63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hello cornell box -ot tudok lehuzni valahonnan vagy azt tik szokjatok megrajzolni?? -
tilbury #18010 Hi!
Nekem is igy szokott viselkedni. Midnig torolni kell a lightokat. Meg a meretekkel is gaz szokott lenni. Nekem se szokott amugy kifagyni cask most ennel az egynél szaraxik vmiert:-( -
Fisch #18009 Free: hogy haladsz a Deltával? -
marcee #18008 Nálam ArchiCAD-ből importált modell esetén a fényforrásokkal van baja a max-nak. Ugyhogy mindig select all lights, delete-t kezdek, és akkor nem fagy. -
Sziasztok nem tud valaki jo márvány texturat valahol?? -
jaaaaaaaaaaa :c)))
már megvan :c) -
nenad #18005 ma szoltam neki :)
ismertebb neven "olkav"
;) -
figyi az autodesk csávó keressen meg és akkor kap egy accot ő is :c) -
nenad #18003 autodeskes csavo meg nem intezkedett ezek szerint :)
-
nenad #18002 az lehet. nem emlekszem -
Valaki tud adni egy linket ahonnan lelehet szedni az 1.09.03r v-ray-t?? Állítólag ez megy nod32 mellet is. -
tilbury #18000 Kösz a gyors választ.
De sajna én nem találok ilyesmit. Lehet h a mx5-ben nincs ilyen? -
Hehe, a végén azok járnak majd jól, akik éjjel nappal Vampire-t nyomnak, mert flekészülve éri őket a sötétség. :)
Nenad, csak nem újabb beltér? MAX 7.5 van már valamerre? -
4D #17998 Nem csak te. És ez az irány minden platformon erősödik.
Gamez,filmek, tini-boszi sorozatok, rém-mesék. Hmm. Talán milliók tudatán keresztül így kopogtat a darkness a mi világunk kapuján. Ki tudja. -
nenad #17997 a modifier panelon az stlcheck vagy ilyesmi a neve.
-
tilbury #17996 Hi all!
ArchiCADbol importálok max-ba épületeket. De randomszerüen bejön mindig egy "application error". Gondolom vmelyik modell hibasan jott át. Van-e olyan, hogy rányomok vmi ellenőrzés félét az objectekre?
Előre is thx. -
nenad #17995 talaltam egy parat. -
nenad #17994 nem tudtok valami erosito meg videomagno modellt?
olyat ami nincsen szanaszejjel detacholva stb
vagy jo elolap textura helyet.
-
Hóhó, A pokol és menny drámai küzdelme csakis jó dolog lehet. Mégha aranyból készült Keanu Reeves szobor nem is jár érte. :o)
Csak én veszem úgy ki, vagy mostanság tényleg próbálnak valamiféle alter/goth/dark/fantasy stílusvonalat meglovagolni a divathiénák? Na, mind1, csak mi lesz szegény alter/dark/goth/fantasy emberkékkel, ha hirtelen a devianciájuk tömegdivattá válik. Hehe. Szíváááás...
itt egy napi felesleges render:
-
Tud valaki adni egy linket ahonan letölthetném a final render progit?? -
Te vagy a 4. aki erről az időlassítós balhéról beszélsz. Mostmár biztos megnézem én is :) -
Megnéztem a Constantine c. filmet. Az időlassítós jelenetnél nagyon jó, ahogy Lucifer mászkál a szétrobbant üvegdarabok között, valamint egyéb 3D trükkök is ott vannak nagyon a szeren!!! Mondjuk a pokol érdekes égő autóroncsos utcákkal, de az is jól megvan csinálva. -
Egyelőre. :o) Viszont rájöttem, hogy mitől az az éles váltás a képen! Ha kiforgattam ebből a perspektívából, akkor a vonal is fordult. :) Pechemre pont úgy állítottam be a kamerát, hogy egyenes, vízszintes vonalnak tűnt. Textúra, de hogy **hogyan** meg **mitől**, azt nem tudom. :) Ha leszedem a textúrákat, akkor a csík eltűnik. lol... -
nenad #17988 :)
haat, tegnap en is loktem egy interior tesztet, felejtos...
kinti terre jo a maxwell aztan szia. Egyenlore.
-
de pont ez az, hogy *nincs* hálóba rakva két gép. :) És így is... ez lesz a végeredménye, lehangoló. :((
-
nenad #17986 kijott egy ujabb simcloth is allitolag nagyon gyors..
http://www.chaosgroup.com/software/simcloth3/files/SimCloth3%20v1.52%20for%203dsmax(tm)%20R6R7.zip -
mondom a különböző hardwer lesz a gond. akkor úgy jártál mint én. kipróbáltram csontra ugyan olyan gépekkel hálóban akkor tökéletes volt. de ha nem ugyan olyan a két gép configja akkor cseszheted a sebességet. nekem olyan is volt amikor lasabb lett a végleges render mintha csak egy géppel csináltam volna. hagyd a francba a hálórendert vagy két ugyan olyan géppel próbálkozz :c) -
Két gép hálóban, az egyik egy 2,6GHz es P4, a másik egy 3,4GHz-es P4 HT-vel. Utóbbit HT nélkül egyedül próbálva is ott a csúnyas csík... lehet valami geometria vacakol, vagy caustics kép, vagy nemtommi... vááá, utálom, amikor ilyen Apróságok rontanak bele egy amúgy nagyon szép renderbe. -
nekem akkor volt ilyen a kép mikor 4 különböző configgal rendelkező gépet használtam hálózatban renderelésre. ott ügyi négyzetenként haladtam előre 32*32 méretenként számolva. na a leg gyengébb gép produkálta a leg zajosabb képet. sztem nálad is valami hasonló lehet a gond ha hálóban renderelsz.
vagy ha nem akkor én b..tam L valamit.
amúgy ez duapl gép, amivel renderelsz ? vagy több gép hálóban ? -
Oks. :o)
Emberek, valami gáz van nálam Maxwell szinten, mert a kép felső 1/3-ada zajos marad, mintha azt egy külön process dolgozná, és le lenne maradva a kép töbi részéhez képest sampling level szinten. NAgyon idegesítő. HT-t már kikapcsoltam, sessionök számát is korlátoztam, stb... kész, őrület. :o) -
az a lényeg hogy ha sokáig nem használjátok akkor lejár a jelszó meg asszem 90 nap múlva mindenképpen kell új passz. ez egy védelmi dolog így kérek mindenkit hogy próbálja ki és ha login incorrekt van akkor egy új passzt várok privben és már csinálom is -
Hmm, én folyton login incorrectet kapok. :( -
Be van kapcsolva a cucc :c) működik meg minden tök jól :c) -
:))))
Ugyan az a cornell Maxwellel, valaki mondja már meg, miért ez a brutális csíkozódás? Lehet a 2 proci miatt? Na ne máááá, az elég szívás lenne. Csak 2 órával teljesített rosszabbul, mint a VRay, bár, azt mondják, 16 -os sampling levelnél már zajmentes szinte, nekem 20-ig jutott, 16-ot csak 1,5 órával teljesítette túl, mint VRay. Viszont vannak szép, pengeéles caustics képek.
-
nenad #17977 FREE kapcsold ma be a cuccot, egy autodeskes csavo fellokne az updatet :)
(max75) -
Hehe, jók a Maxwell animok, de nekem is az volt az első godolatom, hogy vajon mekkora terem kellett a renderfarmnak. :D -
nenad #17975 nekem bejon a 3 bounces.
jo az.
egyebkent meg az oktondiak rinyalnak, nemhogy orulnenek hogy gyorsabb preview-t kapnak. -
nenad #17974 eselytelen az animacio egyenlore vmilyen filter nelkul. Ugy ertem mezei gepen.
Csinaltak mar vele animot jol is nez ki, csak senki sem tudja mekkora helysigben rendereltek :))
-
Aldaryn : és a noise mennyire zavaró animációban? Tehát tapasztalható-e villogás, vagy a szemcsésség mindíg ugyan ott marad? (remélem érthető mit szeretném kérdezni...)
Amúgy nekem eddg nagyon tetszik az, amit a maxwellből kitudtak húzni, nagyon várom a mayás verziót:) -
Én folyamatosan nézegetem, és ha limitálom a bouncest, akkor már nem is olyan szép. :o)
Különben is, emmiatt a bounces controll miatt nem ugráltak a maxwell fórumon, hogy hékás, akkor ez most már nem is 100% fizikailag korrekt? :))))
Viszont érezhetően gyorsul a cucc, én komolyan úgy gondolom, hogy egy egész jó renderalternatíva lehet belőle, ha az időt a minőség mögé lehet rakni.