63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• KisQbi
    spookylights by nick clark
    ez egy olyan script amivel könnyedén készíthetsz felkapcsolódó neon lámpa animot vagy gyertyafényt vagy akármit...
  • KisQbi
    bekapcsolod az autokeyframet... vagy set keyt nyomsz "x"framen és belövöd alámtpá 0 intensityre aztán az X+10es framen meg 1re veszed az intensityt....(ezt is kulcsold...) igy most 10 kocka alatt felkapcsol....
    érdemes megnézni a grapheditor-t és ott tudod nézni az animált paraméterek görbéjét és szépen állítani... kulcsot létrehozni stb...
  • Dichter
    Nagyon fontos kérdés (tudom, mindegyik az)

Animációnál, hogy tudom megcsinálni, hogy x frame-en lekapcsolva legyen egy spot, x+10.-en, meg fel?

• Darkboy
    akkor írja!...
  • Ronin666
    A modell tényleg szép, de nekem a kereke még nem nagyon nyerte meg a tetszésem. Mivel lett renderelve? V-ray mág csodákat művelne egy HDRI-vel, ami ahogy látom van is, csak nem Vray.
  • Ronin666
    Azért játéknál jóval nehezebb szép modellt csinálni, hiszen megszabják, hogy max hány polyval dolgozhatsz...
  • Free
    szép az autó az első szélvédő tényleg kilóg a sorból meg nekem az autó "steril" tisztaságához őlyan mintha a felni meg koszos lenne. amugy gratula :c)
  • Free
    miért ne írhatná ide???
  • Darkboy
    de mayában csinálta és ne ide írd pls!
  • grizzly21
    neked a NFS köv játékén kéne dolgoznod modellezőként
  • grizzly21
    de szép
  • nenad
    marmint chaoticseknal ;)
  • nenad
    tenyleg jo lenne abba a help indexbe belenezni :)
  • Aldaryn
    Hmm, gondoltam, hogy a kevés sample miatt van. Kösz.
  • nenad
    subdivs multipliert ezert (is) talaltak ki. :)
  • nenad
    radiosity alapbol belesuti.
    vraynel az ujabbnal siman a render to texture-t kell hasznalni, a regi bake3d nem lesz tovabbfeljesztve.
    EGyebkent komoly megjelenesre nem lehet hasznalni, tenyleg csak realtime cucchoz erdemes. (gany a rendering, a normalis minosegehez kepest, barmekkora texmapot keszitesz)
  • Darkboy
    szép lett :) maxba is csináld meg, ha gondolod... akkor már ide illene :-)))
  • marcee
    "Ha komolyan animációra szánom el magam, marad a Scanline. :) (VRay el bakelt textúrákkal. :)))"

Nagyon láma vagyok ehhez, eddig nem sikerült rájönnöm hogyan lehetne "besütni" a textúrákba a vray által leszámolt fényeket. Nem csak vray-hez kellene, a beépített radosity-hez is jól jönne, gondolom sokat gyorsulna ezzel a trükkkel. Hasztalan próbálkoztam a beépített render2texture-ral. Meg lehet ezt oldani valahogy?
  • fle go
    Udv!
    Ne haragudjatok, hogy ide is beszurom a mayaval keszult modellem, de a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok! Az elso szelvedo az tuti nem jo. Nyomassatok a kritikakat,koszi.

• Aldaryn
    Akkor maradt a standard max fényforrás. :P
  • Ackro
    tudom, nem én vagyok a láma, csak komolyan vették a cinizmust
  • Malakai
    Ok, azt próbáltam, de ez nem a valóság és néha nem feltétlenül azt akarja reprodukálni az ember, mind1, köszi. :)
  • Dichter
    Ezt,

© drob ma 09:02 | Privát | Válasz | #1333
    ACKRO!
    Itt a PS topic, remélem látszik ....

innen kaptad, ha neked szól.
  • Aldaryn
    Nem lehet, a VRay Light object fizikailag korrekt fényforrás. És ugye a való világban se tudod beállítani egy fényforrásnál, hogy a belőle jövő elektromágneses sugárzás milyen gyorsan veszítse el az energiáját. :D

Valamilyen Exponenciális color mappingot kell használnod.
  • Ackro
    énsem nagyon találtam ilyen opciót benne... bár nekem egy ósdi verzió van.
  • Malakai
    Most lehet lesz egy nagyon láma kérdésem.. :D
    A VRayLight decay értékét lehet szabályozni? Tehát szeretném, hogy közelebbi részeken se égjen be és távolabb elérjen, de megmaradjon a decay?
  • RelakSfromhome
    hinnye! Már csak valami lézersugár kéne :) Meg az egyik hajó mellé obivan szelleme
  • Dichter
  • Sliders
    Lenne egy kérdésem. Nem telejsen ide vonatkozik, de haosnló a dolog. Szóval VUE 5 infinite-val készítettem tájképet, amiből video kellene. De iszonyú sok ideő lenne renderelni, tudtok ingyenes renderfarmokat, vagy ezt meg lehet valahog oldani?
  • Ronin666
    hy!
    Rég jártam erre.
    Tudom, hogy nem warez topic ez, de nagy gondom van, ugyanis a Vray pluginomat elvesztettem és kellene egy Vray. Valaki légyszi adjon egy címet akár privátban is. A másik ha nem gond, akkor a max7-hez is jó lenne link, meg az új vray-hez, ami már jó a 7-es maxhoz.

Légyszíves valaki szánjon meg, mert elszált a vinyóm és most szomorú vagyok :(

Üdv. Marci
  • ThomasGins
    Zsiiir nagyon a filingje!
  • KisQbi
    Aldaryn:
    nagyon jó lesz ez...
    tényleg picit szögletesek a modellek... meg a hajtómű láng.. szóval valami gameenginehez hasonlít... meg lebukik amikor hátulról nézed (a legvégén a keresztmetszete)
    a járgányok anyaga nagyon jó....
    egy kis "haze v fog" lenne rajta jobban érződne a tér...

ne hagyd ezt abba.. nagyon jó lesz:D
    ja és az animba... a camerához dobj be egy nosie-t tudod hogy remegjen a sebesség miatt:D (főleg a közeliek.... ne legyen annyira steril a mozgása)
  • Aldaryn
    *edit*itt egoista beszólás volt töröltem*edit*

(Mellesleg zavarna is, ha nem lenne SW hangulata. :) Az nekem bejövős)
  • Culram #18739
    Olyan starwars podracer halálcsillagcsatorna fíling :D
  • Dichter
    Szerintem ne hanyagold el! Egyre jobban néz ki.
  • Aldaryn
    Mondtam ugyebár, hogy ezt a repkedős scene-t nem erőltetem, de egyszerűen nem tudom abbahagyni. :) Viszont szerencsétekre csak annak kell megnézni, aki rákattint. :)

JPGJPGJPG
  • Dichter
    Pedig ez a Subaru Forester. Ha megtudod mégis az autó nevét, oszdd meg velünk is, hátha tudok segíteni benne.
  • fle go
    Sajnos ez megse az amit kerestem :( de azert koszi!
  • ThomasGins
    A *.3di kiterjesztés mond valakinek valamit?
  • Aldaryn
    egy kicsit tovbb boncolgatva ezt a qmc dolgot...
    Artistpub topic