63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Frankó!

Nem tudom, nekem úgy tűnik, polyban se nagy szám összerakni ezeket. Gratula, ötletes lett, a fémet kipróbálhatnád mattolt króm anyaggal is.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Nem tudja vki,hogy melyik Vray verzió műxik win2k alatt is (max5-re)? Mert próbáltam a free 1.09.03-at max 5-re de sajna nem megy 2000 alatt.Az 1.47.01-es demo meg nemtom mért de nem indul el.Gondolom szintén a win2k miatt.
  • nenad
    akkor az a nurbs maxban volt vagy miben?
  • Roger6
    Ezeknek a székeknek nem túl vékony a lábuk? Egyébként ötletes, csak hát ja...
  • FRenkie
    sikerült a szék:

<high res>
  • 4D
    Pontosan. Csak nem akartam ajtóstul into the house.
    Amúgy érdekes,az is hogy pl. a mai kvantumfizika, most kezd odaérni, ahol 5000 éve már tartottak a v.-kultúrában.
    Na de ne offoljunk.
  • nenad
    veda, a szo jelentese is tudas. Minden, minden benne van. Legtisztabb fellelheto tudas.

Igy is van, a tudat formal mindent, Atma', vagy tudomanyos oldalrol Egyesitett Mezo. (unified field) Szoval nem csak ok gondoljak igy :)
    Keresztenyesgben Isten, mashol mas, egyetemes tudat. Ami teremt, ahonnan minden szarmazik.
  • Aldaryn
    Jujj, ezeket nem is ismertem. :) lol
  • Aldaryn
    Magam vagyok a kezdet és a vég is. :)
    Szemüveg nélkül nincs semmi, szemüveg mégis van, mindenki a saját maga világában él, ő maga minden, amit érez, amit hisz. Milyen furcsa helyzet. A mindenség ennél közelebb már nem is lehetne, s az ember mégis saját maga börtönének a rabja.
  • 4D
    Hmm. Érdekes párhuzam. Fordítottam egy könyvet (németről-magyarra)ami a védikus leírásokkal foglalkozik részletesen, és abban többször köszönt ez vissza amit az elején írsz. Szerintük, a tudat iránya formálja az egyén valóságképét.Azaz, ahogy írod, mindenki megválaszthatja milyen szemüveget akar.
    Ha akar.
  • ThomasGins
    Egy ilyen klasszikus szemüveg:)
    link
    Meg még pár...
    link2
  • petesilver
    IGEN!! ÉS NINCS KANÁL SE! :)
  • nenad
    szerintem ez meg csak egy koncepcio vagyis szemuveg. Ugy ertem egyszeruen ilyen szemuveget krealsz magadnak es igy latod rajta keresztul a vilagot.
    Ez nem jelenti azt hogy a pentagramm nem letezo dolog csak mivel a szemuveg mintazata "olyan" ezert sokmindenben meglatod ami hasonlit ra.

Esetleg felmerulhet valakiben akkor milyen szemuveg nelkul. Nos, semmilyen, szemuveg nelkul nincsen se teapot, se fal, se feny, semmi.
    Tehat az elethez kell a szemuveg :) de nem art tudni hogy szemuveg van rajtunk es ismerni a mintazatot.
    :)

• Aldaryn
    Jaja, mennyi "véletlen" :) A pentagramma nagyon elemi forma, ugye, jó sok kultúrában felfedezhető, és a sok előfordulásból elég keveset hoznak akpcsolatba sötét, "sátáni" dolgokkal. Persze, én mindig is úgy voltam vele, hogy egy földre rajzolt pentagrammáról aztán állapítsa meg a kutya, hogy annak a boszorkánycsúcsa most lefelé, avagy felfelé mutat-e. :)

Jah, amúgy ezen a fórumon semmi nem OFF nagyon. :) Legalább nem tűnünk mindig kockafejeknek.
  • 4D
    Off leszek.
    Ez érdekes, hogy a valszeg véletlenül generált p.gramm formát kiszúrtad, de pl. az keveseknek tűnik fel, hogy a p.gramm, gyakorlatilag mindenütt jelen van. A classic mindenütt kedvelt 5 ágú "csillagban", csak a belső élei telítettek. Pl. az Eu-csillagok, vagy akár itt néha a nevek melett, vagy az US zászlóban, szinte minden nemzeti zászlón, pénzneken, stb. stb.Mennyi véletlen...
  • Free
    ötéletem sincs meg blueprintem sincs de kerestem neked már de én sem találtam sehol még a subaru fun oldalakon sem lehet fellelni pedig az nagy szó
  • nenad
    newnoise modifiert honnan szedtem maxba?
  • Gladiator
    a 3DSM6-t le lehet még vhonnan tölteni?
  • ThomasGins
    Egy démoni vérkanna:)))
  • Aldaryn
    Mondom... egy vöröslő koponya, alatta pedig egy pentagramma... gondolom, fejjel lefelé. :)
  • ThomasGins
    :)))
  • nenad
    multi sub object material tradicionalisan lasabban rendrelodik/imap szamol, limitalni erdemes amennyire lehet
  • Malakai
    Vagy használhatsz egy rakat multi sub-object materialt. :D
  • 4D
    Én ahogy elnéztem, a Melting threshold értékkel elég jól lehet a "viszkozitást" állítani. Alapban 4, de ha 12 re rakod máris sűrűbb a folyadék.
  • Roger6
    De úgyis csinálhatsz egy új materialt, hogy ráhúzol egy olyat, amellyel még nem dolhoztál.
  • MrGeE #18386
    jah az előzőt Palikának, de látom már elkéstem /pedig ezek is a te válaszaid :DDD
  • MrGeE #18385
    Kapcsolódó tananyagok 8) válasz itt pl.:#16928 ,ha érdekel hogy találtam + és máskor hamarabb szeretnél választ: #17042
  • nenad
    amely materialt mar ratetted valamelyik objektra az nem fog elveszni, ugyhogy nyugodtan nyiss ra egy ujat arra ahol van mar egy masik material.

Visszatenni a ugyanott ahol az ujat teszed be baloldalt valaszd a "secene"-t es akkor megjelenik a lista hogy mely materialokat vannak hozzarendelve vmely objekthez.
  • Palika1989
    Hali!
    Ha megtelik a Material Editorba az összes hely (textúrával) akkor hogy lehet elérni, hogy több textúránk legyen?
  • fle go
    Udv!
    Egy nagyon erdekes problemam van, PC-s photoshopban ha targat mentek nem orzi meg az alpha csatornat, pedig kellene, ha ugyan ezt macintoshon csinalom gond nelkul megvan az alpha, mitol van ez? Elvileg ugyanugy kellene mukodjon de megse,tudtok erre valami esszeru magyarazatot?

Ja es uj Subaru Forester blueprint senkinek?
  • Aldaryn
    Csqak nekem tűnik úgy, vagy a caustics kép a teapot felett tényleg egy vérvörös izzó koponyát formál?
  • ThomasGins
    Egy kis felesleges render, a render idő nem valós...:)

Nem hiszem h direkt tudtam volna ilyen alaku causticot csinálni:)
  • tilbury
    Huhh. ez nagyon frankó lett. hol lehet talalni demo-t ebból?
  • Free
    köszke :c))) ez gyors volt :c))
  • nenad
    hehe
  • nenad
    properties/renderable
    kapcsold ki a pipat. Vagy szimplan hide :o)
  • GixEr
    Jobbklikk a targyon, properties es ott pipa kivesz a renderabled elol. :)
  • Free
    ez tényleg nagyon jó cuccos csak nekem nem sikerült hozzá normális leírást találnom amit meg is értettem volna.. meg hogy hogyan lehetne a folyadék sűrűségét változtatni. voltak vele hasonló gondjaim de amúgy nagyon életazrű a folyadék mechanikája...

más.. hogyan tudok abszolút láthatattlan tárgyat létrehozni ? tehát hogy se a G_I se semmi ne hasson rá és ne is látszódjon csak hza mondjuk ki akarok öntweni valamit egy folyadékkal az a része működjön.. jól kérdezek ??
  • petesilver
  • petesilver
    Ez a cucc nagyon ott van!! Glu3d:

és a tutorial