63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Culram #17325
    Akkor csak egy van hátra! Win reinstall :) Nálam minden problémát megold :)
  • Slymaster
    Azóta is szenvedek, feltelepítettem minden szart, a 3ds-t már vagy 3* - és az eredmény ugyan az!
    Foggalmam nincs mi kell neki!
  • Malakai
    Annó én is sokat játszottam vele, jópofa kis cucc. :)
  • nenad
    sot bizonyos fele-fajta ko-fa burkolatokra. Mondjuk tudnek orulni a forraskodnak, mert en biz belpiszkalnek, egy kis kiterjesztessel meg szelesebb felhasznalasi lehetosege lenne, (pl teglafal) stb, (anelkul hogy az eredeti mesht piszkalni kene..)
  • ThomasGins
    Én beleszerettem elsőre,bele is gyömöszölöm mindjárt egy cornellboxba:)
  • 4D
    Azért komoly dolgokra sem rosz, hiszen egy komplett város kubatúráját (formai vázlatát) seperc alatt fel lehet vele húzni, aztán már csak a finomítás, meg a textúrázás van hátra.
    A spacecraft tervező modellezőknek, meg szinte kötelező darab.
  • Slymaster
    Ezt próbáltam igen, de akkor jön a többi, és ha mind megvan akkor egy hibaüzenet!
  • nenad
    mondjuk sztem ez win98/me es egyebekhez van alapbol, de keress ra a googleban hatha. Lehet valami balul sult el probald ujbol.
  • nenad
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?acge16
  • Slymaster
    Hello skacok, nem tudjátok minek a része az acge16.dll ?
    Újratelepítettem az xp-t és ezzel zaklat a 3ds!
  • ThomasGins
    Köszi!:)
    Ez nagyon komoly kis cucc,tipikusan az amit keveset használ az ember,de órákig eljátszik vele.:)
  • nenad
    modifier/greeble :)
  • ThomasGins
    Hülyén irtam,a maxban honnan lehet?:)
    Nem találom sehol:(
  • nenad
    http://max.klanky.com/
  • ThomasGins
    Tom láma vok,de honnan lehet elővarázsolni ezt a greeble-t?:)
  • Malakai
    greeble
  • GixEr
    igen csak ugy a lampak nem hatnak a hatterkepre!! Nappalibol nehezebb ejszakait krealni.
  • QQ
    ugy nez ki letolteni nem lehet (azaz en meg nem talaltam).
    Most mar palyazat van kiirva ha erdekel beszalhatsz.
    Nem kell nagyon valosaghu hanem felismerheto2-3meterrol es ugy nezzen ki mint egy telepakolt szekrenyben vannak a dolgok.
    masnak is szol akit erdekel kuldjon egy inget valfan logva a [email protected] emilre dxf-be,renderelve 800x600 ban meg arajanlatot.
    koszi.
  • Free
    köszönöm
  • ThomasGins
    Nézz szét Qbiacnál deespona néven...
  • ThomasGins
    Az a baj h már ezt lereaktoroztam régebben és nem volt kedvem újbol előlről kezdeni.Elment egy csomó időm arra a tölcsérre amibe ezek belehullotaak, meg próbálgatni h normálisan egy helyre essenek.
    Meg persze a tölcsért töröltem mihelyt kész lett:)
  • Free
    Ha esteleg találtál ilyen modelleket szolj vissza mert nekem is kelleni fog.... ha meg nem akkor is mert akkor nekiállok készíteni de nincs kedvem nagyon hozzá főlleg ha le is lehet tőlteni valahonnan
  • Free
    ŐŐŐ mire jó ?
  • Free
    nem tudom nekem eddig az összes reaktoros próbálkozásomnál mindig az volt a hiba hogy a tárgyak egymásba csúsztak és nem értettem hogy miért. vagy ha a toleranciűát flejebb vettem a reactronál akkor meg lebegtek mindentől távol mintha erőtér venné őket körbe
  • nenad
    egyebkent feladtam majd megoldom plannel. POLYMODELLEZNI fogok! :)
    a datumot fel is jegyezzuk :)
  • nenad
    neked sincs jobb dolgod mint reactorral jatszani :))
  • ThomasGins
    Kösz a választ!
    Ezeket akarom kicserélni szebbekre.:)
  • nenad
    POLYZSONGLOROK! :)
    adva vannak olyan feluletek amelyek mindig 90 fokos elei vannak. Kanyarodik, tekeredik de mindig 90 fokban fordul, Hogy a banatba tudom atalakitan olyan quadpolyba aminek az elei is mindig 90 fokosak.
    Ez nem minden, az vertikalis es horizontalis face suruseget is allitani szeretnem :)
    Kosz, aki segit, egyebkent kenytelen leszek lemodellezni, (greeblet akartam hasznalni de enelkul nem megy, szep munka lesz ha nem jon ossze :)
  • QQ
    En nem ertek maxhoz csak modeleket keresek egy masik programba torteno felhasznalashoz.
    Ha nem talalok hasznalhatot, keresek valakit aki megcsinalja.
  • nenad
    syzmix
    02-17-2005, 04:07 PM
    I've created and installer for the dirtmap shader and the greeble plugin already modified for max
    Max 7:
    http://www.syzmix.com/Downloads/Dirtmap_Greeble_max7.exe

Max 6:
    http://www.syzmix.com/Downloads/Dirtmap_Greeble_max6.exe
  • Aldaryn
    MAX 7 egy speckó új feature-je pont erre hivatott. "Clone and Align". Gyorsan lehet vele egy adag objetumot egy adag másik objektumra cserélni. De másra is hasznos.
  • nenad
    ezt sajnos nem tudom.
  • nenad
    egyebkent reactorral gyorsan tudsz ilyeneket csinalni.
  • ThomasGins
    Olyanra van lehetőség h sok egyforma tárgyat a sceneben kicseréljek egy másikra egy-két gombnyomással?
  • nenad
    probalj meg planre texturat rafesziteni, es ugy elforgatva betenni hogy a camera allasokbol ne latszodjon az e'liranybol.
  • QQ
    Sziasztok!
    Nem tud valaki szekreny belsejehez hasznalhato 3d-s modeleket mint pl.:
    Zako valfan,Ing valfan, nadrag valfan, szoknya valfan,oltonycipo,sportcipo,nyakkendok,ovek logva, hajtogatott ruhak.
    nem kell nagyon reszletes csak jol kivehetoen az legyen.
    Egyforma stilusban, lehet stilizalt is.
    Koszi.
  • [dvd]
    Meg tudna valaki szanni egy linkkel egy tejjes 3d max 7 letoltesehez ? :)
  • nenad
    a greeble plugin mukszik max7 el? valaki probalta mar vagy van valahol a recompile esetleg?
  • horvath
    Matte/shadowra visszatérve..
    A vray object properties-ben kell kipipálni a "matte object"-et, és a "direct light shadow"-t. Ha ez meg van, a háttérképen is megjelenik az árnyék..
    Amúgy köszi a tippeket.
  • Aldaryn
    Command line-os modellezés? :) Jááj, régi szép idők, VRML szerkesztés notepadben...