63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #19012 a direct lightos hasznalhatonak tunik. -
steone #19011 Skineléses kérdés. Van egy karakter egyben van az egész, azt meg lehet csinálni, hogy csak az egyik kezfejen állítom be a skint és azt átviszem a másikra? -
Múltkor szó volt a google mapjáról!
ez sem rossz....:
http://worldwind.arc.nasa.gov/
180 mega....de nagyon jó... -
GixEr #19009 Kijott az uj maxwell!! 1.2beta.
Jelentos gyorsulassal! Maxwell1.2beta -
nenad #19008 a kancso "csak" perfect! :) -
Álmatlanság rulz.. :D De mivel én még ide nem raktam be értelmetlen napi rendert, úgyhogy most megteszem... :)
-
ez nincs meg .maxban? -
Értem... ezt el is felejtettem. Én a kompozitálásnál szoktam idegbajt kapni az üvegek miatt. Az üvegeken keresztül nem a betett háttér látszik, hiába van matte környezet. :| -
ÚJRA MINDEN l ÉRHETŐ KÖSZÖNÖM A TÜRELMET . VAN HELY DÖGIVEL :C))) -
nenad #19003 nem. ha uvegen keresztul nezel mintha mi sem tortent volna color mapping mukszik. -
Az affect background kapcsoló nem erre jó? -
nenad #19001 sikerult megoldanom egy regi problemat, a color mapping uveg es az enviroment kapcsolatabol fakado dolgokat. Megoldas a jo regi modszer, egy nagy gomb a scene kore, normal flipp, ratesz textura/vagy vraylight mat/akarmi, es max a az outputtal jatszva szepen be lehet allitani hogy az uvegen kerszetul is vilagos legyen odakiny, me legyen beszurkitve stb.
-
egy apró észrevétel: a kaktusz nagyon izmos mert a cserepet is átszúrta. :c)))) amúgy naagyon király a kép -
Király!
Kcisit több foton kellene, vagy vedd lejjebb a Search Radiust, hogy élesebb legyen a caustics árnyék, vagy a fő fényforrásnak adj area shadowt.
Az SSS meg kellene oda, de nagyon. A kaktusz ordít érte, hogy erősebb legyen! -
4D #18998 Csatlakozom, csináld végig! -
Kösz!:)
Itt van nagyban is.
nagykaktusz
Az alapötlet a teáskanna kaktusz volt kis sss rápakolásával,ami rajta is van csak nem látszik,aztán mégis az üveggel játszottam el fél napot.:)
Szoval az ott caustics, displace map-on van 0,05-ös swapolt smoke map,jól megtilingelve:)
-
köszönöm! -
naggyoin állat a hangulata folyt köv legyen ám
más:
Nenad csak neked csak a héten csak úgy L kezdtem egy irdoa szerűséget :c) ha meglesz belinkelem .. :c) -
marcee #18994 Render scene\Renderer (ha a vray van beállítva)\Vray:System rollout\frame stamp -
Az ottan caustics? O_O Hehe... Király lesz -
nenad #18992 tetszik! :) erdekes hangulata van.
Mos mondok valamit ne hagyd ennyiben. Masnap is ezt vedd elo es dolgozz rajta! :) -
Most tettem fel a vrayt (kösz Evo :) ), és lenne néhány kérdés.
Először is. Hogy íratjátok ki a render time-ot? -
sry -
Olyan napi felesleges...
-
Itt nézz szét http://vray.info.
Ezekbe meg most futottam,ha érdekel vkit és nem ismerte...
link1
link2 -
Szerinteme lőször az anyagmintát készítsd el jól, hogy üvegnek nézzen ki(gondolom azt akarod elérni), utána játszadozz a search distanse és max photons értékekkel! -
Fisch #18986 hülye kérdésre hülye válasz...
http://www.feliratok.hu -
Sziasztok Max-esek!
Nem jó az avi-m! Illetve elmentem a képszekvenciákat frankón, aztán a beépített RAM Playerrel összerakom, mondom neki: mentsed avi-ba, erre gondolkodik, aztán végez (azt nem tudom mivel, mert nem csinál semmit...), és amikor nézem, sehol egy árva avi sincs. Ti is találkoztatok ilyennel? Mi a megoldás rá? Azt hallottam, hogy lehet vele gond, de most akkor mit tegyek? Szeretem a DivX-et!!!
Namegamásik: Panorama exporter! Ott meg láttam olyat is, hogy lerendeled a négy oldalt, és elmenti movba. Ha megnyitod, akkor meg frankón körbe lehet nézegetni az egér mozgatásával. Nekem meg lerendeli a négy nézetet, aztán összerakja egy képbe. Hogyan, és mit kéne csinálnom, hogy mûködjön a dolog?
Előre is ezermillió köszönet! -
bizti hogy ezt ide akartad címezni ?
-
exert #18983 hy! nem tud valamelyikőtök olyan oldalt ahonnan feliratokaat lehet letölteni filmekhez?
-
Sziasztok!
Próbálgattam a vray-t de nem igazán sikerült úgy ahogy én szerettem volna. A caustic nem igazan lett jó. Mit kellene beállítani még/máshogy?
-
akire tartozik látogassa meg a másik topicot mert akadt egy kis "gondom" :c))) -
nenad #18980 de csak omni light ambient only miatt, nehogy valaki felreertse. -
nenad #18979 imapszamolas automatizalasa/rendereles ? Ugy ertem nem kell melette maradni. Kulonbozo kameranezetekbol. Scene State managerrel hasznalhatok ugyanzon a scenen standard materilat is imaphoz, es aztan vray mattal renderel. Ezt mashogy korulmenyes lenne megoldani, (kell ket darab scene) -
Eddig nem volt??! Hehe... még sosem kellett, meglátszik. -
marcee #18977 Van 7.5-ös full max verzió? -
nenad #18976 waoo, batch render erre vartam! :) nem benzani video postal kerem szepen!
:) -
nenad #18975 full leszedtem es feltettem ujbol maxot, igy elokerultek a hianyzo menuk. -
...akkor tegyél rá :) -