63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #18652 en ffdshowt hasznalok, van telepitve xvid is az enkodolashoz, es TSCC, ennyi. -
most csak az Xvid a div x az ac3 meg a tc akármi ami a nenadnak van van fent :c) És minden megy :c) -
jah leszedtem és csont nélkül jó :c)) -
I 2nd that. :) Codeck packot ne használj. Van kb 3 codec, amit fel kell raknod, plusz néhanapján egy-két egzotikus, és kifújt. Megy majd minden simán.
(pl. egy Xvid, egy AC3 filter, meg még talán vmi képhez) -
Darkboy #18648 szerintem az a gond! a codec packok sztem szarok, nekem szétb*szta a rendszert... Amúgy tényleg nem írta ki, hogy hova rakja, tényleg 2 mp amíg felrakja, de nekem win media player-el és jetuadio-val is ment! -
na most én rettentő láma vagyok .. de hiába töltöttem le a Codeket amit belinkeltél és hiába telepítettem , semmi lejátszónál nincs kép.. ez lehet az ACE mega codepack hibája ? lehet nem bírják egymást? meg gyanus hogy 2 mp alatt telepítette magát de meg sem kérdezte, hogy hova szeretném. szóval most olyan hang van de kép nincs a videónál.. :c(( -
Darkboy #18646 akkor nem lesz törölve? :) -
nenad #18645 TUT FILEOK NEM AZ ATW.hu gondozasaban jelennek meg ezentul.
:) -
Én is tudok tárhelyet adni, ha gondba lennél Nenad... -
AA-s tutort mikor láthatom? :) -
Nenad: sajna nem elérhetőek a videók...legalábbis nálam nem elérhető (firefoxban: nem regisztrált oldal, letöltéskezelőben meg 525 bites fájlt szed le)
Nézz utána plz. Kiváncsi vagyok rá :) -
nenad #18641 a hang az sima windows pcm.
annak mennie ke'k -
ty -
nenad #18639 sztem mindeki toltse ezt le, manapsag mar majd mindennut ezt hasznaljak.
http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get/techsmith/TSCC.exe -
A codec merre található?:)
Vagy nézni tudlak,vagy hallgatni,együtt nem megy:) -
nenad #18637 en meg azt gondolom hogy inkabb beszolt vki, akinek szemet szurt a dolog.
Eddig sem akarmilyen meretu cuccok voltak fent es toltottek is. Soha nem volt gond az oldallal. Ezert is gondolkodom hogy hogyan tegyem ki publikba.
-
4D #18636 Azon röhögtem, hogy a 80-as években, még tilos volt másoló gépet magánbirtokolni. Mára "fejlődtünk", és tilos? nagy file-ket feltölteni?
Na de ugorjunk. -
Darkboy #18635 végén ezt is törli az ATW
-
jaja... de nem mindenhol komplemeter... van ami csak meleg vagy csak hideg...
nagyon jó... -
Eléggé erőlteti ezt a komplementer színpárost, de mit is mondjak, ezt én is, mert jól mutat... :D -
Azt már le se mertem írni, még a végén maga a MAX topic is gyanússá válik valakinek... -
Sziasztok!
nemtudom innen volt e a link... de mindenesetre aki nem ismeri ne hagyja ki!!!
http://www.savinoff.com/http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm
Ez a srác meg nagyon jól használja a szineket... érdemes megnézni a képeit...
Dmitry Savinoff
-
4D #18630 Ráadásul jószándékból? Még gyanúsabb. -
4D #18629 Nem lehet, hogy limitált a videófile méret az ATW-nél? -
Kellene egy webkamera is a gépéről:) -
az ok de azért ebbe talán neked is van belevaud nem ?? :c))
na megy a privi mindjárt
-
nenad #18626 nekem mind1 :)
nem magamnak csinalom. -
kapsz egy oldalt nenad.3dmax.hu már csinálom privben küldöm az elérhetőségeket és akkor ott L férnek a tutorok is
vagy mi legyen az aldomain ???
-
Lehet, hogy van auótmata rendszerük, ami törölte. -
Mondom, mondom, gyanús lettél te nagyon... valaki, aki nagy méretű videófileokat pakolgat fel, és ezeket egyből sokan el is kezdik lehúzni... több mint gyanús... :))))) -
nenad #18622 valaki torolt, nem tudni miert, a lenyeg az hogy irtam nekik egy levelet ugyan vilagositsanak mar fel miert is kerult torlesre, mivel kizarolag okatato anyagokat tartalmazott. -
vagy, mert nagy filokat raktál fel, tehát, biztos valami rosszban settenkedsz! :)))) -
Nem az lehet hogy lekapcsolta az atw az oldaladat mert nem frissítetted vagy akármi? -
tilbury #18619 Engem is ugyanez a hibaüzenet fogad :-(. Pedig jó lenne tanúlni a tutorokbol... -
Meg itt egy kis illustrate render:
kép -
Itt a javított változat:
kép -
Hmm, nekem nem jönnek be a tutorok... "Nem regisztrált oldal" hibajelzést ad az ATW -
nenad #18615 egyebkent tok jo :) -
nenad #18614 a gi parametereknel van olyan hogy saturation, azt vedd le 0.6-ra -
csak mintha egy kicsit vörösebb a kelleténél, ezzel lehet valamit tenni hogy ne legyen ennyire vörös?