63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Tok jo lett :)
( El kell torni par teaskancsot es akkor nem lesz olyan sok :D ) -
Jól sikerült ;)
Egyébként ezen van valami film gray ps, vagy valami max plugin? -
Mi a baj a mostanival? :)
Nah, napi felesleges... olyan sok a teapot, csináltam nekik házat. (amúgy azt próbálgattam, hogy lehet az égre bolygókat varázsolni. :))
-
na megvan a v ray demo meglesem hogy ez mit tud :) -
nenad #18287 kene csinalni valami jo kis avatart :) -
nenad #18286 vrayrender.com-rol, regisztralsz es szedheted is a demot, ha nagyon tetszik esetleg zaklass valakit privatban hatha tetszik. De elobb tenyleg nezd meg a demot mar azert is mert a vray forum maga egy tudasbazis. -
wow azt meg eszre se vettem :) nade ne mondja nekem az akinek megvan hogy megvette :) akkor honnan lehet probaverziot huzni? hogy kiprobalhassam? -
Oh, pedig már felcsillant a szemem.
Atika, felhívom figyelmedet a gyönyörűszép (hehe) bannerünk alatti szövegre. -
aha es esetleg valahonnan be is lehet szerezni egy warezosat? -
nenad #18282 uhum, 47.02 -
nenad #18281 47.12 -
Az uj V ray hanyas??? -
nenad #18279 a regi particle system, pflow fenyeben mar nem tul sokmindenre jo :(
probaltam vele csinalni jo smokot, de igazabol csak az instanced gemotry mukodot volna jol, mert nem tudtam rajonni hogyan is gondolja okelme a texture coordinatakat.. de azzal meg az a baj h ajon a szel, meg a look at constraint sem tudja a kamera fele forditani :( es igy elforgatva nem sokat er. -
Kösz Nenad, sikerült kirenderelnem a hegy scene-t. Tényleg a 2 Blizzard lassította be. Nem is tudom, hogy kerülhetett oda a másik. Visszavettem a rate-et 300-ra, leszedtem a füstöt, és ment is minden utána. -
na igen, de a minősége olyan hogy én meg nem találom azt az ablakot na megnézem még1sezer azért -
nenad #18276 ja, nyilvanvalo hogy koppintas csak hat kit erdekel.
egyebkent a wipeket ingyen le lehet tolteni az ftpejukrol. A legutobbi build mar nagyon stabil, mar az elozoekkel is be mertem vallalni nehany komolyabb rajzolos melot, de ez mar messze stabilabb.
-
Ez egy elég korrekt Pflow minta... :) Miket lehet mívelni ezzel a rendszerrel, jesszusom...
Ez a cage dolog meg nagyon hasonlít pl. MAX FFD-jéhez, nem tudom, van-e vki, aki szokta ahsználni. Bár, ez kcisit advancedebb. ^_^ -
nenad #18274 erdekesseg ez a rhino4 nemtom mi lesz.... :)
http://www.rhino3d.tv/ano_2005/march_2005/cage%20video.html -
nenad #18273 ha vegignezed a videot figylmesen akkor rajohetsz hogy szinte barmilyen goz/para/fust akarmilyen effektet meg lehet vele csinalni.
-
nem is füst kellene, hanem ilyen gőz szerű- mint a hitman 2 menüjében -
Senki sem tud megoldást a problémára? -
Jah. :| Mind1, van topic, ahova dobáljam a cornell rendereimet. :P Én úgyis csak azt tudok. :D -
nenad #18269 ez az artispub cornell box project ugy nez ki befuccsolt :) -
sunny #18268 hello fiuk! nem talalom a programok beszerzese topikot( ;). ha meg el, kerek egy linket. koszi. -
nenad #18267 http://www.charleycarlat.com/amckay/tuts/pflow_cigarettesmoke.avi -
ja és nem akarja beregelni a 3dsmax7 magát! aki tud segíteni írna egy privátüzenetet? köszi szépen. MÉg valami a 6 mennyivel rosszab a 7nél? -
Köszi, arra gondolok, hogy alulról felfelé egy misztikus füst szállogat, persze felül már szétmegy elhalványul., -
4D #18264 Kissé nem egyértelmű, de ha egy sima Poseres csaj jó, 3DS ben, íme:
Woman
Fehér füst? Hmm attól függ mire gondolsz... -
na majd megnézem.. valahogy kiizzadtam ezt most.... de nagyon megutáltam a dolgot....
Különben ma mondta Qbipap is ,hogy ezt a cebas.dlu-t nézzem meg....
viszont másik probléma is van.. remélem ez is megoldódik... nincsen smoothing...
csinálok egy abroszt és rárakoma turboshoomtot vagy mesmoothot és faceted minden felület.. rárakoma smoothot külön és akor is.. szóval tököm tele a max 7.5el... tudom én vagyok a hülye és sokat várok az élettől...:D
köszönöm a segitséget.. majd megnézem ha kimérgelődtem magam... -
Hi!
Tudom, hogy ez nem warezos fórum, de kérnék egy kis segítséget. Warezos 3dsmaxom van 4.0-ás. Feltettem, és amikor először elindítanám, valami olyasmit ír ki, hogy a C-Dilla ezen verziója nem elég friss, aztán angol hibaüzenettel elszál. Nem tudjátok hogy mitől lehet? A régebbi winxp-vel működött.
Ha erre nem tudtok választ, valaki nem tud véletlenül egy oldalt, vagy egy ftp-t, ahonnan a legújabb 3dsmaxot le lehetne tölteni?
Előre is köszi -
helló minenki!
a maxot hogy vegyem rá, hogy észrevegye a max?
és mit tud a maxwell server? -
Pp #18260 Hello ThomasGins
A greeble-nél a belekatt és mozog azt hogy és mivel készült hogy quicktimeben játszható? -
-
Sziasztok max mesterek! Az a kérdésem, hogy tud e valaki szerezni nekem egy olyan *.maxot /*.3ds-t amiben egy nő van a lényeg, hogy a felsőteste meglegyen, más nem is kell, viszont a fején ne látszófjin, hogy gagyi, hanem úgy nézzen ki mint egy igazi nő.
+vmi fehér füst effekt sem ártana. Köszi! -
bencsab #18257 "Spagettit" kézzel.
Nenad: Megnézem majd azzal is. -
tilbury #18256 HI! tudom nem warez topic, de újabb vray-t honnan tudok letolteni? persze demo verziora gondoltam. -
ÚJ VRay-el nekem is kellett már szórakoznom kicsit. :) Lightcache, minden tárgy glossy, fresnel tükröz, 3 VRay light, qmc aa, meg jó nagy anizotropikus dof. :o)
-
Rhino-hoz pár alapokkal foglalkozó tutorial linket tudtok adni? Lusta vagyok keresgélni... :D -
Köszi, megpróbálom most így. -
Szvsz hagyjuk, ennek a topicnak csak azért MAX a neve, mert a legtöbbet arról dumálunk. Amúgy meg úgyis túl családias néha a hangulat ahhoz, hogy bármit is offtopicnak lehessen nevezni. :)