63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Bocs emberek az OFF-ert, egy kerdesem lenne PC-n mit lehet hasznalni audio bemenetnek?? Pl rakotnek egy decket. Az S/PDIF vagy a hangkartyan van valami?
  • LionTR
    Azer mer egy boxbol indultam :P
  • LionTR
    Az osszes meg van magyarul, elkuldjem? :))
  • 4D
    Hi mindenki!
    Nem tudom hallottatok e róla, de egy független kis német csapat, a G.Lucas beleegyezésével, csinált egy 45 perces külön részt, ami azt dolgozza fel, hogy a régi 3. rész végén hogyan szerezték meg a lázadók, azt a hajót, amivel a nagy filmben áttörik a blokádot. Nem vagyok strawars fun, de komoly amit csináltak, FŐLEG, hogy full 3D MAX, a mozi, és végülis amatőrökről van szó, bár ezt a szót utálom.
    Érdemes megnézni!
    Itt egy trailer, rántsátok le:

Teaser
  • petesilver
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. Csak úgy próba képpen egy autóra rá szerettem volna dobni olyan töredezettség effektet. Csináltam egy fekete-fehér stained glass texturát. Az object brazil material. Beraktam bumpnak, de ugye annak vannak korlátai, olyan 200 után szinte semmit nem változik a helyzet, hiába tolom feljebb, ezt tudtam is. Viszont ha displacementnek rakom be, akkor az már 10-es értéken is szanaszét torzítja, és nem úgy ahogy szeretném. Az a kérdésem, hogy lehet valamit trükközni, a disp. beállításnál, hogy bump jelleggel működjön megközelítőleg?
  • Malakai
    Tényleg, 7.5-el mi a helyzet? Továbbra is a hónapban jön?
  • Fisch
  • Culram #17600
    Másfél éve már biztos nyomogatom a maxot. Tutorialokból, amiket itt vagy az ArtistPub.on összeszedek. Meg nem ez az első modellem autóban. Az előzök tapasztalatait most be tudom építeni ebbe a modellbe. (Na, hány l-lel kell írni?)
  • grizzly21
    én is úgy próbálom;) de sztem jobban járnék ha leszednék tutorialt. Ami van a discreet.comon az jó? Nem akarok warezolni itt, de akinek trialje volt és be tudta regisztrálni az írjon egye mailt, mert nekem nem jön össze! [email protected]
  • Free
    sztem a többség tutoriálokból vagy úgy mint én hogy nyomogatok mindent és meglátom mi lesz belőlle :c))
  • grizzly21
    Egyébként el nem tom képzelni hogy lehet ilyen aprólékosan megcsinálni egy kocsit. HOnnan tanultál maxozni?
  • Culram #17596
    Free: Középen még azért nincs összezárva, mert nincs a két fele öszze weldelve. A gyártás végső fázisaiban el fog tűnni.

Grizzly: Az a rózsaszín alapszín amit a max random adott mikor létrehozatam a testet. Még nem igen rakosgattam rá színt. De biztos nem ilyen színű lesz.
  • grizzly21
    állat a kocsi, de ez a rózsaszínes szín borzalom
  • Lewy_
    kössz. Kilogikázhattam volna de hát ezért találták ki a fórumot. :))
  • Free
    királyúl néz ki csak a középen lévő vertexeket húzd be nullára hogy a symtry tökéletessen össze tudja zárni :c)

Én meg leáltam most vele mert elkezdek olvasgatni hogy hol rontom L állandóan :c)
  • Culram #17592
    Itt egy kis frissítés.

• Aldaryn
    VRayLight Dome light módba kapcsolva. Ennyi. :)
  • Aldaryn
    2. fejezet szövege van meg magyarul. Úgy látszik, a többit nem tette még fel Ádám. remélem nem gyilkol meg engem ezért, hogy belinkeltem. :)
    1.Fejezet
    2.Fejezet
  • Lewy_
    Aldaryn említetted, hogy Domelightot használtál az egyik Greeble-s scenednél. Hol van ez a domelight, mert én nem találom.
  • Culram #17588
    LionTR álal említett (a tutorban) See-Through opció tök jól jött. Tudtam hogy van ilyen, de nekem le se esett. Sok kis időt takarítok meg vele, mert így nem kell mindig a materialt láthatóvá tenni mikor nyomok egy testrendert.
  • Culram #17587
    Hehe. Free-vel egyszere válaszoltunk. :)

Na szal én megpróbáltam azt ahogy Lion ki faragja a kocsit a dobozból, na az nem meg nekem, de a többit szerintem hasznosítani tudom. Én még várok pár hetet, de az angollal is kivagyok békálva.
  • Culram #17586
    Itt a teljes testen meshsmmoth van. a Kép kedvérért 3-mas itherációval, de az egyes sem különbözik nagyon ettől.
  • Free
    elfogadom txt ben is.
    töröltem a modelt :c) mert nagyon nem volt jó. :c))
    újra kezdtem inkább de most lerajzoltam elöbb papírra és úgy
  • Aldaryn
    Ajánalanám ezt a tutorialt: Boxmodelling a car

A "box modelling" és a SubD modellezés nem zárja ki egymást. :) Valójában nem is nagyon boxmodelling, amit Lion csinált. :P Mér hívja így... De a léynegen nem változtat. Ha valakit érdekel a tutor maygar nyaelvű verziója, az várjon pár hetet, Lion lefordította már, csak össze kellene szerkesztenem. Ha nagyon kell, txt-ben odaadhatom.
  • Free
    gondolom te is meshsmoth ot nyomtál rá nem ? mert egy tutorban az van . csak nem tudom hogyan van megoilkdva az hogy bikzonyos élekre és voonalakra ne hasson :c(
  • Atika :o)
    jol nez ki teccik :)
  • Culram #17581
    Na beszúrom és is. Nem rég kezdtem el. És még nem tudom hogy lesz, de lehet hogy nem így fog kinézni, mert az éleket majd mlg rendezgetni akarom. Vagy nem. Szóval azt még csak csinálgatom. Alap Scanline-nal van renderelve, alap random színnel, poly modellezéssel. Akárhogy próbáltam a boxmodellinget nekem nem áll kézre.
  • Free
    egy tour Vray light materiállal plussz a nagyobb fény miatt hogy ne legyen annyira sötét mert amultipliert hiűába tettem feljebb csak a renderidő nőtt betettem egy szimpla omnit :c)) jah tudom hogy a vgyurma jobb lenne csak kíváncsi voltam hogy hogyan hat majd a cucc meg a forma . ez a két kép egy videó része volt mert körbeforgattam a gépet a fényben hzogy hogyan mutat
  • Culram #17579
    Szerintem átláthatóbb lenne a mesh ha még nem kapna csillogó felületet. Egy mattab, gyurma szerű anyagot szoktam rárakni mikor csinálom.

Mivel világítottad meg?
  • Free
    nah hogy legyen a hátuljáról is

• Free
    Én publikálom hogy legyen miről beszélgetni hogy hol a hiba :c))))

• grizzly21
    Aldaryn: te nem akarsz wareztopikot, én választ akarok az emailemre. Megegyezhetünk;))))
    És nektek is megéri ha segítetek, mert így hamarabb lesz kész a következő stopthebees játék!!!;)
  • Culram #17575
    Most én is építgetek egy autócskát, de nem fantazia. Esetleg majd ez után, vagy ebből. De még nem pulikálom. :)
  • Aldaryn
    Én nem bírok megbarátkozni az olyan színekkel, mint a bézs, a mandarin, a sárgabarack, stb... :) Mennyivel egyértelműbb már az, hogy 0.4, 0.9, 0.2 :)))

Tényleg sötét egy cseppet. Esetleg wireframe? :) Minden esetre amit látni, az szinte tökéletes. :P
  • Atika :o)
    Koszike es innen csak demot lehet huzni vagy arra az Advancedre is be tudok menni?
  • Free
    joh rendben :c)
  • nenad
    akarom mondani ibolyavoros :)
  • nenad
    semmit nem latni, vilagitsd meg mashogy meg ne lilara tegyed, vagy a csajodnak lesz? :D
  • Free
    Elkezdtem egy fantázia autót építeni gondoltam berakosgatom mikor éppen hol tartok :c)
    Oszt lehet megunom ezt is :c))

• Aldaryn
    A csúnya moderátor, aki nem akar itten wareztopicot. :P