63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    a direct lightos hasznalhatonak tunik.
  • steone
    Skineléses kérdés. Van egy karakter egyben van az egész, azt meg lehet csinálni, hogy csak az egyik kezfejen állítom be a skint és azt átviszem a másikra?
  • KisQbi
    Múltkor szó volt a google mapjáról!
    ez sem rossz....:
    http://worldwind.arc.nasa.gov/
    180 mega....de nagyon jó...
  • GixEr
    Kijott az uj maxwell!! 1.2beta.
    Jelentos gyorsulassal! Maxwell1.2beta
  • nenad
    a kancso "csak" perfect! :)
  • Malakai
    Álmatlanság rulz.. :D De mivel én még ide nem raktam be értelmetlen napi rendert, úgyhogy most megteszem... :)
  • grizzly21
    ez nincs meg .maxban?
  • Aldaryn
    Értem... ezt el is felejtettem. Én a kompozitálásnál szoktam idegbajt kapni az üvegek miatt. Az üvegeken keresztül nem a betett háttér látszik, hiába van matte környezet. :|
  • Free
    ÚJRA MINDEN l ÉRHETŐ KÖSZÖNÖM A TÜRELMET . VAN HELY DÖGIVEL :C)))
  • nenad
    nem. ha uvegen keresztul nezel mintha mi sem tortent volna color mapping mukszik.
  • Aldaryn
    Az affect background kapcsoló nem erre jó?
  • nenad
    sikerult megoldanom egy regi problemat, a color mapping uveg es az enviroment kapcsolatabol fakado dolgokat. Megoldas a jo regi modszer, egy nagy gomb a scene kore, normal flipp, ratesz textura/vagy vraylight mat/akarmi, es max a az outputtal jatszva szepen be lehet allitani hogy az uvegen kerszetul is vilagos legyen odakiny, me legyen beszurkitve stb.
  • Free
    egy apró észrevétel: a kaktusz nagyon izmos mert a cserepet is átszúrta. :c)))) amúgy naagyon király a kép
  • Aldaryn
    Király!

Kcisit több foton kellene, vagy vedd lejjebb a Search Radiust, hogy élesebb legyen a caustics árnyék, vagy a fő fényforrásnak adj area shadowt.
    Az SSS meg kellene oda, de nagyon. A kaktusz ordít érte, hogy erősebb legyen!
  • 4D
    Csatlakozom, csináld végig!
  • ThomasGins
    Kösz!:)
    Itt van nagyban is.
    nagykaktusz
    Az alapötlet a teáskanna kaktusz volt kis sss rápakolásával,ami rajta is van csak nem látszik,aztán mégis az üveggel játszottam el fél napot.:)
    Szoval az ott caustics, displace map-on van 0,05-ös swapolt smoke map,jól megtilingelve:)
  • Dichter
    köszönöm!
  • Free
    naggyoin állat a hangulata folyt köv legyen ám

más:
    Nenad csak neked csak a héten csak úgy L kezdtem egy irdoa szerűséget :c) ha meglesz belinkelem .. :c)
  • marcee
    Render scene\Renderer (ha a vray van beállítva)\Vray:System rollout\frame stamp
  • Aldaryn
    Az ottan caustics? O_O Hehe... Király lesz
  • nenad
    tetszik! :) erdekes hangulata van.
    Mos mondok valamit ne hagyd ennyiben. Masnap is ezt vedd elo es dolgozz rajta! :)
  • Dichter
    Most tettem fel a vrayt (kösz Evo :) ), és lenne néhány kérdés.

Először is. Hogy íratjátok ki a render time-ot?
  • ThomasGins

sry
  • ThomasGins
    Olyan napi felesleges...

• ThomasGins
    Itt nézz szét http://vray.info.
    Ezekbe meg most futottam,ha érdekel vkit és nem ismerte...
    link1
    link2
  • FRenkie
    Szerinteme lőször az anyagmintát készítsd el jól, hogy üvegnek nézzen ki(gondolom azt akarod elérni), utána játszadozz a search distanse és max photons értékekkel!
  • Fisch
    hülye kérdésre hülye válasz...

http://www.feliratok.hu
  • Roger6
    Sziasztok Max-esek!

Nem jó az avi-m! Illetve elmentem a képszekvenciákat frankón, aztán a beépített RAM Playerrel összerakom, mondom neki: mentsed avi-ba, erre gondolkodik, aztán végez (azt nem tudom mivel, mert nem csinál semmit...), és amikor nézem, sehol egy árva avi sincs. Ti is találkoztatok ilyennel? Mi a megoldás rá? Azt hallottam, hogy lehet vele gond, de most akkor mit tegyek? Szeretem a DivX-et!!!

Namegamásik: Panorama exporter! Ott meg láttam olyat is, hogy lerendeled a négy oldalt, és elmenti movba. Ha megnyitod, akkor meg frankón körbe lehet nézegetni az egér mozgatásával. Nekem meg lerendeli a négy nézetet, aztán összerakja egy képbe. Hogyan, és mit kéne csinálnom, hogy mûködjön a dolog?

Előre is ezermillió köszönet!
  • Free
    bizti hogy ezt ide akartad címezni ?
  • exert
    hy! nem tud valamelyikőtök olyan oldalt ahonnan feliratokaat lehet letölteni filmekhez?
  • npeter
    Sziasztok!
    Próbálgattam a vray-t de nem igazán sikerült úgy ahogy én szerettem volna. A caustic nem igazan lett jó. Mit kellene beállítani még/máshogy?
  • Free
    akire tartozik látogassa meg a másik topicot mert akadt egy kis "gondom" :c)))
  • nenad
    de csak omni light ambient only miatt, nehogy valaki felreertse.
  • nenad
    imapszamolas automatizalasa/rendereles ? Ugy ertem nem kell melette maradni. Kulonbozo kameranezetekbol. Scene State managerrel hasznalhatok ugyanzon a scenen standard materilat is imaphoz, es aztan vray mattal renderel. Ezt mashogy korulmenyes lenne megoldani, (kell ket darab scene)
  • Aldaryn
    Eddig nem volt??! Hehe... még sosem kellett, meglátszik.
  • marcee
    Van 7.5-ös full max verzió?
  • nenad
    waoo, batch render erre vartam! :) nem benzani video postal kerem szepen!
    :)
  • nenad
    full leszedtem es feltettem ujbol maxot, igy elokerultek a hianyzo menuk.
  • FRenkie
    ...akkor tegyél rá :)
  • FRenkie