63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
GixEr #17405 ami igazan bant, hogy bent a cegnel meg mindig 4.29+v-ray free-t kell hasznalni. nem lesz soha ujabb a 109n nel?
-
GixEr #17404 fix MBR meg nem volt de azt hol talalom??
Setup disk betesz boot from CD... es utana?
-
Kifúrtam őket, érdekes,szinte semmi változás. Itten a kép, és a 2 órás renderről enyhén optimalizálva. :D Vazze, nem tudom, mi a fenét tolhattam fel,... Fogtam, és betöltöttem egy default rendersettingst, és onnan állítgattam inkább újra. ^_^
Akit édekel a hihetetlenül bonyolult scene, az megtalálja itten:
http://www.abbys.hu/upload/fun_with_vray.zip -
Valaki aki feltette a max7 hez az 1.46.12 v-ray-t és működik az pls msn-en mondja már el hogy hogyan csináljam. Még nem tettem fel sosem vray-t.
msn:[email protected] -
nenad #17401 a windosw cdeset is fixmbr? (azert nezz utana mit tesznek)
illetve lehet talalni olyan programot amivel ra lehet nezni az mbr illetve a bootsectorra, hatha talalsz valami erdekes bejegyzest, bar fixmbr elmeletileg kitakaritja, de ha van vmilyen bootmanagered, meg egyebek akkor nem erdemes.. De ha sima standard windows akkor nem szokasa problemazni. En is csinaltam mar regebben tobbszor (linux kiserletezos idokben) -
GixEr #17400 hiaba (MAx7), mar mindent probaltam :( pedig nem ma kezdtem a palyat. -
nenad #17399 en kifurtam volna oket, talan ugy jobban latszodott volna. -
nenad #17398 nyet, viszont az orvossagot meglelheted ha rakeresel a macrovision szora, oszt laod mit kell kitorolni es autholhatsz ujat, persze csakis discreeten keresztul :) max7he -
GixEr #17397 szoval MAX6+VrayXXX? -
horvath #17396 Köszi majd nézek valahol egy tutort, remélem találok. -
nenad #17395 pedig unwrappal lehet, de eleg sokfele modja van sztem inkabb tutorialt nezzel az ugyben, illetve ha nagyon surgos en siman szektkapnek minden elemet ket darabra es akkor valoszinu jol be tudod loni oket. (akar sima planar uvw mappal) -
A teljes reggeli a fullextrás konyhával sajnos a kamera hátamögött van:) -
Szentségtörés! :) pirítós csak teával az igazi! kérünk teát! -
Ez pont piritós utáni, és tejmegivás előtti kép:) -
Valakinek nincsen tartalékban véletlenül egy jégkorongpálya scene? -
Határozottan kellemes! -
GixEr #17389 piritos? vaj? -
GixEr #17388 valaki nem tudja mi max6-hoz a legfrissebb v-ray es hogy hol talalhato? Nekem az 1.46.10 van, a 7-es Max-ot pedig nem birom felrakni(rossz a request code) -
Napi felesleges reggeli ital...:) -
horvath #17386 Nenad vagy valaki help!!
Egy kanapéra kellene ráhúznom egy textúrát.
Hogyan lehet "kiteríteni" a mesht, hogy egyforma legyen rajta a munta!
Unwrappal próbáltam de nem boldogulok vele.
(Max7)
Előre is köszi! -
ja ja megszereztem már a plugint nagyon kira
nem rossz az ötlet csak mire leanimálja és kiszámolja az egy hét legalább
már ha szépet akarsz -
Free, érdekel még a lightning készítés maxban? Van digimation lighning generátor progi max 5-6-7 alá. Jó móka lehet ötvözni a greeble-el. Greeble city, felette villámmal a felhőkből. -
Jók lettek:)
Uj banner jöhet:) -
SCENEST :D
pls :c)))) -
sztem jók :c) -
Hehe, ezek nagyon jók. Na, új banner? Mindenki greeble-ezik? :)
Napi felesleges hülyülsé VRay-el:
ehh, kicsit elszaladtam a renderidővel. :) 2 óra volt, amyg nem votlam itthon, a poén az, hogy az előtte lévő, (teszt) render 7 perces volt, és épphogy csak picit foltosra sikeredett. Lehet a global subdiv multit véletlen 20-on hagytam. :) hehe.
Btw, a Vray light shader semmi spéci. Jóü magas multi kell neki, és valamelyik exponenciális color mappolás, ennyi. :) Meg sok subdiv a gi-nek, minium 50, ha ennyire vékony, vagy kicsi a féynforrás, különben foltos lesz. -
Kör feeling rulz! Nekem tök tetszik:) -
Én is csináltam régebben ablakosat greeble-lel, csak elég kaka lett, azért megmutatom... itt :D
Meg én is játszogattam vele régebben, mondjuk nem sokat, ilyet, meg ilyet csináltam annó. :) -
Fent van a V ray 1.46.12. Mit írjak a Vray licensed-hez? -
Nincs erről valami tutor erről a greeble-ről vagy miről?? -
Én sajnos nembirok ilyeneket még csinálni :( -
Én i szórakoztam vele kicsit, de csak a magam szintjén, semmi extra bigyó.
-
Köszi ki fogom próbálni:) -
Meg lehet csinálni egyszerűen, hogy a greeble oldalain legyen csak ablak, sub-object material és a Greeble-ben bepipálod, hogy Select Sides (vagy tops) és utána egy Material modifier... :) -
nenad #17371 jah, azt mar nem ertelmeztem ugy latszik. azert szidtam meg mert volt egy ket hely ahova csak ugy allt ra ha minden mast, es az objektum egy darabjat is eltuntettem. Nem szeretek ugy dolgozni hogy nem latom az egeszet, de maxban ez kotelezo. -
Egesz jo kis cucc ez a greeble -
nekem miért nem akar ilyen szép lenni a Vray Light materiál ???
Nem akarod betenni a scenest? hogy te milyen beálításokat használsz ?? -
GixEr #17368 Ezek szerint se en,se Nenad nem olvas sokat visszafelé. :) -
Na, hát én is ugyan ezt mondtam. :) (#17346)
Greeble izébizé:
Van ám rajta SSS is ám! :) -
Jó lett
De nem írtad oda, hogy " minden ellenállás Hasztalan..."
:c)))