63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Fotót nem ér. :)
  • nenad
    szereztem egy igazi egot, ugyhogy vegetek van! :D
  • nenad
    pedig maxban mintha lenne valami ilyen curve direktben nem?
  • Evogordon
    Ez nemigaz megakadtam hogy hogyan csináljam meg a menetett az égőn :P :(
  • Free
    a Labda az nekem nagyon bejött az nekem hibátlan :c)
    Viszont a szobánál egy két apróság. pl az omni vagy nem tom mi ami megvilágítja az egészet az eléggé hülyén jön ki a menyezeten, hogy a lámpa vagy csillár vagy mi felett az a fényolyan fgura. ha már van csillár miért nem azt használod bevilágításra?
    amúgy szp a kép ami még zavar engem benne az az ablak. valahogyan olyan fura ott az a rész. De amúgy szép
  • Palika1989
    Mi a véleményetek? (lécci csak finoman...)
  • Palika1989
    Hello! Lassan 1 éve 3d studio-ozok(havonta előveszem), most berakom a legjobb a képeimet... :)
    A szobám:

Egy "labda" az űrben! :)

• Malakai
    Hülyeséget írtam előbb (visszavonás rulz :D)...
    (15-06-05) 1_2_beta connectionom van.
  • ThomasGins
    Beszállok:)
  • Aldaryn
    Jó connectiönöd van hozzá? :)
  • Malakai
    Én még renderelek majd, de maxwellem folyton xaraxik, most pl nemtom' miért renderel nagyon sötéten (csak a bulb sceneben)... :P
  • munka_gorilla
    Huhh ez is jól néz ki, meg persze az előzőek is!
    De miért balmenetes??? :)
  • Aldaryn
    Jah, meg ugye a kitchen.hdr befigyel keményen. :)
  • FRenkie
    OK.

Na ki száll még be az edison projectbe?
  • nenad
    no problemo,komolyan mondom hogy latszik hogy renderelt (a korte tetejen pl, tipikus vray problema az AA) :)
    csak azt hittem osszevagtad, vmilyen oknal fogva a hatterrel ami renderelt szinten.
  • Aldaryn
    Hehe. :)
  • FRenkie
    Azzal a csíkkal a hosszú rendertájmot takartam le még régen :) de most előkotortam a régi scenet, és renderelek 1 frisset.
  • Evogordon
    Yes új feladat :) Izókörtét még úgysem csináltamm
  • nenad
    oke, maskeppen, azt latom hogy renderelt, azt nem hogy egy kep lenne.
    Ugy ertem ez ket kep egyberakva nem? Vagy mi az a vonal ott alul?
  • nenad
    khmm,Mari Neni vagyok a tanyarol es tegnap szulettem...

• Aldaryn
    Épp most akartam MSN-en rádszólni, hogy légyszíves, dobjad már be a bulbodat. :)
  • FRenkie
    Mákom van, már régen túlestem a bulb modellezésne :)
  • ThomasGins
    Süti banner!:)
    Akkor ezután sok izzószállas hozzászólás lesz:))
  • Aldaryn
    Szünetmenteset, vagy házi generátort neki! :)
  • Malakai
    Ja és jó a banner! :D
  • Malakai
    Én nem erőltetném mondjuk a textúrát, amúgy izzást utólag effects-ben lens/glow-al (effect és object id-hez lehet kötni), vagy video-post, vagy ps, vagy ae, kinek mi tetszik. Esetleg aki szereti a pluginokat, annak finalGlow. :)

ui.: Este áramszünet volt, ennyit, hogy rendereljen a gép... :D
  • Aldaryn
    Szerintem Post-ban tette rá. Photoshopban pl. egy specular bloom effektet.
  • Aldaryn
    Milyen LCD az, aminek nincs háttérvilágítása? Típust mondanál? Érdekelne! A LEDed kijelzők meg teljesen más kategória. Sok LCD-ben a háttérvilágítás is LED-es.
  • Ronin666
    És még annyi, hogy ezt az izzás hatást hol is lehet bekapcsolni? Valami kamera effekt, vagy hasonló?
  • Ronin666
    Akkor az, de ennek nincs háttérvilágítása. Egyébként meg lehetne OLED és akkor sincs háttérvilágítás.
  • Aldaryn
    Vraylight materialllal. :P Második szón a hangsúly.

Amúgy LCD esetében is van háttérvilágítás, nem? Ha már valahol magából a pixelből jön a fény, akkor az a jó öreg katódcső, mert ott tényleg az adott pixel fluoreszcens anyaga világít.
  • Ronin666
    Viszont akkor az egész felület világít nem? Nekem inkább olyan kellene, ahol mappolni lehet, hogy melyik rész mennyire világítson. Pl. az LCDn nincs háttérvilágítás, hanem magukból a betűkből jön a fény. Ezt viszont a vraylight szerintem nem tudja megcsinálni.
  • nenad
    vraylight material, pl.
  • Ronin666
    Lassan kész az erősítő. A modell már megvan, már csak valami értelmes textúra kell. Szerintem 1-2óra és rakok képet (csak ezeket a fránya világító izzó ledeket kellene megcsinálni).
  • Ronin666
    Lehet úgy textúrázni, hogy a textúra bizonyos részei világítsanak? A rotel erősítőt akarom betextúrázni és az LCDt szeretném ha fényt adna ki, és a kis ledek is, de ha lehet akkor nem szeretnék külön fényforrást használni, ha van lehetőség "világító textúrára".

Ja és még ide, hogy mit kell bekapcsolni, hogy a fényeknek legyen egy kis csillogásuk (vagy hogy is mondjam), de gondolom tudjátok mire gondolok. Szal "izzanak". Esetleg ezt az izzást meg lehet csinálni, hogy CSAK ez vagy az a lámpa, vagy test, vagy bármi izzon és ne minden a képen? Majd szeretnék ilyen halogéneket csinálni, de nem akarom, hogy a padlóra sütű nap becsillanjon.
  • nenad
    a lenyeg hogy mukodik.
  • Malakai
    Megint újradobtam mindent, licensel, meg connectionnel együtt és most ment, ha új scenet kezdtem.. A rossz sceneből viszont nem megy, onnan meg csak export-importal tudtam áthozni objecteket (hiába mentesítettem maxwelltől, utána is mindig elcseszte, ha merget használtam)... Szal fura dolgokat művel, remélem most jó lesz...

Már elég fáradt vagyok, azért gyorsba megpróbálok belőni egy scenet, hogy reggelre várjon majd itt valami... :)
  • nenad
    az tenyleg erdekes ugyanis nekem pont forditva volt.
    Loktem a cuccra egy kis levelst.
  • Malakai
    Megtettem, amikor visszatettem a régit, de nem akarja a dolgot... :/
    De érdekes, ha régi scenet renderelek újra, ott működik, de ha egy újjat kezdek ott már nem. :|
  • nenad
    nekem nem csinalja ezt a bitmap izet, reginel csinalta.
    sztem fullra szedd le es tedd fel megint. Torolj mindent.