firefox keresés és kiemelés funkciója pl. nagyon felgyorsíthatja sok oldal manuális átfésülését. A másik dolog, ami biztosan belekerülne a faq-ba, az link> Ez. :))
Új fórumot pedig *nem* csinálunk. :) Ez itten nagyon jó. ha valakinek ennél magasabb fokú rendezettség kell, akkor látogasson el az ArtitPub-ra egy ehhez hasonlóan otthonos, hangulatos, flamementes, segítőkész emberekkel megpakolt fórumra. :)
-
Nekem most van egy üres weboldalam,mert még nem volt időm megcsinálni,azt fel tudom ajánlani,ha esetleg át akarnánk oda költözni...:)Persze ahhoz el kell viselni h thomasgins az oldal neve,vagyis a címe:)Meg fix számura csinálni a topikokat mert sztem őrület 1000 topikban bóklászni.De ez csak ötlet,amugy is van rengeteg oldal próbálkozás.
Olyan mehetne a faq-ba h nyomkodják az F1-et rendszeresen utána kérdezzenek:)
Az olvass visszába az a gond h 2-3 oldal felett unalmas visszakeresni, a fórum keresője meg elég sz*r. -
max3d.hu :P De egy faq-ot lehetne készíteni, persze, ha msáok szerint sem hülyeség az ötlet. :) Kiraknánk a szép bannerre egy aranyos faq gombot. :)
Mondjuk, megint jó kérdés, hogy mi számít faq-nak. :) Én legszívesebben annyit írnék a faq-ba, hogy: "olvass vissza" :P -
Gyik ötletem már nekem is volt,h a sok alapkérdést össze lehetne irni.
Da ha valahova kirakjuk a faq-t,akkor már összegezve Nenad tutorjait is ki lehetne,ha azok is kint vannak,akkor egy galériát, és kész is egy weboldal:) -
Ah, az más volt. :) A ti vitátok más tészta, az egy darabig meghatározó jellegű hangulati elem volt. :) Meg nem is a bannolásra gondoltam, hanem arra, hogy akik nagyon hangoskodtak, nem találtak itt igazán jó táptalajra, a MAX topic mindig is túl nyugis volt ehhez, szóval, egy idő után megunták, és leléptek.
Kellene egy FAQ. :) -
nenad #16156 hehe :)
mostr ertettem meg mit is irtalk Oryion koma :)
Adhattunk volna neki bunti pontot is, hiszem olyat kerdezett, amire mar rengetegszer meg lett kerdezve :)))
-
nenad #16155 erdekes, en ugy emlekszem a hangos nickek, mint pl en es K.Andras sosem tuntek el. Hehe, inkabb feladtak egy nehany napon at tarto elmebajos kuzdelem utan.
Egyebkent ugy alltalaban ahogy elnezem a moderatorokat, csak rohogni tudok rajtuk, elegge nincsenek kepben mi is az amit moderalni kene..
Az igaz rohej az az, amikor anno az a vita ment akkor en untam meg es en szoltam a moderatornak hogy toroljon.........(meg legalabb ket sor pontot megerdemelne)
Es pusztan csak faradtsagbol csinaltam uj nicket, meg csak nem is azert mert bannoltak volna akar 1 percre is. Andrasra is igaz ez.
HIaba, gyerekek meg. -
Úgy értem rajtad kívül még senki. :) Mostanában nagyon elterjedt mindenfele. Emlékszem még a régi szép időkre, voltak itt nagy viták, szerintem páran még emlékeznek is rá. :) Akkoriban nem volt szokás. Egyszercsak eltűnt egy-egy hangosabb nick...
Na, csak poénkodom itten, amíg a fórum jó hangulata megmarad, addig gond egy szál se. -
hát ez vmi isten császár progi! teljesen beleszerettem! igaz a modellezés még nem megy vmi simán de az animálás isten császár! :) tegnap szedtem le este a 3d studio max 7-es trialját és egyszeruen nemtudok elszakadni töle! nincs vmi mód rá ha majd lejárt a 30nap utána is tudjam használni?
-
MrGeE #16152 DE biztos volt , mert az előző beírásomban is volt(pontosabban a legelsőben....hűűűűű az már jó sok oldallal visszább... -
banplz tábla sem volt még ebben a topicban. Flamerek kíméljenek. :P -
nenad #16150 ?
na ne, csak megneztem a regisztracio idejet es latom 8 postod volt eddig. Orulok ha van tobb ember aki tud segiteni a tobbieknek. -
MrGeE #16149 najó leadom a műszakot a szakiknak
-
nenad #16148 te se vitted eddig tulzasba a postolast, vagy ez egy masodik login? :)
-
MrGeE #16147 itt kb 2-3 oldalanként van legalább 1 tutor--->lapozz vissza és élvezd a 3Ds max fórumot :D
-
Darkboy #16146 hi!
nagyon kezdő vok még ezen a téren, tudna adni vki pár tutoros oldalt? köszi előre is!
-
MrGeE #16145 "csuklón"nemtok helyesryni 7)
-
MrGeE #16144 "I made a noise map for this modifier and assigned to it. "
Mateditorban csinálj egy noise mappot(Noise parametersben állígast a thresholdot hogy hasonló legyen mit a tutorban...) és azt isntance to vol.select Texture map. -
És az miért van hogy a vol.select-nél nem jelöli ki pirosra pedig én is tettem be olyan mintát és ugyan úgy megcsináltam ahogy a totorban van.
2 ábra -
Kössz MrGeE jó lett

-
MrGeE #16141 Distribution Object parametersnél ,unpipáld a Perpendicular chkboxot 8) -
Pedig ugyan azokat a beállításokat alkalmaztam mint ami a tutorialban képen a képen van. -
Állva kellene pedig raknija alapbol,ha állitva volt az 5szöged is...
Sztem.
Haver megnézte ezt a képemet erre ő:
- gondolj bele,ha ilyen garázsod lenne a tengeralattjáródnak...
:))) -
A tutórialban meg állva rakja rá. -
Az miért van ha scatter-el rá töbszörösítem az ötszög alakú plane-t akkor nem álva hanem össze vissza rakja rá. itt egy kép róla, lehet hog y beállításnál rontottam el valamit? Innen néztem le a beallításokat http://67.15.36.49/team/Tutorials/grass_tut/grass_tut.asp -
Olyan textura próbálkozásféle...
és nagyban -
Király budi csak nemülnék rá :D -
addig nem teszem ki amíg én is bele tudok kötni a saját képeimbe :c) amikor én már kifogytam a saját magam kritizálásával majd akkor kiteszem és jöttök ti :c))) -
Tedd,majd belekötünk:D
Mondjuk egy keményebb orosz wc-ben se papir, se lámpa, se kagyló:) -
Jóóólvanna. :c)) nem kötekedtem :c)))
áá egyik boxom sem olyan hogy érdemes legyen betenni ide -
Akkor nyomasd nekünk a boxokat ha ráérsz:)
A lámpát meg a wc papirt meg most cserélték a budin,ennyire egyszerű:DD -
jah .. dolgozni ??? az mi ????
Én 1,5 éve itthon vagyok nem tudom mi az a szó dolgozni :c)))))) -
ok
űcsak azért a képre irányítottam a váélaszt mert hogy a képhez akartam hozzáfűzni :c))))
De azért te sem vagy messze ezektől a dolgoktól ne szerénykedj -
4D #16128 Meg fogom csinálni, na de dóóóóógozni is kell! -
na az is kira ötlet de szernitem egy ritkarácsos neon jobb lenne pláne ha az egyik nem világít mert kiégett. V-ray Materiállal meg lehet csinálni hogy világító textúrát adsz neki. ha csinálsz egy csövet arra megcsinálod a különböző szinárnyalatú materialt ami világít akkor még akár arra is tudsz tenni koszt.
Ilyen megközelítésből se stimmel nekem a tartály mert ahoz túl rozsdaszinű és foltokban van
ez akkor álná meg a helyét ha kicsit világosabb sznmötyi lenne mondjuk nem annyira barnás hanem lenne neki egy zöldes penész árnyalata és a tetötől lefelé csurogna le
De mondom ettől a mommentumtól eltekintve nagyon kira a kép nekem nagyon bejön . de gondolokm itt mindenki az őszinte "kritikát2 szereti ahogy én is -
4D csinálta nem én, én ettől fényévekkel vagyok:)
4D 1000 kösz a mélt!!! -
csak ezzel az a baj hogy ott van egy iszonyú jó 5let. és egy nagyon szép kivitelezés mert én spec más hibát nem nagyon láttam és a D betü kiűlt az arcomra. és aki ilyet tud annak ez a textúra plusszban nem lenne olyan sok idő és akkor kész a hibátlan kép.
Én spec már pont ezért nem teszem be a "munkáimat" közszemlére mert egyikkel sem vagyok megelégedve....
Lehet hogy túl maximalista vagyok ? -
4D #16124 Jogos, bár az egy műanyagtartály (akart leni)amin zsíros retek van, és a tető nem zár rendesen.
A lámpát azt meg, meg akartam hagyni classic-cornell-nek, ha már "mindenki dobozol"-hiszen innen jött az 5let.
Majd valamikor lecserélem, egy szar lógós lámpára, vagy csak egy pucér égőre (ami megint jó kis challenge lesz). -
nenad #16123 nekem is azt szurta a szemem, de megertem ha valaki mar szeretne befelyezni es a nagyerdemu ele tarni, igy nem szoltam semmit sem :)