63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• MrGeE #17045
    ja csak 3 a magyar igazzsák!
    legközelebb elsején tudósítok - postolok /az már vagy a 10. "méhet!"-em lesz/
  • MrGeE #17044
    99%HIT javulok 8) Scoreboard SOSben azt a 3dsmax fórumlakók beekiller competitionét megrendezhetnénkés a legügyesebb hacker nyerné 108% Hitratével :D
    No tényleg yo8
  • MrGeE #17043
    +in jól bebasztam és totál fálreértelmeztem így elsőre a postolásod
    "Oda ird be legyszives hogy "tutorial" es nyomd meg a "mehet"-et."
    A "brain-corém"így értelmezte "üsd le a méhet"
    Teccik a géééém Grizzly 8)/Főleg így absinthen :D(még a level 1 is kemény szitu)/
    Remélem még fejleszted tovább :D így hirtelen még lenne egy csomó 5letem...máris megosztom --->lehetne mondjuk egy jól bevált LEVELBOSS <BEEQUEEN>és mondjuk röpködne szanaszét - összevissza és elősző az "ízelt"lábait kéne lecsapdosni (OKÉ észre is vettem hirtelen magam)...hmmmm.....Kellemes locsókodát mindenkinek/össszekéne párfűmöznöm legalább még 1Gigz rammot/
    Zárnám +nyilvánulásom ,remélem Aldaryn törlöd eme frenetikuss hozzászólásomat/ez flamerkedés?/ejjejj milesz még ma...jaaa még csak combat van bocsi akkor hétfőre kívánok jóókat Offlájn.....bziiiiűűűűű
  • nenad
    itt az oldal aljan van egy input box, fole irva kereses a temaban.
    Oda ird be legyszives hogy "tutorial" es nyomd meg a "mehet"-et.
    Rengeteg van, sokuk tobbszor reposted.
  • Police88
    Hi! Honnan tudnék tutorialokat szerezni? Néhány napja keztem 3ds maxozni de már "egész jól" megy...
  • grizzly21
    Közkívánatra: célkereszt.
    http://stopthebees.uw.hu/main.swf
  • Boba
    Üdv! Egy tipp... rakhasznál valamilyen crosshair-t, hogy a kalapács hova üt...
  • grizzly21
    De egyébként ha ad valaki légy modellt, vagy más jó fegyvereket, esetleg egy éléskamra képet/modellt akkor nagyon megköszönöm és berakom a játékba. Mellesleg hang sem ártana (fegyver hangja+méh hang)
  • grizzly21
    Megcsinálhattam volna 5 szintre, de azzal nem hinném, hogy sokan játszottak volna, mivel elég unalmas így hang, meg háttér nélkül (ami egyébként tervezve van csak még nem találtam meg).
    Azért lett méh, mert 1.nem találtam jó légy modellt,
    2. a méh színeivel jóval könnyeb volt a környezet felépítése.
  • nenad
    hehe, nem rossz mondjuk ha legyek lennenek jobb lenne es legycsapo nem egy komoly kalapacs :) A masodik palya kicsit sokkal nehezebb az elsonel :)
  • grizzly21
    3dsmax segítségével csináltam, akinek nem megy klikkre, az töltse le, offline amúgy is gyorsabb:
    http://stopthebees.uw.hu/main.swf
  • petesilver
    És? lehülyézted nenadot végül? :)
  • nenad
    felloktem.
  • Free
    de a könyvtáradba feltetted? :c))))
    mert ott nem találtam :c)
  • nenad
    15?
    aha, mar hasznalom is.
  • Free
    feltette már valaki a legújabb V-ray t?
  • nenad
    megneztem megy az ujabb vrayel is, kivancsi vagyok megy e a regivel.
    Mert nagyon lehulyezem magam ha nem vettem eszre :)
  • fle go
    Udv Emberek!
    Egy kis off:
    Van egy Logitech QuikCam Pro 4000 webkameram elado, 15eFt, a bolti ara 24-26 korul van, alig hasznaltam minden megvan hozza USB 2.0 -1.1 kompatibilis es meg masfel ev garancia. Ha erdekel valakit dobjon egy privit. Koszi es bocs az offert!
  • Qbiac1
    Shadow/Matte anyag nemdebár?
  • petesilver
    Tudomásom szerint igen. Sőt, olyat is tud a max, hogy ugyanez, object háttér nélkül+hozzárendereli az object shadowját is. Vagyis objectet utána a saját valós árnyékával együtt berakhatod composit képbe, akár rajzolt háttérbe is simán. anno a példatutor asszem pont egy R2D2 roboton mutatta be:)
  • grizzly21
    Köszi mkinek. A megoldás végül a következő volt:
    24 bites pngbe mentettem alpha channellel.
  • nenad
    brutal, MA'SZTHAVE :)
  • nenad
    uff, ez regebben is igy volt? :) Ez tok fasza, ugyanis en fejlesztettem oldalra is es mindig aa nelkul redereltem es ugy mentettem el majd scale down stb.
    LOl,
    bocsi :) hiaba az ember mindig tanul valami ujat.
  • Free
    jah ha esetleg valkakinek mégis megvan crackelve bár ez nem warezfórum pls szoljon hogy hol találta meg :c))))))
  • Free
    Én már cdsak azt nem vágom ha flash ba kell anim akkor miért nem szerzel be egy swift3dmax plugint. gyönnyörűen működik és kicsi a méret is. igaz crack az nincs hozzá tehát vagy megveszed vagy böngészel ezerrel mert én leszedtem ugyan a triált ami mindent tud csak épp menteni nem de ha fontos akkor asszem pár dollárét meg lehet svenni.

swift 3D Max plugin
    egy kis intro hozzá és anzt hittem leesek székről
  • petesilver
    nah megnéztem, nem kell backgroundcolor varia. Bepipált alfachanellel 24 bites pngben kepsz a jelenetről háttér nélküli képet az objectről, 48 bitnél kapsz eredeti háttérrel képet az objectről, és akkor külön elmenti az alfa csatornát, és azzal kell operálni. Vagyis műkszik mindenféleképpen. ami érdekes, hogy ps-ben előtte, hogy editálni tudj, 8biter kell váltani. Ugye tga is 32 bitnéél ment csak alfát, mivel csatornánként 8 bit kell az info tárolásához. Hogy png-nél ez miért 48, azt nem tudom:(
  • petesilver
    Pedig tudja a max, számos rendert csináltam már valamiről, és pngbe mentve simán mentett háttér nélkül alfásan. Saját magától pl a render to texture funkciót alfásan háttér nélkül pl tga-ba menti el. viszont asszem valami trükk mintha lenne. Ugye png-be mentéskor be kell pipálni az alfa chanelt. De mintha ez nem lenne elég a tutihoz, hanem vagy fekete, vagy fehér kell hogy legyen a background color, és akkor már tuti. Mindjárt megnézem.
  • Aldaryn
    Szvsz ilyet Nenad is lelkiismeretfurdalás nélkül csinálhatna. Sőt, az igazat megvallva, itt a fórumon csinál is. :)
  • Qbiac1
    jahammm hogy flashbe kell?
    akor TGA alpha split... es attormoriteni jpgbe... az alpha sequenciat (2 color gif)meg lehet masknak hasznalni...
  • Qbiac1
    hogyne lenne...
    akkor nemertem a problemat...
  • nenad
    ettol nem lesz atlatszo a kep.
  • Qbiac1
    http://www.vray.info/news/n0116.asp
    ez durva:D

(KisQbi)
  • Qbiac1
    32 bit TGA
  • nenad
    ugy oldanam meg hogy ne kelljen atlatszosag.
  • nenad
    lefagyott, ugyhogy az alvas melett dontottem :)
  • nenad
    de ez nem photoshop...
    viszont psd managerrel el tudod menteni, layeres rendszerbe es ha szerencsed van tudsz osszerakni egy batch actiont ami elmenti neked a kivant formatumba. A Masik dolog pedig az hogy animaciot nem tanacsos elmenteni ilyen modon, mert baromira eroforras igenyes flashben, hogy animalodik es atlatszik es bitmap.
  • Free
    kíváncsi vagyok
  • Free
    én úgy hogy mindent gifbe és egy gifanimátorral összetenném é s alementésnél be X elnm a trancparente hátteret
  • grizzly21
    Vagy akkor te hogyan oldanád meg?
  • grizzly21
    OK. A png tudtommal olyan képformátum, aminél megoldható, akárcsak a gif-nél az, hogy átlátszó részeket is elmentsen akár. Próbáld ki Photoshopban ez biztosan így van. Szóval nem tudom, hogy mi lehet a baj.