63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Tudom :)
Nah mind1, csak egy ötlet volt :) -
De nem úgy van. -
Hm...ha a belső szál maradna így, és a burkolat meg éles, akkor nagyon ütős mozgás-pillanatfelvétel lenne. -
nenad #19535 de erdekes lett.
Egyebkent en is ezt tervezem egy dofos verziot a vegere. -
Készítettem egy képet doffal, bár olyan inkább, mintha rezegne, és MB lenne rajta :\
-
Igen, ez úgy néz ki, mint egy 21. századi kínzó szoba :) -
tilbury #19532 HI!
+szereztem azt az ornatrix plugint. hát sokkal jobb mint a shag-hair. szerintem. csak 1 bibi vna vele; demo verzió:-(. Estleg ha tud vki vmi linket ajanlani free valtozathoz +köszönném. Jó lenne nagyon, mivel a vray fur nem igazan jön be nekem. meg lassu is. -
Szépen alakul, de remélem jó nagy szoba lesz mellé, ez 30 négyzetméter alatt szétbúgja magát :) -
nenad #19530 hany poly is ez eddig? :) -
nenad #19529 hello, sztem karold fel magad es kedj el tutorialokat olvasni. Az sosem arthat.
-
Ronin666 #19528 Ezt most csak úgy, hogy megnézzem a modelleket korrekt fényben. Tudom izzót vártatok, de azt majd legközelebb :).
-
hello #19527 Nos az a helyzet hogy én kezdő vagyok és az alapfok nagyjából megvan de elakadtam. Nagyon nem találok már olyan anyagot amiket ha megcsinálok akkor az első saját modellemet is megcsinálhatom. Ezért szeretnék megkérni valakit hogy "vegyen a szárnya alá" és tanítgasson egy kicsit. Tudom, hogy ehez senkinek sincs kedve de azért hátha akad valaki
-
akkor vlaami materiallal lehet "üvegezni" ? hogyan? -
Okézs, akkor így csinálom, de most pihentetem 1 napig. meg egyébként is, csinált egy olyat a max, hogy kikevertem egy fasza kis üveg materialt, és 2-3 render után, elvesztette az átlátszóságát. Pedig hozzá sem nyúltam. -
van egy tárgyam. hogyan varázsolom üveggé? -
Majd holnap már én is beteszem a izzókörtémet :) -
Szerintem a vray light material miatt van, próbáld meg inkább egy vray lighttal sphere módban, annak elég lesz 10-20 multiplier. -
én nem nurbsel csinálnám, hanem sima editable spline-nal, létrehozol egy spline-t, és átalakítod editable spline-ná, utána a pontjait szvsz alakítsd bezierekké, így könnyen elérheted a kívánt formát, és utána ráadod a lathe módosítót. -
VrayLightMtl 500Multin:)
Tudom nem szép,de csak a fények miatt csináltam,ami szintén nem szép, nem birtam leszedni a foltokat róla:(
-
értem köszi frenki és orion. viszont hol találom ezt a Revolve/lathe parancsot, és mit jelent pontosan az hogy Nurbs /CV ? -
GixEr #19518 De, ez az :) -
nenad #19517 allat jo,
egyenlore itt tartok, semmi styleizalas. Holnap megcsinalom a materialt, aztan kitalalok vmi erdekesebb kornyezetet neki.
-
Unatkoztam... :
-
Csak nem ilyen volt az eredeti izzó? -
Frankó! De nem linkelni, hanem beszúrni! -
GixEr #19513 akkor en is beszallok egy felesleges renderrel:edison001
edison002
A szines nekem nem tetszik, meg a renderido is keves volt (Maxwell) -
A legegyszerűbb, ha egy lapos aljú gömbbe helyezed el a cuccokat, akkor szép lesz az árnyék, és a háttér se lesz tök homogén, csak akkor a nagy gömbek nem szabad árnyékot vetnie. -
Na akkor egy láma kérdés. Kész a modell. textúrák, meg minden. De mibe helyezzem el? Az mondjuk ok, hogy rakok alá egy plane-t, de a többi?
Pl Aldaryn, ezt hogy csináltad? Mi a háttér? Ja, van VRayem. -
cool, elegáns, noir :) -
Beszállok én is pár 25W-os halogénnel...
-
Ronin666 #19508 Kész az első kép az erősítőről. A modell végleges, de a textúrák még nem. Van még olyan hely, ahol textúra sincs a modellen. Viszont lassan a hajamat tépem, hogy nem tudok egy normálisan bevilágított kis egyszerű scane-t csinálni, ahol a modellek részletsen és szépen mutatnak. Ráadásul a render options is lehet hogy rossz.
Nincs akar valaki megszánni egy normális beállítású scane-el, ahová átmergelhetem a cuccokat hogy normális render is köszülhessen végre. Ha valaki úgy dönt, hogy segít egy szerencsétlenen, akkor kérem dobjon egy mailt a scane-el az [email protected] címre. thx :)
És az első BETA kép:
-
Igen,és nem baj ha csilingel is:)
Nem lustaságbol,csak elegem lett h nem megy:( -
nenad #19506 rossz scenet valasztottal ;)
ez a kep eppen akar sima raytracingel is keszulhetett volna, anno maxos scanlinal csinaltak ilyeneket. Szoval en siman raneztem es azt gondoltam egy szep eredeti render! :) -
Vmi "Make it cool!" lusta-plugint? :D -
Köszi :)
Így érthetőbb, szerintem is.
Nem tudok magyarázni (se) :( -
Egy vulkánnal bajlódok pár napja,nem tudtok valami füstölgős tűzhűnyós plugint? Particles dolgok jók lennének de nem tudom élethűre texturázni. -
Magyarul lerajzolod a búra keresztmetszetének a felét, amelyet hosszanti tengelye körül 360 fokkal körbeforgatsz, így kapsz 1 forgástestet egy vonalból. -
Általában ezt Revolve/lathe parancssal csinálják meg.
Azaz leraksz egy Nurbs /CV-kel/ görbét és ez adja meg a profilt, melyet körbeforgatsz...így lesz 10-20 pontod amit mozgatnod kell és kész.
Ha hülyeséget írnék javítsatok. -
thx -
UVW Map, Unwrap UVW módosítók