63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• RelakSfromhome
    Meg a parketták is igencsak hasonlítanak egymásra
  • RelakSfromhome
    Ezt akarod lemodellezni?
  • grizzly21
    Ilyet csinálok én is. Fogok egy 5mpxes gépet és leféynképezem a szobámat. A vicc az, hogy még az se lenne ilyen szép. Ez gyönyörű.
    Sztem kellene csinálni egy rendes oldalt a hazai maxosoknak, ahol tutorialok is vannak. Lehetne ez az első. Tényleg minden elismerésem, gyönyörű.
    ja és nekem már így is leesett az állam
  • Aldaryn
    Nem rossz, nem rossz! De gondolj arra is, mivel lenne az üveg odafogatva!
    Az iylen apró részletekkel lehet leejtetni egy-egy állat. :)
  • grizzly21
    Ezt nem mondod komolyan hogy ez nem foto?!?!?! Te jó ég. Hol lehet így megtanulni, tanfolyam? Ezt 7essel csináltad?
  • FRenkie
  • oryon
    gyufaszálak szétszórva a parkettán és a fotelen :o)

Elég érdekes design, de nem rossz.

Amúgy ha jól látom ott van egy gomb v. mi a fotelen lévő ülőpárnán...tehát az azért méretadó is lehet akár.
    /#18790 hozzászólásnál lévő képen/
  • Malakai
    Rágógumik a karfa aljára tapasztva... :D
  • Aldaryn
    Kis asztal, rajta gyümölcsök. Nem rossz...
  • FRenkie
    Igazatok van, lesz valami "arányjelző", de a légynél nagyobb lesz. alma?
  • Aldaryn
    Igen kell valami "szilárd pont" a képre, amihez lehet vizsonyítani. :) Pl. egy légy. :D
  • nenad
    a parketta temara visszaterve, ha az uloalkalmatossagot eleg terben mutatod meg akkor jol latszik a merete, pl ha latszike 1 teljes fal vagy valamilyen mas targy aminek az emberek ismerik a meretet, pl 1 magazin vagy ilyesmi.
  • Malakai
    Hát tényleg elég gyenge az új design, és meg preloadereket se használtak... :D
  • Aldaryn
    Nekem se, mint valami ügyvédi iroda. :) A vrayrender.com -é egész pofás volt. :)
  • nenad
    nekem nem jon be az uj design.
  • Aldaryn
    Jé... a Chaosgroup végre ráncba szedte a domainjeit, meg a webes arculatát. :D
    Hát, volt egy nagyon szép designos vrayrender.com. Azt minden gyilkolták le. Mármint a designt... én biztos azt portoltam volna mindenhova máshova is.
  • nenad
    persze! :)
  • Lazarus
    Köszi és olyan plugin létezik amivel egyből GIF fileként tudom kimenteni a képeket?
  • GixEr
    scale-t hasznaltal valoszinuleg. Tegyel az osszes targyra egy x-form modositot es utana exportalj, talan megjavul.
  • youth #18794
    Tanusíthatom ;)
  • Lazarus
    Bocs a sok képért
  • Lazarus
    Hi 3D guruk!

Az lenne a problémám hogyha Exportálom a modelleket aztán visszatöltöm egy új környezetbe, szétcsúsznak az objektek de mér? :(
    pl a karja nem ott van ahova eredetileg raktam hanem egy kicsit eltávolodva... Mit csináltam rosszul? remélem tudtok segíteni :)

Ezeket most csináltam leendő phps gémemhez, tom hogy nagyon amatőr de messzi izometrikus nézetből úgyse nagyon látszanak :)

Hunter

Mage

Rogue

Priest

Warrior
  • nenad
    akkor annak eleg fura feelinje lehet, ~10cm 1 szalag szelessege
    :D
  • FRenkie
    nálunk is ilyen izom parketta van:)
  • nenad

kis okorkodes az aranyokkal (1.618)
  • nenad
    a parketta merete oriasi, igy ugy nez ki mintha a fotel szelessege, kb 30 cm lenne. (kb 10cm az atlagos elhoszza)
    A forma erdekes
  • FRenkie
    HI!

Összedobtam egy fotelt, csak nem tudom még milyen anyaga legyen. A karjai szerintem fából lesznek.
  • FRenkie
    Á Al, ez a svenkelés nagyon frankó lett, főleg a rusty shader!
  • Ronin666
    köszi!
    akkor mindjárt felrakom, csak még max7-et kell letöltenem.
  • marcee
    Amiket felsoroltál mind 7-es max-hoz való, ezt a verziószám utáni "70" jelzi. És értelemszerűen a "Vray_1.47.03.70" a legújabb.
  • Ronin666
    Na valaki?
    Megnézném én neten, de a vrayrender.com oldalt már vagy 1 éve nem frissítették és ha jól tudom ez a hivatalos oldal.
  • nenad
    az igazsag az hogy a legnagyobb gondja a kepenek hogy oda van vetve a szep auto egy darab sikra, ami nem lenne gond ha -ugy lenne megoldva.
    en csinalnek valamilyen studio setupot vagy vmit, de ne logjon az egesz a levegobe.
  • fle go
    bocs tudom hogy ez a max forum, de attol meg megkritizaltathatom talan itt is a munkam, csak a program mas alapjaban ugyan az mindketto es en a maxosok velemenyere is kivancsi vagyok.
  • fle go
    messze van meg az en tudasom, hogy modellezokent dolgozzak, meg lassu is vagyok, nembeszelve a polygonszamokrol:) de azert koszi.
  • nenad
    nem, es vegul le is toroltem az osszeset.
    majd egyszer.
  • Ronin666
    De sorszám alapján az első majdnem a legkisebb, tehát logikusan a többi is jónak kéne hogy legyen max7-hez és valamelyik mégé oda is van írva, hogy Adv. Ezek mások?
  • Ronin666
    Lenne egy kérdésem. Van pár Vray verzióm és mielött felraknám valamelyiket is, szeretném tudni, hogy melyik hányas maxhoz jó és mit érdemes tudni rólla, ugyanis én eddig csak az 1.09.03-at használtam. Esetleg ezek már gyorsabban is számolnak?

verziók:
    vray14612max7
    Vray Adv 1.46.10.70
    VRAY.1.47.02.70
    Vray_1.47.03.70
    VRayInstall_Adv1461470
    VRayInstall_Adv1461570

gondolom az első a max7-es nyílván.
  • marcee
    Nenad az AA-s videó tutor-od nem került fel végül valahova?
  • 4D
    Szép szép. Neked amúgy már korábban is volt egy szép hajtómű projected ha jól emléxem.
  • Dichter
    Köszi, ez jó lesz. Én az on-off kapcsolóval próbálkoztam.