63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Boba
    szvsz nem, mert a Killzone renderben raytraceing van... az realtime még egy picit necces szerintem.

De azt állítják, hogy így fognak kinézni a játékok... legyen igazuk! Most is ban boxom, ha lesz legalább 4-5 játék ami igazán megragad az új konzolra, akkor lehet új boxom is lesz... vagy ps3, attól függően mennyire fogadják el a blue-ray cumót a filmkiadók (az, hogy a paramount mondott valamit, még nemjelent sokat.)
  • Aldaryn
    Hmm, azért ám... :) Ennyire durva grafika ugyan szvsz megvalósítható jelenlegi szuper konfigokon is realtime, de akkor az egész game kb. az az 1-3 perces jelenet. :D
  • 4D
    Sorry Acro #18489- nem neked, (de a logo jó)
  • 4D
    PS3. Naja. Új dögösebb platformok, de egyre kevesebb jó gamma. Jutott erről eszembe.
  • Sadist
    SG főoldalon van egy cikk. A videok egyik fele előre renderelt volt, másik fele meg PS3-nak álcázott számítógépen futott :D
  • Boba
    Ami meg realtime volt, az sem PS3-on futott... :D
  • Malakai
    Változó, van olyan, ami realtime volt, de kevés, a legtöbb koncepciós render volt.
  • Ackro

nna ilyen bütüt tanyáltam jó ez, vagy inkább az előző?
    kerettel fehéren:
  • Aldaryn
    "Playstation Renderfarmom van..."

Hehe. :) Most akkor a PS3 -ból kiadott videók Realtime cuccok voltak? Nem prerenderelt videók? Mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem az ott realtime volt, egy csomó oylan effekttel, ami még egy komoly renderfarmot is megizzasztana. Vagy valami sumák van a dologban... lehet, csak nagyon sok, nagyon jól képzett grafikus dolgozott a videókon. :)
  • Fisch
    ok
  • 4D
    Hát őszintén szólva, abban semmi újat nem látni. Maga a CF-egy igen jó karakter, bár az sem új, hisz kb. 2 éve láthattuk először CG berkekben.
  • Fisch
    biztosan az én hibám, hogy elfelejtettem mondani... a CF klippnél a látványt, a megvalósítást nézzétek....

sorry!
  • Fisch
    igen... :)
  • nenad
    meg ami nem neha arrol is :)
  • nenad
    ez a topic mindenrol szol ami 3d
  • Fisch
    teljes mértékben igazad van... sőt, elmondom, hogy az UK SKY csatornákon is minden órában nyomják... lasan megunja az ember... DE

gondolj csak bele, mennyi bőrt le lehet húzni róla... Crazy Frog, Ásóka... stb... stb...

nem akarnék senkit megbántani, és előre is elnézést kérek mindenkitől, de ki fog teáskannás vagy székes klippet letölteni pl a telefonjára? vagy háttérképnek beállítani?

igaz, ez a topic nem a karakter animációról szól... hanem a vrayről...

roger!
  • Ackro
    :D
  • petesilver
    És utána minket is jól megvesszőzöl fáradt lovag!!!!!! :)))
  • Ackro
    letöltöttem a fontot amit mondtál, de az nem az, sőt szerintem a haettenschwiler vagy mi ugyanaz mint az impact ez most verdana bold, még nézek egy-két betűt, ha nem találok jobbat akkor ez marad. ok? az a-t meg megvesszőzöm :)
  • Gladiator
    nem is egszer, ált kétszer, de van hogy 3szor
  • nenad
    de ugy tunik csak valamilyen file format csere sajnos :(
  • nenad
    olvasom hogy a 3dsmax 8 tervekben szerepel playstation 3 tamogatasa.
    WOw, ez lenne am az utes! :) Milyen animokat lehetne renderelni!! :)
  • californiastud
    Jéééééézus!
    mind a német MTV-n, az MTV2-POPon és még a német VIVAn is ez megy. ÉJJEL NAPPAL! De nem hülyéskedem, MINDEN KIB@SZOTT REKLÁM SZÜNETBEN lemegy! Min. egyszer. A pöcsöm tele van a crazy froggal...pfúúúúúááááá
  • Free
    mega LOL :c)))
  • ThomasGins
    Mert nem a plane-re kell rárakni,hanem az ojjektumra amit a plane-en szeretnél látni.:)
  • blaholl
    meg tudnátok mondani, hogy plane-ra miért nem tudok scattert mod.rárakni
  • Fisch
    ez nem annyira megható, inkább poén...

http://www.koreus.com/files/200505/crazy-frog-axel-f.html
  • Gladiator
    de ha nincs meg, ezzel is tökéletes. egy icipici apró kérésem még lehetne [BÁRÁNYSZEMEKKEL NÉZ]

igaz, hogy a képen nincs rajta, de a lang-ból az a-ra tudsz tenni egy vízszintes csíkot, hogy láng legyen belőle?
  • Gladiator
    szentem a haettenschweiler font volt az, ami meg alapba benne van, mert én tuti nem tettem fel olyat. csak egy kicsit szét van húzva
  • Gladiator
    a köd az majd később lesz, csak azt már after effectsel csinálom.
  • Gladiator
    pont ilyenre:) egy kis glowot tudsz rádobni?
  • nenad
    hozd ki a feheret is belole. Talan a hatterbe is lehetne valami kodszeru akarmi.
    talan
  • Aldaryn
    Ah, ez így sokkal frankóbb, mint a full fehér logó! :)
  • Ackro
    valami ilyesmire gondoltál?

persze nem ezekkel a betűkkel
  • Ackro
    akkor mindkettőt
  • Gladiator
    lángolnia nem kell, köszépen.

melyik betűtípust küldjem el? amivel a lang studio van írva, vagy magát a lángot, mert az is egy betűstílus.
  • Boba
    Hmm hmm... most nézem a videjót:) Eddíg csak belekukkantottam... szerintem azt is lefogom csekkolni ténylegesen zongorázik-e, vagy csak jár a keze a krapeknak:D
  • Aldaryn
    Köszi a linket, dejó látni, hogy ilyen is van még... Yann Tiersen csodás szerzeményét önmagában is szeretem hallgatni.
  • Ackro
    ez ott van...
  • Ackro
    megkaptam a mélt, a betűtipust is elküldhetnéd, mert nincs kedvem átalakítani egy meglévőt, a láng kész van. a kameramozgást megnéztem, majd külön-külön megcsinálom amiket írtál te meg majd szépen összevagdosod premiereben ahogy neked tetszik. lehet, hogy ha lesz időm teszek hozzá pár részecskét, hogy télleg lángoljon.