63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Hát nem semmi a cucc L kapták nagyon az érzéstz az biztos a technikára annyira nem is tudtam figyelni L ragadott a képvilág.. meg a hang...
  • 4D
    Köszi, jó ilyet látni manapság!
  • Ackro
    :)
  • nenad
    ezt mindenkeppen nezzetek meg, meghato kisfilm

http://thepiano.aidangibbons.com/vids/finallarge.avi
    (39 mb)
  • petesilver
    Amint töröltem a nortont, és felrakom a nod-ot, ígérem kipróbálom!!!
  • 4D
    Ezt a progit nem ismerem, de a kép alapján, erre az Exclusion-ra gondolnék.
  • Evogordon
    De még a tűzfal is probléma lehet. Ott is bekel állítani.
  • Evogordon
    Nem itt kellene beállítani hogy kiengedje a vray-t az internetre??
    nod 32 IMON
  • Gladiator
    mail ment
  • 4D
    Már korábban javasoltam, hogy vég esetén, 1xűen lődd ki a francba a nod-ot, és amíg v-ray-zel, nem vagy a neten. Jobb mint no véréj. Ezt már próbáltad?
  • Gladiator
    ja, de hát úgy gondoltam, hogy kicsit megvastagítják, aztán úgy már van vmi térhatása
  • Aldaryn
    Ennek se lesz sok így. Tök fehér logó, mindenhol homogén fehér, glow-al, a perpektivikus torzulás nem tudom, mennyit sígít. Ehhez drasztikusan ki kellene emelni a kamerát a logo síkjából.
  • petesilver
    Nah ez tök jó!! Csak nálam az a gáz, hogy norton antivírus van, Corporate edition9. Ott a kanyarban nincs ilyen, eleve minden autoscan tiltva van, és a startupból is ki van kapva vastagon. De vray így sem megy:(
  • Gladiator
    de annak nincs 3D-s hatása
  • Aldaryn
    Lehet, hogy hülye ötlet, de nekem úgy tűnik, hogy ezt akár Premiere-ben is percek alatt össze lehet dobni pusztán azzal, hogy egy jóval a PAL méreten felüli LOGO képet mozgatsz-zoomolsz a képen, megfelelő irányba. Ok, leszámítva a körbefordulást. Mert van ugyan olyan transition, ami ilyet csinál, de szvsz a a blendek kivételével minden ilyen "váltás" elég gáz. :P
    Összeségében Premiere használattá egyszerűsítve a problémát. :)
  • Gladiator
    a lila négyzet az lenne a kamera, a nyíl mutatja, hogy merre menne. ez eredetileg ackronak menne, szal ne lepődjetek meg azon amit a 6oshoz írtam

illusztráció

1. a kamera fentről lefele felveszi csak a lángot
    2. a kamera közelről egy kisebb lángnyelvet vesz fel
    3. a láng a saját tengelye körül "befordul"
    4. a langstudiot hátra-jobbra mozogva veszi fel, szal nem teljesen szemből, hanem kicsit oldalról veszi a szöveget
    5. a shooting and compositinget az "and"-től távolodva veszi fel
    6. az egész logo jobb fentről, így befordul

na, aki érez magában elég erőt ahoz, hogy ezt megcsinálja, és rendes is, meg aranyos is, az mondja a mail címét és megy a ps file.

a videók 720*576-ban 25fps-sel kellene:)
  • Gladiator
    ops, kicsit széthúz. lehet inkább linkelem.
  • 4D
    Épp ráértem, itt egy pict mit csinálj a nortonnal, de ha XP-d van annak is engednie kell, de ez gondolom világos.
    Fwall
  • Gladiator
    már ackronak elment a privi
  • 4D
    Tedd ki a scenét, és írd meg PONTOSAN mit akarsz, ha nem a Titanic 2-t csinálod, majd valamelyikünk segít.
  • Gladiator
    de lejárt ez az izé és nemtom feltörni, szal nem is tudok próbálkozni sem. meg az a kurva kamera mindig másfele mozgott, mint akartam.
  • Evogordon
    Bemegyek a nod32 control centerbe és ott az IMON-ba és azon belűl mit csináljak?? Hova kell beilleszteni hogy kiengedje a vryt az internetre?
  • Aldaryn
    Nekem NOD 32 meleltt is megy. ;)
  • petesilver
    Ezt pár napja akartam is kérdezni: anno leteszteltétek, hogy egy vírusírtó progival működik a vray. Úgy néz ki egyhamar másik vinyó nem lesz, amit kaptam az is halott, úgyhogy fájó szívvel megválok a nortontól. Ez az antivir akkor az a progi, ami mellett megy mindenkinek most a vray szerver hibátlanul?
  • nenad
    nem arrol beszelek...(hehe) hanem a kamera mozgasrol...
  • Aldaryn
    :)))
  • Ackro
    ha eccer nem tudja feltörni, ez meg nem warez fórum...
  • nenad
    nem azert de ez annyira semmi sem megcsinalni, nem kene feladnod ilyen konnyen
  • Ackro
    :))) nem is gondoltam komolyan... linkeld be a ps logot és írd le mit szeretnél vele, hogy mozogjon meg minden!
  • Gladiator
    nana, azért az enyém nem ennyire szöszölős.

lényeg az, hogy van egy fekete-fehér logóm, amit PS-ben csináltam (régebben már belinkeltem ide) és azt át kne tenni 3D-be, meg különböző kameraállásokból felvenni, ahogy "mozog". nenad már próbált egyszer segíteni, már szinte mindent megcsinált, csak a kamera helyzetét kellet volna állítgatnom, de kurvára nem ment, most meg már ráadásul le is járt a trial és nem tudom feltörni. szal azé ez nemegyenlő egy 14 órás videó összevágásával:)
  • Ackro
    egy 14 órás különböző helyszíneken, különböző kamerával felvett anyagot kéne színrehúzni, effektezni, meg megvágni. :))))
    és akkor mit szeretnél te?
  • Dichter
    mi lenne az? mondjuk annyira én sem értek hozzá, de ha valami nagyon primitív, szívesen szöszölök vele.
  • Gladiator
    vkit nem érdekel egy kis munkacsere?

én marhára nem értek a 3DSM-hez, de nagyon meg kéne benne vmit csinálni, ami annak aki kicsit is ért hozzá gyáltalán nem nagy cucc. cserébe, majd ha kell neki megcsinálok vmit premiereben. (videószerkesztés)
  • Evogordon
    Azért olyanra szintre nem süllyedek le :D:D
  • GixEr
    Vagy hasznalsz masik ingyenest pld.: antivir
  • 4D
    Vagy csak nem vagy neten, és kilövöd a NOD-ot, ha elindítod a l. szervert.
  • Aldaryn
    Azse. Vagyis, nem talál rá a licensz szerverre. De nem kell NOD-ot leszedni, elég, ha bepakolod az IMON engedélyezett programok közé a licensz szervert.
  • Evogordon
    A Vray 1.47.01 se megy ha fent van a nod32?
  • Boba
    Nagyon tuti a szék, bejön:)
  • FRenkie
    Köszi, végül polyban készült, tényleg nem volt nehéz.