63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• oryon
    Egységes design...ez így nagyon szuper.

Ha ilyen lesz az ágy lába is... :o)
  • Aldaryn
    Frankó! Én felvenném az egyik fényforrás ereját, hogy kicsit stúdiósabb legyen a kontraszt, és legyenek tényleges fehérek. :) (Vagy PS-ben utánahúznám)
  • Aldaryn
    Azt hiszem én is itt láttam. De folyamatosan egészítgetik ki. Érdemes visszanézni sokszor.
  • Sadist
    Már elég régi dolog, itt az SG-n is volt hír róla :)
  • Aldaryn
    :) Hehe... Már készül a Google Maps satellitkép verziója is. Ugyan nem teljes föld, és gyakorlatilag alig van terület amire nagyon jól rá lehet zoomolni, de Észak-Amerika egyes területeire, pl. NewYork Los Angeles egészen odáifg beenged, hogy akár az utcákon közlekedő autókat is látod. :)
    http://maps.google.com/
    Érdemes megnézni. Elég durva. :)
  • 4D
    Nagyon tetszik ez a szepeszipós, izé szecessziós utánérzetű lámpa. A te képed, ergo nemakarok beleuga, de nem próbálod a búrákat is megtekerni egy picit?
    Vagy csak a tejüvegre spirál bump?
  • ThomasGins
    Hibátlanok!
    És rögzitve van az üveglap:)
  • FRenkie
    Készül a lámpa is, vezeték még nincs :)

• Free
    a kiszolgáló nem található :(
  • 4D
    Ezt jól fogalmaztad meg, én is így látom. Végülis derítő fényekkel ki lehet sakkozni scanline-vel is szép dolgokat, de valóban több macera.
  • Malakai
  • MrGeE #18841
    Egy kis Off:
    NASA World Wind
    aki még nem tesztelte, KÖTELEZŐ!!!
  • grizzly21
    hm azt mondod, hogy az az? azok valóban szépek. blizzard a kedvenc fejlesztócsapatom.:)
  • oryon
    Nézz meg pár régebbi Warcraft videót.
    Megfelelő kezekben szép az az alap max render! :)
  • FRenkie
    Jó az, azzal is lehet szép képeket készíteni, de a speckó enderelőkkel egyszerűbb (szerintem).
  • Lazarus
    Mert nem antialiasol, nem szór fényt ( Szór de nem pattogtatja, amitől olyan realisztikus lesz az összkép ). A többit nem tudom
  • grizzly21
    ezt egyébként sohasem értettem, miért nem jó a max saját renderelő része?
  • FRenkie
    vray egy renderelő. Igen, igen. :)
  • nenad
    up! :)
  • fle go
    Frenkie: nagyon fasza, es gyonyoru a render, varom a fejlemenyeket.
  • 4D
    "NEM csökkenti Frenkie belefektetett munkáját"
    Akartam mondani érdemeit.
  • 4D
    Idővel neked is lesz szemed hozzá, ha már jópár képet csináltál/láttál.
    Meg hát gondolj bele, a valóságban (mi is az?) még egy műtő sem ennyire steril és tiszta, a tapéta sem, kis foltok a padlón, nem tök egyformák az ismétlődések, ujjnyom az üvegen, bla bla. Ezek hiánya persze NEM csökkenti Frenkie belefektetett munkáját, hiszen van a tiszta, meg a sterilebb "stílus", de modellezésbe, fényelésben mindekttő u.annyi meló. A különbség "csak" a textúrázásban van.
  • 4D
    Ja, de még -20% al lehetne kisebb. Itt nekünk is pont ilyen a parketta (szegény Frenkie pechére).
  • Darkboy
  • grizzly21
    ti profik miben tudjátok megkülönböztetni ezt az igazi fképtől? Mert én semmilyen különbséget nem látok...
    mi az a vray?
    nekm 6os van azzal is meg lehet ezt ugye? te modellezted ugye?
  • Aldaryn
    Hehe, az volt az első CG-s oldal, amit valaha is láttam. ^_^
  • marcee
    Ellenben a szegélyléc még mindig túl kicsi. :D
  • nenad
    a parketta is kisebb lett! :)
  • 4D
    Szép! És ráadásul ezzel az arány-viszonyítási pont problémát is elegánsan oldottad meg.
  • FRenkie
    Egy átfogó képet szeretnék amin rajta van minden, persze több render lesz majd.
  • Malakai
    Hogy, tessék, what?
  • Boba
    Khm... jelen:D
    (Mint volt rob_bal -os... de asszem most bunkó voltam, és inkább megkéne hagyni Malakai-nak, hogy jelentkezzen)

Amúgy Frenkie, le a kalappal, nekem nagyon bejön! Hajrá, kíváncsi leszek mi sül ki belőle... mennyire tervezed megcsinálni a szobát, egy átfogó kép, vagy apró részletre koncertálsz, mint pl a képen az üvegasztalnál?
  • FRenkie
    HI!

Kösz srácok! Jön a gumibigyó is rá!

Mindig is akartam egy szép, dizájnos szobabelsőt összerakni, lehet most sikerülni fog. Éppen ezért most nem lesz rozsda, se kosz, csak szép tiszta fényes cuccok. Egyébként ezt a témát könnyen meg lehet valósítani, csak kell pár szép bútor és 1-2 vraylight :)

grizzly: Kössz az elismerést, de ez tényleg csak a vray érdeme. Ja, max 7.
    Ami pedig a maxos oldalt illeti, jó ötlet, régen voltak is ilyen oldalak, "rob-bal"-ra emlékszik valaki?
  • Mayer
    Juj de szép lett.

Tetszik a fal is. Jó a stílusa.
  • Lazarus
    Rengeteg ilyen oldal van csak egy kicsit utána kéne nézni...
  • grizzly21
    Sztem meg olyan ragasztóval vannak az ilyenek odarakva ami ugy van a 2rész között hogy nem látszik. +a nagy suly miatt szinte lehetetlen ledönteni
  • oryon
    Nagyon extravagáns :)

Egy technikai hiba: nincs gumirozás az üveg és fémlábak között.
    Fontos, hisz elég egy jól irányzott könyökölési szándék és annyi a drága üveglapnak...mégha ilyen vastag is :)

Bocs. Túl szép, kellett vlaamit találni, hogy ne bízd el magad :)

Nagyon jó lesz ez. Grat.
  • grizzly21
    ott nem látok tutorialt, forum meg elég kihallt bár nemtom
  • GixEr
    minek, sok mprobalkozas bukott mar igy el. Ott a www.design21.hu tessek latogatni, reszt venni benne. Sok segitseghez juthatsz ott is.
  • RelakSfromhome
    Meg a parketták is igencsak hasonlítanak egymásra