63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch #18331 az apple wallpaper király!
-
Na most megpróbálom mégegyeszer:
-
Fú vazze, nem tudom nagyobban betenni, de még azért próbálkozom... -
Hali emberek!
Nem vagyok otthon ebben a Raytrace dologban. Az ott micsoda? Tükröződik a tükröződés, vagy mi???!!! Hogyan tudnám megcsinálni, hogy ne legyen ilyen világos? Illetve ne tükröződjön ennyire a "tükröződés". A profik biztos tudják, mire gondolok. Köszönöm a segítséget.
-
Esélyegyenlőség nevében:
A kövér teapot-ok hogy jutnak fel?
A tolókocsis teapotok?
Rájuk nem is gondolsz? :P
Nagyon szép lesz :)
A padló displace-elt? -
marcee #18326 Jól látom? Lefelé szükül a lépcső? Szerintem erre nem kapsz építési engedélyt. Balesetveszélyes. Középületben, öregek otthonában, és teapot villában kizárt, hogy megépíthető lenne.
Amúgy nagyon jó. :D -
Gamébe fasza lesz -
Napi fölös rendernek elmegy?
A dolog egy jumppad lenne, ami majd az ut2004-ben fog üzemelni. A textúrák még változni fognak, főleg a gyűrűn. -
vagy alusznak :) -
A teapotok elmentek kirándulni? :) -
update. -
Nem hallottál a névváltásról? -
Autodesk???? Nem descreet? -
Ja és ha megtelik a MAterial Editorba az összes hely (textúrával) akkor hogy lehet elérni, hogy több textúránk legyen? -
Hahó! Egyáltalán a 3D studio max 5.1-hez van Vray? -
olyan tutorial nekem is jolenne :)ugyhogy tenyleg csinalhatnal eggyet :) -
akkor csinálhatnál egy Vray tutor scane könyvtárat és munkára fel :c))) -
nenad #18314 kis scenem nincsen. majd osszedobok valamit. -
vaklo #18313 azt hiszem nekem bármilyen régi is jó lenne. őszintén megvallva az alapbeállításoktól kellene kezdeni, ezzel nem akarlak fárasztani, lehet, hogy elég lenne egy scene is, anyagozva, bevilágítva, bekamerázva, arról megpróbálnám lelesni a dolgokat. előre is kösz -
nenad #18312 nincsen ujhoz, de csak mondd el mit szeretnel tudni, legroszabb esetben csinalok neked egyet :) -
vaklo #18311 érdeklődnék: magyar nyelvű vray tutorialst tud-e valaki
előre is köszönettel -
Cuki :) -
nagyon komoly gratula -
Update:
-
Hello!
Honann lehet letölteni azt a VRay bigyót? :)
Légyszi Priviben írjatok. (légyszi) :)
Köszi! -
Thx. :) update -
Nagyon állat!! -
Aham -
Az ég dreamscape-pel készült? -
4D #18302 Ja hogy még gyúrogatod? Aha. Nem tudom mér, de engem valamelyik régi P.Floyd LP-borítóra emlékeztet. Arra amin egy égő csávó van. Persze lehet hogy csak a színek miatt. A feeling meg olyan, mint ha egy ház tetején lévő medence közelében lennénk. -
Ez jó ötlet. :) Közben épp teljes átépítés alatt van a villa. :D -
Lehetett volna a korlátnál is egy kikandikáló teáskanna... :) -
panoráma a teavillából. :) Lightcache-el renderelve, framenként kb 1 perc.
teapot_panorama.mov (5,21MB) -
4D #18298 És akkor aszondod, csak cornellt tudsz!!! Nekem nagyon bejön ez a kép! És nem azért, mert a reggeli Earl grey-em iszogatom. -
Ja, a render nem Maxwell, bár bőven lehetne. :) A grain a direct qmc gi következménye, ilyen zajosság mellett 9 perc volt a kép, elég sok glossy shaderrel, szvsz überbrutál a sebesség és a minőség pl. maxwellhez hasonlítva. Persze, ez jórészt a dreamscape érdeme is. -
Hehe, ugye, a fejlődés nem áll meg. Szuper media központ szórakoztató egység stb... Nekem már az is hihetetlen, hogy mobiltelefonnal kapcsolgathatok minden kütyüt a lakásban. :) -
nenad #18295 aki nem nezte meg meg mit tud a ps3.. nezze meg.
:) -
nenad #18294 nem ide, hanem mas forumokra ahova kepet is lehet tenni.
erdekes lett a kep. Talan a padlo savjait 1/10 re vennem, es akkor ugy jonne ki hogy az egesz normalis meretu csak a teapotok nagyok. -
"Tea-land, ahol minden tea otthon érzi magát" :)
Jó lett :) -
Maxwell beépített film-grain-t használt ha jól sejtem ;)