63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• petesilver
    Igen, az segít talán nélkül, az a megoldás. alapkövetelmény blueprintes megoldáshoz, gondolom ahoz kell. És úgy DX-ben is látszania kell.
  • Atika :o)
    koszi mindenkinek mar mukodik :)
  • nenad
    a viewport settingsbe be lehet allitani hogy force 2 sided, az talan segit.
  • KisQbi
    az megoldja tuti...:D
    na latod azt nem tudom :)
  • KisQbi
    Boldog Szulinapot!

Vandit : doublesided anyag volt rajta?
    aha akkor nem tudom hogy hol lehetett a hiba de attettam open gl-re es ott mar mukodik :)
  • GixEr
    Attol meg latszania kene DX es SW megjelenitessel is!!
    na megoldodott a problema nem open Gl-t hasznaltam es azert nem ment :)
    az mitol lehet hogy csinalok egy plane-t beallitom a configban hogy Force 2 sided es ha elforgatom a kepet akkor nem latom a masik oldalat a plane-nek?
    Az all viewports is ki van valasztva valakinek valami otlet???
  • petesilver
    Jó a tutorialja. Gondolom régi max lehet, mert asszongya klikkelj az animate gombra. aha. aztán a frame-nél modify, és állatsd az omni rgb inputját. Nos ezek közül egyiket sem tudom, hol kéne csinálni. Ugyanakkor még mindíg nem látom leírva, hogy mitől fogja a villám használni az omni fényforrást.
  • GixEr
    Max6 Vray 1.46.10, ott nincs olyan.
  • petesilver
    Valakinek sikerült villámot csiholnia a digimation lightningal? Nézegetem, de ez is ilyen agyonállítgatós izé, és persze arra sosem megy, amerre kéne. Mondjuk villámot már csináltam, csak azt nem tudom, hogyan kéne összekötni fényforrással, hogy működjön is.
  • Free
    van fent az egyik könyvtárban vray tutoriual video onnan lestem le a material beálítást de nenadnak igaza van használj vraylight matzerialt az sokkal egyszerűbb mint ami volt ez nekem :c)
    na ezt kjjólmegaszontam
  • nenad
    hasznalhatsz vraylight materialt is.
  • GixEr
    Jol latom,hogy ez standard material?

• Free
    állat :c)))
  • Free

Én egy monitorral próbálkozom hogy szép legyen . valami hasonlóra sikeredett :c)
  • GixEr
    Boldog szulinapot!
    Egy kerdes:
    VrayMTL, diffuse-on egy bitmap, mivel kene rabirnom, hogy vilagitson? Vagy hasznaljak helyette Standard materialt?
  • petesilver
    Köszi mindenkinek!!
    Greeble nascar:) :
  • nenad
    hoho. boldog szulinapot! :)
    heppi borzdej tuuu juuuuuuuuu
  • ThomasGins
    Detto!:D
  • Aldaryn
    Jaja, heppí börzdéj!
  • petesilver
    Köszönöm!!!
  • Free
    Boldog szülinapot Petesilver
  • KisQbi
    Hali!

Megnéztem a 7.5öt
    Sweep modifier nem is rossz...
    A Hair and Fur.... hát a style ablaktól beszartam:D.. nagyon jó... komoly dolgot még nem csináltam vele csak megnézegettem.. de nagyon jópofa... viszont a rendere mintha nagyon lassú lenne (HairFXhez képest... biztos csak molyolni kellene vele...)
  • nenad
    speed-tree texturavial akad ossze, ki kellett szedni az osszes novenyt.
    mondjuk orulok hogy csak ennyi
    :)
  • nenad
    egyebkent ezek utan komolyan arra gondoltam hogy discreet egyszeruen nem komalja a chaosos csavokat. Ez tobb mint fura miutan vlado kinyomott max6 hoz egy recompilet nem csinaltak meg, 7ben ismet megjelenik, majd az updateben nyilvanlvaloan kavarnak egyet megint mert mar az apply crop, meg az uvw mapok sem oldjak meg a problemat..
  • nenad
    bitmap plugin
  • nenad
    !!!___aki komolyab meloban van ne tegy fel az updatet, ismet valamelyik resze a 3dsmax pluginnak bugos es tonkrevagja a scenet, material overbright stb uzenetekkel diszitve.___!!!
  • Aldaryn
    további molyolás a scene-vel. Ez itten 20 perces render. Jó zajos. :)
  • Evogordon
    Már megvan :)
  • Evogordon
    Azt hogy lehet megcsinálni hogy ha animációt csinálunk ne 100 képből áljon hanem pl 200. Mert a rendernél bebirom állítani hogy 200 legyen da 100. kép után megáll az animáció de a képeket csinálja tovább.
  • nenad
    csinalok egy simat az uj mentallal.
    lassuk mit tud. Vagyis en mit tudok kezdeni vele.. :)
  • Aldaryn
    én mondtam, addig nem fogok, amíg egy fenemód bebüntetős, nenados cornellt nem dobsz be ide! :)
  • nenad
    jajj ne ma :) lepjunk ma tul rajta :)
  • Aldaryn
    Emberek! Ha valakinek kedve támad, besegíthetne nekem az ArtistPubon!

Cornell renderekkel kellene feltölteni EZT a topicot, azért szólalok itten fel, mert sokatoknak születtek nagyon jó cornell renderei anno itten, így van miből gazdálkodni. Nameg, persze, ha valakinek kedve támad újabbakat renderelni.... esetleg ténylegesen fotózni.

Én olyan cornell mániás vagyok, ezért is köszi mindenkinek a segítséget a cornell ahgyaték továbbvitelében. :D
    ok koszi :)
  • Aldaryn
    Aztat mink szokjuk megrajzúni, de taláhatsz is olant valahun, ha széjje' néze'.