63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    TubusRacing 2005 ;)
  • grizzly21
    de ezt aldaryn bácsi modellezte le? az alja egyébként kicsit zajos szerintem, de az eltűntethető PSsel. menniy idő volt?
  • grizzly21
    ja azt hitted hogy tubusokkal kell versenyezni?:D
  • Mayer
    Nagyon kellemes. Meg lennék elégedve ha ilyen felesleges képekkel lenne tele a galériám :).

Youth: Beveszel a klubba? :D
  • Ronin666
    Szerintem sem ugyan azt nézzük. Én a maxwelles tubusokra gondoltam :)
  • grizzly21
    percek alatt? na ne. ugyanazt nézzük? szerintem hetek alatt maximum! ez méretarányos csillog gyönyörű, gumi minden lesz.
    nem ez egy flash játék lesz, olyan mint az előző méhes (http://stopthebees.uw.hu) amiben a méhek voltak kicsit 3dsek csak ez autós lesz és nagyon profi.
  • nenad
    ez a csavo sosem pihen.
  • GixEr
    egy kis MAXWELL segedlet: Maxwell tips and tricks
  • Ronin666
    A modell szerintem nem egy nagy durranás. Mármint úgy értem, hogy percek alatt össze lehet hozni. Ami viszont tényleg jó az az "egész", tehát hogy teljesen jó textúra, fények, beállítások stb stb. Így teljesen élethű a kép és nem kell hozzá millió polya modell.
    Szóval gratula!

Egyébként Grizzly milyen játékhoz kell? Ebbő csinálsz valami lowpolys modellt?
  • grizzly21
    te jó ég ezt te modellezted le?
    egyébként van már a játékhoz egy F1 kocsi nagyon nagy, beszéltem a csávóval beleegyezett, ez a kocsi lesz:
    http://3dcar-gallery.com/003_sport_041-060/045_Olivier-Thomas.htm
    szoval aki tud még jöhetne sok kocsi kell.
  • Aldaryn
    Maxwellben is. :) Bár, szvsz eléggé összevissza vannak még az értékekkel.
  • nenad
    mivan akkor ha mappolod(textura) a reflectiont?
    :)
    vagyis jelen esetben a glossness merteket? Bar ez maxwell, igy csak tippelek, vrayben igy csinalnam.
  • Ronin666
    Aldaryn: Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy amikor csinálsz egy textúrát (a te esetedben az a címke), akkor a szöveg jobban csillogjon, mint a többi? Még nem csináltam ilyet (nem is próbáltam). Talán a reflect-ez kell egy mappot hozzáadni és a mappon a világosabb részekhez fog nagyobb tükröződést tenni? És ha én mondjuk az egész felületet ugyan annyira szeretném tükrözővé tenni, de bizonyos részeit mattabbá. Azt hogyan kell?
  • Ronin666
    Köszi mindenkinek. Egyébként a bőr bumpját azért nem akarom levenni, mert viszonylag távpli képen fognak látszódni (10*10m-es nappalit tervezek) és messziről már simának tűnne a felület kis bumpal.
    Ma meg lehet megcsinálom a hozzá való erősítőt, vagy egy bárszéket. Na majd elválik...
  • vaklo
    tárgyakat kellene valamilyen módon eggyesíteni, hogy textúrázás után úgy nézzen ki, mintha 1 db-ból készült volna, a textúra folytatódjon a másik tárgyon
    a választ előre is köszönöm
  • ThomasGins
    Tudom h maxwell,csak gondoltam én is "belédkötök":)
  • oryon
    WOW, király!

A tetején a zselés anyag szerintem ne legyen egyenes, egy kis hullám bele kerülhetne szerintem.
    Tudom, hogy nem víz, de ha megnézel egy ilyet és jóemberhez híven megnyomkodod a tubust, akkor érteni fogod miért mondom :)

Amúgy meg nagyon dögös :)
  • Aldaryn
    Kösz a pozitív kritikát! :)

Azért lett felsleges napi render, mert annyira tényleg nem nagy szám. 20-30 perc munka van mögötte, ennél többre rá se értem mostanság, meg lusta is lennék. Példának okáért Youth Z4-ese meleltt ez bakfitty. Ez egy megböködött cilinder, az pedig *modellezés*. :)

Thomas, ez Maxwell renderelt kép. Este számolta a gépem, 10 óra volt a renderidő. Persze, Vray-el sokkal gyorsabban is lehúzhatnám, de most Maxwellel akarok minél közelebbről megismerkedni.
  • ThomasGins
    Tuti vray-el csinálta:D
  • nenad
    tok jo! :) nezz privit
  • youth #19359
    Félreértettetek... Egyszerűen csak azért írtam mert Józsi olyan szinten műveli ezt az egészet, hogy sokan köztük én is sápad az irigységtől :)

Szal jól nyomja.

Mennyi volt a renderidő?
  • fle go
    ??????????
  • Free
    na me mé?? ki szólt be neki ?? ki volt az a bátor ?? azonnal megszüntetem :c)))
  • youth #19356
    Lassan nyithatunk egy "szóljunk be Aldarynnak" topicot :)
    Elmegy az életkedvem is...
  • Free
    szerintem Aldaryn már a világot se úgy látja mint mi. ő a mátrixon kívül van és mindent csak pixeleknek meg vertexeknek polynak lát :c))
  • fle go
    Gratulalok Oregem, ez nagyon fasza munka!! Szinte el a kep, jok az anyagok, szep a vilagitas es a render is!

Aldaryn: vazze tonkreteszel a kepeiddel:)) Annyira egyszeruek, de meg is van bennuk valami ami mindig megfog! Talan mert tokeletes. Es odairod napi felesleges render...ehh.
  • Malakai
    És csak egy nap volt? :D
  • Free
    ez tényleg beteg :c)))
    Valami nagyon állat azok a kis légbuborékok a gélben :c))
    Hihetettlenűl jól néz ki ..
  • Aldaryn
    Napi felesleges render:
  • Dichter
    ezen belül vehicles

Nem egy hi-poly, de kis utómodellezéssel, más világítással, textúrákkal, már egész jókat kaphatsz eredményül.
  • nenad
    ez nagyon LOL ez a help, eppen tegnap kertem meg vkit hogy segitsen, de ott van! :)
  • Aldaryn
    Nagyon szép lett! Gratula! Szerintem egyszerűen vedd le a bőr bump méretét és erősségét. És egy kcisit legyen kisebb a fénye. Vicces, de most vettem csak észre, hogy bőr a teteje, mindig azt hittem, hogy a felső közép és magas szerelvény borításával egyező anyagú a hangsugárzó teteje. :)
    A kevlár anyagát jól eltaláltad, egészen megelevenedik tőle a kép!
  • ThomasGins
    Szép lett!
    Vray materialok ezek?
  • Free
    nagyon tuti. majd ha lehet megnézném azt a bőr textúrát mert én azzal szívok de kegyetlenűl. nem tudok szép bőrt készíteni. de nagyon tuti nekem nagyon bejött lehet rohanok is veszek egy párat :c)
  • bencsab
    frissítették a helpet:

http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/index.htm
  • nenad
    baromi jol nez ki, a fekete bigyon levo csillanassal csinalnek valamit, a tobbi csillanas nagyon szep, ez valahogy kiugrik a kepbol.
  • Ronin666
    wazze lejárt a maxom próbaidje. Pedig azt hittem, hogy 1 hónapos. :(
  • Ronin666
    Köszi.
    Még nem tudom, hogy mennyire fogja visszaverni a fényt a fa, de szerintem most pont jó. Szórt fényű helyiségbe kerül kevés direkt fénnyel, így valószínüleg nem lesz ami csillogjon rajta, de legalább feldobja egy kicsit, hogy fényes.
  • oryon
    Mamár bevett szokás, hogy non-profit alapon csapatot szervez valaki, mindenki más érdeklődési körrel, hogy garázs-játékot fejlesszenek.

Esetleg elkészítettheted a modelleket, textúrával mások által, ha van kedvük és inspirációjuk ehhez, hogy nonprofit modellezzenek, de nem elképzelhetetlen, sőt!
  • oryon
    WOW, ez igen.

Nagyon szép lett.
    A fán a becsillanás nem sok egy picit?
    De lehet csak nekem tűnik annak.
    De a többi nagyon jó lett.