63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• petesilver
  • Free
    nagyon konkrét a kép :c))) nekem bejött :c)
  • ThomasGins
    greeble kitcen:)
  • Free
    már csak azt nem tudeom hogyan lehet megoldani hogy a wíz hullámot vessen ha beledobsz valamit :c)))
  • Dichter
    Mindegyik része külön object. Direkt nem csináltam bonyolultra, csak két ujja van a robinak. Megprobálom grouppal, majd du leírom a tapasztalataim :) Köszke a segítséget.
  • Free
    nem néztem meg a scenest. de van 5let. a lényeg hogy a robotkar ami megfoglya a tárgyat mindegyik része külön object legyen csak legyen összegrouppolva. és akkor külön külön hatnak a tárgyra . ily módon fel tudod venni és akár L is tudod dobni. amúgy meg ez is csak reaktor.
  • vaklo
    sztem gruppolni kellene a tárgyat, meg a kézfelyet
  • Dichter
    Tulajdonképp a lemerülésre rájöttem magamtól. Akkor viszont már tényleg csak megfognom kéne tudni a tárgyat
  • Dichter
    Na ezaz, idáig én is eljutottam. De lehet mégsem ilyen vizes balhé lesz a vége. tulajdonkább a scene nagyjából arról szólna, hogy van egy FK val összekötött robotkarom, ami valamit dob :)

Namost ami még probléma felmerült ezzel, hogy hogy lehet megfogatni valamit vele. Szóval ne átnyúljon a kockán, hanem tudja mozgatni. Ezután kellett volna a víz, hogy abba dobom bele. De lehet, hogy ezt hanyagolom inkább mégis. Ráadásul lessülyedni kéne, nem a felszínen állnia.

Viszont a hogy markoljunk meg valamit probléma még mindíg fentáll.

Egyébként köszi a segítséget :)
  • ThomasGins
    viz scene
    na hogy most rárakni egy felületre azt már nem emléxem hogy kell,de a tutorjában le van irva,de asszem csak át kell linkelni valahogy,szal 1 gombnyomás csak:)

Vandit, alul van egy "Keresés a témában:" tuti találsz:)
  • ThomasGins
    http://www.3dservices.ch/8.0.html
    erre jó
    Nekem meg fel se installálja rendesen a tutor fájlok be se jönnek.
  • Atika :o)
    V ray -re nem tud valaki valami jo tutorialokat foleg a megvilagitassal kapcsolatban de barmilyen jo lenne :)
  • Dichter
    Még egy gyors utolsó kérdés. Azt szeretném megcsinálni, hogy ezt a kockát, belepottyantom vízbe, vagy valami folyadékba, és tudom, hogy erre van a reactor water. De hogy is működik ő?
  • 4D
    Nálam jó, de csigaevőül nem tudok, és a help is úgy van.
    Ráadásul max 6-on tolom, a demo file-ok meg a 7 hez vannak.
    Most már csak azt kéne tudni mi is ez....
  • Dichter
    A varázsszó Create Animation volt. 1000x kösz.
  • ThomasGins
    AZ rbcollectionnál fel kell venni a plane-t is,ami nem lehet plane mert azt nem szereti,téglatest vagy ilyesmi jobb.Aztán reactor és create animation.
  • Dichter
    Még nevettem is volna ezen, ha nem lenne egyébként k*rvára sürgős a dolog.
  • Dichter
    Ezt reactor dobja le egyáltalán?
  • Dichter
    Tökéletes. Ha elmondod mit változtattál rajta, akkor azt szépen megköszönném :)
  • ThomasGins
    Egy ilyen pluginocska,most hogy ráleltem utólag az oldalra.
    Csak nálam nem fut vmiért:(
  • ThomasGins
    Ha ez igy jó neked:)
    scene
  • Evogordon
    Mi ez a mursparam 3-as progi?? Olyan mint a V-RAY??
  • Dichter
    Ja, és köszi ;)
  • Dichter
    scene
  • ThomasGins
    Köszönöm!
    Az volt az épület épitő scripted amit én is kiraktam? Mert a weboldalon nem volt sok download link.
  • nenad
    megneztem nagyba, tok gyo es a rendertime is ;)
  • nenad
    lokjed a scenet
  • nenad
    de van, azokat a reszeket amiket mas materiallal akarsz azt detacholod(elotte editable poly/mesh e kell alakitani valoszinule)
  • Dichter
  • Dichter
    7 es MAX, ha ez segít valamit.
  • Dichter
    Furcsa. Rá van húzva a rigid body, tömeg is be van állítva, de lejátszásra a helyén marad. Valamit nem kell még piszkálni a beállításoknál?
    es azt csak multi-sub materiallal lehet mas megoldas nincs ra? Ezt csak mar erdekesseg kedveert kerdezem :)
  • nenad
    multi-sub-object materiallal
    ez egy olyan material mint latod majd hogy sok material van benne. :)
  • nenad
    polymodelling experiment :)
    a nurbs-osok tuti kirugnak a klanbol :)
    kep
    #17843 re valaki valasz? :)
  • nenad
    reactorral. nagyon egyszeru, dobsz egy valamit amire esik es az ami esik aztan a reactor toolbaron raklikkelsz a rigid bodt collectionre, es utana pedig a reactor properties panelon adsz valami sulyt az arvanak aki elhullani keszul.
    (0 tomegu testek autmatice a helukon maradnak, ala deflector)

• Dichter
    Sziasztok. Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Hogy, és legfőképp MIVEL tudok olyan gravitációt létrehozni, ami hat a testekre. Olyat tudok, ami a particle systemsre, de azt mivel kell, hogy egy kocka leessen? Előre is köszike.

Üdv
  • ThomasGins
    Lehet h ez volt az,még nem néztem meg...
    link1
    link2
    es ezt nem osztod meg velunk is??
  • nenad
    volt ott a scriptek kozott egy korlepcso csinalo is
    sot epulet epito is, ledobtam az agyam :)