63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Darkboy
    gyere fel msn-re plíz :DDD
  • Evogordon
    Külöben csak annyi hogy leteszel egy gizmot és rányomsz render-->enviroment és ott add fire efeckt és ott bekapcsolod a smog-ot és annak adsz egy szint.
  • Evogordon
    Megleheet csinálni fehérre.
  • 4D
    Ott van a scene granula!
  • Darkboy
    de ez max topik
  • ThomasGins
    De szerintem photoshoppal se macerás rárakni kis füstöt ha nem mozog a kép...
  • grizzly21
    ebből is látstik mekkora láma vagyok:)
    nemtom nekem tökre rajzszerű jött ki ez meg tök élethű:(
  • Aldaryn
    Amit anno neked Nenad tanácsolt, az ez.
  • Aldaryn
    Hmm, úgy tűnik, hogy ez a jelenség csak adaptive qmc AA mellett jön elő. Tippem is van rá, hogy miért. De ugye levelet ez ügyben hiába írok Valdóéknak. Leszarnak magasról. :D
  • grizzly21
    na ez az!!! ilyen füst kell nekem! csak fehérebb talán
  • Aldaryn
    Valami van az új VRay-ekkel... DOF és motion blur esetén csak a path tracing solution adja a helyes HDR intenzitásokból adódó képet. Pl. itt a távoli hajó hajtőműve szép fényes csíkot rajzol. Már korábban is feltűnt a dolog, de azt hittem, velem van a baj.

• Dichter
    Valakinek nincs valami tutorialja a NURBS modellezésről? A MAX-ba ágyazott annyira nem győzött meg, hogy ez minden, amit tudnom kell. Most pl egy konkrét problémám, hogy csináltam egy line-t, aminek van 25 vertexe. A line-t scaleltem, és move-oltam, hogy kiadja a felületet. Ezekután convert to NURBS, majd U Surface-el próbáltam kirakni a felületet. Namost ugye ez vertextől-vertexig nézi a vonalon, hogy hova pakolja az anyagot. Valahogy el lehet tűntetni a vertexeket ugye? vagy egyáltalán ne line-al csináljam?
  • Evogordon
    A legújabb vray megy a 1.46.12-es crack-el?? (a vrlserverrel)
  • Evogordon
    Itt van a dobozolásom egy kis gőz felhővel.
  • Dichter
    Használd egészséggel
  • Aldaryn
    Az örökös ajándékozási "problémát" nagyon elegánsan, meg lehet így oldani, szvsz sokan jobban is örülnek neki, mintha csak úgy bemennél a boltba, és vennél ezt azt. Ráadásul meg a nagyon pénztárcabarát megoldások szoktak a legjobban elsülni. :)
  • Boba
    Ahogy mondod Al, szerintem is passzolna. Én fateromtól kaptam egy elég nagy képet, ahol "kimosta" az ecseteit, amolyan nonfiguratív izé... de marhára tetszik, az ilyeneket kamázzák a családtagok:)

Én karácson előtt szoktam ezt bevetni, gyorsan megvan meg ilyenek. A3-ban még kitudom nyomtatni itthon, a keretet meg én magam megcsinálom. Mondjuk ez Olcsó János változat, hogy egy merített B3-as lapra ragasztom rá, de képtől függ, hogy jól néz-e ki.
  • fle go
    1000 hala!!!!! Azt hiszem ez az amit kerestem.
  • Aldaryn
    Ajándéknak sem utolsó egy saját mű. :)
  • Boba
    7500 forint /m2 -ért csináltattam én a saját képeimet. Igaz, ez sajnos kültéri nyomtató, a minőségén meg is látszik egy ici picit:( /ezzel készülnek pl a tuskós plakátok meg ilyenek... arra meg bőven elég./

Szóval arra vigyázz, hogyha ilyen gurigás nyomtatón tolják, akkor beltéri legyen, úgy lesz igazán szép. A kültéri is egészen jó, csak igen apró csíkok látszódnak, de csak közelről.
  • Dichter
    Subaru Forester, ha nem esne le.
  • Dichter
    Azthiszem valakinek ezek kellettek.

• fle go
    Nagy itt a porges es milyen jo kepek szuletnek...gondolok itt Thomaszera es Aldarynera, jelen esetben:)
  • Aldaryn
    Szerintem elég 150dpi is. :) Olyan 9000x3000-res képméretre lenne szükség, és mehetne másfél métr magas poszternek két tetszetős üveglap közé. Viszont akkor a legfontosabb, hogy minden ív szép részletes legyen, ennél lényegsen több poly kellene.
    Pár ezer forintért szerintem ki is nyomathatod valahol. Nem hiszem, hogy oylan borsos árat kérnek egy ekkora plakátért. Lehet, találsz olyan helyet, ahol haveri alapon is lehúzza neked valaki profi géppel. :)
  • ThomasGins
    Hm,nyomtatás jó ötlet rágyurok.:)Bár 300dpi-s nagyság elég nagy,A3as lapokbol fektetve, plafonig meg lehetne csinálni:)
    Kipróbáltam viszintesen bevilágitani,elég jó lett és akkor nem lehet eldönteni mi merre:)
  • Malakai
    Egyébként szerintem olyan kétértelműre jó lenne megcsinálni... Persze akkor pl nem kéne látni a lépcső alját sem, meg úgy kell bevilágítani. :)
  • Aldaryn
    Na ez igazán művészi. :) Komolyan el tudnám képzelni szép nagy nyomtatásban a nappalimban. :)
  • ThomasGins
    Persze ezt az apróságot leszámitva:)
  • Malakai
    Ha alacsonyan járna a nap, mert lentről ritkán süt be...
  • ThomasGins
    Hm, ha a lépcső alján is van korlát,nem lehet eldönteni h fejjel lefelé van,v nem:)
  • ThomasGins
    Kösz!
    Ezt csak ugy,mert szép:)
  • nenad
    sokkal gyobb :)
  • Vegas
  • ThomasGins
    greeble miatt,fórum motor alapbol hozzám köti:)
  • ThomasGins
    Köszi!:)
  • Aldaryn
    Ha komolyan animációra szánom el magam, marad a Scanline. :) (VRay el bakelt textúrákkal. :))) )
  • nenad
    probald meg scanlineba finaldoffal..
    :)
  • Aldaryn
    Lehetne érdekes jelenetekt kreálni így. :) Minden esetre tök gyors VRay motion blur-je... :) Nem az én egy darab gépemre lett kitalálva, de attól még frankó. :D

Itt(DivX, 2,09MB) a viewport preview. :) Poénnak megnéztem, miylen az anim végig kirenderelve MAX multipass camera effektjével. Akartam szép reflectiont is a szekerekre, de valamiért nem hajlandó elhinni a MAX viewport, hogy nekem DX 9 kompatibilis a videókártyám. Pedig haj, de nagyon az...
  • nenad
    gyo a feelingje a cuccnak, psbe raknek bele egy kis + szint
  • grizzly21
    letörlik? milyen gyakran ellenőrzik?