63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
és még 1 kérdés: hogy lehet igazítani amit ráhuzok mert igy rárakja és kész. pl földgömbnél sem éri be pont körbe. -
hogyha egy körtét akarnék csinálni, akkor egyenként kellene a sphere pontjait huzogatni? mert ez nem jo moka -
o köszi megvan:) -
a Material editorban van a szinbeálítás m,elett egy szürke négyzet ott rámész és ki tudod választan ni hogy mi legyen a szin. na annak a listának a legfelső eleme a bitmap és akkot ott tudsz tallózni -
És most gondol el mire a austicot kiszámolta az üvegen át haló fény bveálításokkal mit szívtam mert ügyer a dobozban mondjuk nem látszik de ott a tökéletes villanykörte :c)))) -
abba a 2be én is beleszámítok a fakemmel?;)
egyébként ezt a dobozosat se tuti h megtudnám csinálni.
igy próbálnám: 1 kocka alulra fehéren erre megy az árnyék, erre rá egy téglatest. de erre hogy rakok jpg képet? material editorban gondolom de ott nem láttam tallozást. bocs a láma kérdésekért de valahol el kell indulni:) -
Homályos a textúra... :)
Amúgy lustaságban lehet versenyezni... :D -
tufdod ezen a fórumon 2 lusta ember van :c)) és minden ilyenél két dologgal lehet kibújni a nagy munka elől :c))) -
kitaláltad a gondolataim :D:D:D
Most nyitottam meg a maxot, hogy csináljak én is egy ilyet :)
De akkor csinálok egy normálisat :) -
Nehogy megint megkapjam hogy kimaradok a projectekből....
De nektek kell kibontani :c)
[IMG]http://iaro.srv.hu/kep/tungsram .jpg[/IMG] -
Oh... hmm, bőven elhinném, hogy renderelt kép. Megfelelő textúrákkal minden további nélkül lehetne az. -
ezt senki nem csinálta nem is modell google-n találtam és PS-sel variáltam rajta egyébként -
olvass vissza és meg tudod. Eddig te vagy az egyetlen aki rájött, de te is csak úgy hogy tisztábban voltál a "képességeimmel":D -
Thomas: Vazzeg... :o)
Grizzly: Frankó a kép, de ezt biztos te csináltad? ;) Na nem akarok köcsögösködni, csak olyan apró részletek is visszaköszönnek rajta, amikre még az igazi profik is csak nagyritkán szánnak időt.
Frenkie: Hmm... érdekes lett így. Nekem valahogy az előző környezetben jobban tetszett. Elvonja a figyelmet az izzóról a frankó talaj. -
egyébként ti ezt mind lemodellezitek?
hogy lehet ilyen "üvegessé" rakni? meg hogy ilyen alakja legyen? vagy az ilyen kérdéseket inkább ne?:D pl sphere-t rajzolok, ott convert to editable poly? -
Darkboy #19483 semmilyen, kamu :) -
Jól néz ki, ez milyen izzó? -
Bulb ver.:2.
-
Én bekajáltam elsőre rendesen, és a 3 percel későbbi zajmentes kép se tünt fel:)
De a körte akkor is szép sztem:) -
:P hát ja, ha pl félév mulva csinálok valamit majd fel kell raknom a 3ds file-t is:D -
ezzel csak azt érted el hogy ezetúl azt sem hisszük el ami igaz :c))) -
Jajj de aranyosak vagytok:))
Sajnos nem bírom ki hogy ne mondjam el:
ez egy teszt volt. Ti azt mondtátok régen arra a kérdésemre, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az igazi képet a jól kidolgozott maxostól, hogy sok gyakorlattal már látja az ember. Próbáltam ugy csinálni PSben, hogy zajt adok rá, meg ez a kama szöveg, hát elég hihető nem?:DD
Még egyszer bocs a csúnya tréfáért. :D
EGyébként tudhattátok volna, hogy kezdő vagyok alig tudok valamit csinálni, és akkor hirtelen előrukkolok egy ilyennel? :DD -
kimondottan szép a réz textúra .. amúgy jól néz ki az egész :c) -
nenad #19475 szep, tetszik! -
na közben megvan így már jóval tisztább:
-
hát én is készültem valamivel, nem volt kevés a renderidő, bár nemtom hogy ez megszokott e, kicsit zajos valamiért, még próbálkozom.
-
:)))))
Sittem is vele pedig nehogy valaki megelőzzön az ötlettel,mert azán küzdhettem volna egy égővel,igy már letudtam:)
Kicsit még bele PS-eztem,sötétre sikerült.
-
Egy valódi ökőr vagy a szó jó értelmében :C))))))))))
Azt hittem kiesek a nadrágomból a röhögéstől :c))))) -
:DD -
Remélem nem értettem félre semmit...:D
-
Caustics layert kapcsold be, de arra előre készülj fel, hogy caustics fény tükrökben, vagy dielectric shaderen keresztül jó sokára fog csak megjelenni. -
GixEr #19467 A maxwell dieletic material miert nem enfedi at a fenyt(izzoszal)?? -
Sem a TFT, sem az LCD nem ad le fényt, midkettőhöz kell háttérvilágítás. Az OLED, ami tényleg organikus LED, egy teljesen más technológia, és nagyon jó eredményeket tud felmutatni már most is. A kijelzőknek nincs szükségük külön világításra, mivel maguk a színes diódák egyben a fényforrások.
Az LCD kijelzőkben (A TFT is LCD kijelző) a szín és a fényerő létrehozása ketté van véve. -
Ronin666 #19465 Tudomásom szerint OLEDnek hívják az új generációs TFT vagy LCDket. Ezek organikus élő anyagokból vannak és a lényegük, hogy energia hatására saját fényt bocsátanak ki. Ez nagyon nagy előny a sima TFT-kel szemben, hiszen minden képkocka saját fénnyel rendelkezik és így a kontraszt arány oriásit ugrik fel és a fogyasztás is csökken, mert nincs szükség háttérfényre. Tudomásom szerint már ezek a kijelzők benne vannak pár új generációs telefonban. -
Én megkerültem a menet "problémát" de nem olyan vészes menetet modellezni sem. :)
...geometria megvan, csak valami jó scene-t kellene faragni belőle. -
nenad #19463 egyebkent ha megnezed mi is a menet? Volt egy hengered, es abba nehany elvetemult szakmunkas belestergalt (mondjuk ezt biztosan nem ugy csinaltak, de csak a magyarazat kedveert) azaz belevagdosott.
De a vagdosas egy eleg bizonytalan dolog foleg maxban :D ugyhogy ugy is megcsinalhatod hogy a kisebb hengeratmerot keszited el es arra raoperalod a menetet.. -
Egy kicsit elforgathatnád a kamerát, hogy a sazekrény ne takarja el a kép jobb felét. -
nenad #19461 hogynE', join us! -
izzókörte verseny? én is csinálhatok egyet? -
Fotót nem ér. :)