63011
"Aki másnak felbontás...!"
-

-
nagyon konkrét a kép :c))) nekem bejött :c) -
greeble kitcen:)
-
már csak azt nem tudeom hogyan lehet megoldani hogy a wíz hullámot vessen ha beledobsz valamit :c))) -
Mindegyik része külön object. Direkt nem csináltam bonyolultra, csak két ujja van a robinak. Megprobálom grouppal, majd du leírom a tapasztalataim :) Köszke a segítséget. -
nem néztem meg a scenest. de van 5let. a lényeg hogy a robotkar ami megfoglya a tárgyat mindegyik része külön object legyen csak legyen összegrouppolva. és akkor külön külön hatnak a tárgyra . ily módon fel tudod venni és akár L is tudod dobni. amúgy meg ez is csak reaktor. -
vaklo #17885 sztem gruppolni kellene a tárgyat, meg a kézfelyet -
Tulajdonképp a lemerülésre rájöttem magamtól. Akkor viszont már tényleg csak megfognom kéne tudni a tárgyat -
Na ezaz, idáig én is eljutottam. De lehet mégsem ilyen vizes balhé lesz a vége. tulajdonkább a scene nagyjából arról szólna, hogy van egy FK val összekötött robotkarom, ami valamit dob :)
Namost ami még probléma felmerült ezzel, hogy hogy lehet megfogatni valamit vele. Szóval ne átnyúljon a kockán, hanem tudja mozgatni. Ezután kellett volna a víz, hogy abba dobom bele. De lehet, hogy ezt hanyagolom inkább mégis. Ráadásul lessülyedni kéne, nem a felszínen állnia.
Viszont a hogy markoljunk meg valamit probléma még mindíg fentáll.
Egyébként köszi a segítséget :) -
viz scene
na hogy most rárakni egy felületre azt már nem emléxem hogy kell,de a tutorjában le van irva,de asszem csak át kell linkelni valahogy,szal 1 gombnyomás csak:)
Vandit, alul van egy "Keresés a témában:" tuti találsz:) -
http://www.3dservices.ch/8.0.html
erre jó
Nekem meg fel se installálja rendesen a tutor fájlok be se jönnek. -
V ray -re nem tud valaki valami jo tutorialokat foleg a megvilagitassal kapcsolatban de barmilyen jo lenne :) -
Még egy gyors utolsó kérdés. Azt szeretném megcsinálni, hogy ezt a kockát, belepottyantom vízbe, vagy valami folyadékba, és tudom, hogy erre van a reactor water. De hogy is működik ő? -
4D #17878 Nálam jó, de csigaevőül nem tudok, és a help is úgy van.
Ráadásul max 6-on tolom, a demo file-ok meg a 7 hez vannak.
Most már csak azt kéne tudni mi is ez....
-
A varázsszó Create Animation volt. 1000x kösz. -
AZ rbcollectionnál fel kell venni a plane-t is,ami nem lehet plane mert azt nem szereti,téglatest vagy ilyesmi jobb.Aztán reactor és create animation. -
Még nevettem is volna ezen, ha nem lenne egyébként k*rvára sürgős a dolog. -
Ezt reactor dobja le egyáltalán? -
Tökéletes. Ha elmondod mit változtattál rajta, akkor azt szépen megköszönném :) -
Egy ilyen pluginocska,most hogy ráleltem utólag az oldalra.
Csak nálam nem fut vmiért:( -
Ha ez igy jó neked:)
scene -
Mi ez a mursparam 3-as progi?? Olyan mint a V-RAY?? -
Ja, és köszi ;) -
scene -
Köszönöm!
Az volt az épület épitő scripted amit én is kiraktam? Mert a weboldalon nem volt sok download link. -
nenad #17866 megneztem nagyba, tok gyo es a rendertime is ;) -
nenad #17865 lokjed a scenet -
nenad #17864 de van, azokat a reszeket amiket mas materiallal akarsz azt detacholod(elotte editable poly/mesh e kell alakitani valoszinule) -
-
7 es MAX, ha ez segít valamit. -
Furcsa. Rá van húzva a rigid body, tömeg is be van állítva, de lejátszásra a helyén marad. Valamit nem kell még piszkálni a beállításoknál? -
es azt csak multi-sub materiallal lehet mas megoldas nincs ra? Ezt csak mar erdekesseg kedveert kerdezem :) -
nenad #17859 multi-sub-object materiallal
ez egy olyan material mint latod majd hogy sok material van benne. :) -
nenad #17858 polymodelling experiment :)
a nurbs-osok tuti kirugnak a klanbol :)
kep -
#17843 re valaki valasz? :) -
nenad #17856 reactorral. nagyon egyszeru, dobsz egy valamit amire esik es az ami esik aztan a reactor toolbaron raklikkelsz a rigid bodt collectionre, es utana pedig a reactor properties panelon adsz valami sulyt az arvanak aki elhullani keszul.
(0 tomegu testek autmatice a helukon maradnak, ala deflector)
-
Sziasztok. Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Hogy, és legfőképp MIVEL tudok olyan gravitációt létrehozni, ami hat a testekre. Olyat tudok, ami a particle systemsre, de azt mivel kell, hogy egy kocka leessen? Előre is köszike.
Üdv -
Lehet h ez volt az,még nem néztem meg...
link1
link2 -
es ezt nem osztod meg velunk is??
-
nenad #17852 volt ott a scriptek kozott egy korlepcso csinalo is
sot epulet epito is, ledobtam az agyam :)