63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Már jópár izzókörte elkészűlt :) Mind nagyon élethű lett, én nem tudnám megkülönböztetni az igazitól... Nagyon tetszenek :) -
nenad #19579 en meg legalabb egyet varok thomastol, mepedig a greeble verzioju pilacsot :D -
Sajna nekem most lesz gépváltás, de amint tudok, egy egyedi égővel igyekszem vissza. Addig nehogy project váltás legyen, mert ezt meg akarom csinálni :D -
Úgytűnik nincs benne annyi lehetőség, mint a cornellbe... :)
Vagy csak most legtöbben mással vannak elfoglalva..
-
nenad #19576 kosz,
ugy tunik megakadt a lendulet. :) -
Hmm Nap textúrát érdekes lehet fotózni.. -
Sziasztok!
Nemrég valaki említette, hogy vannak jó minőségű bolygótextúrák valahol... Nem emlékszik valaki, hogy hol? (Merkúr kellene és Nap...)
Köszi!!! -
Fasza! -
nenad #19572 works for me, copy paste a link es problad ugy
http://www.birsalma.hu/images/bulbb3_lighten.jpg -
Ronin666 #19571 Meg nem mondom, hogy hány poly, de szerintem a vidkártyám amire a végére érek az egésznek, már forgatni is alig fogja tudni a teret. Azért is csinálom úgy, hogy mindent megrajzolok és letesztelek előrre, megcsinálom a épület belsejét, megcsinálom a bevilágítást szépen és ha már minden készen áll, akkor csak a bútorokat bedubálom a helyükre és szerintem onnan már csak kis javításokra fog szorulni a mű. Még ugye nincs kész a bútorok negyede sem és már így is érezhetően lassult, tehát a végén már elég húzosan fog menni a munka szerintem. Bár a gépet egy éve újjítottam, de ez az X800XT sem bír sokmindent. Elötte meg Gef3-am volt, de az meg végképp akadt már pár rajzom készítésénél. Na majd meglátjuk.
Ja és a nappali amit tervezek, az durván 100nm-es lesz és két szintes egybenyitva a felénél elválaszta és egy csigalépcső visz majd fel. Szal nagy tér, mert azokat sokkal jobban be lehet rendezni. Több elemmel lehet díszíteni (mármint nagyobb a lehetőség). -
nenad nem latom a kepet:( -
nenad #19569 akarom mondai vraylightmaterial (a shellacnal) -
nenad #19568 az izzo resz ami sortetul egy sima gradient ramp, outputban valamennyire megtweakelve, color mapping stb fuggvenyeben. -
nenad #19567 cast shadow off a buran,
belul vray light kb 2-3cm atmerovel 75s multiplier.
az uveg egy shellac material ami az eredeti uvegbol es egy vraylightbol all,
25% a shellac erteke, (75 az uveg javara) -
Akarsz róla beszélni?:)
Nekem elsőre a reflect miatt bent maradt a fény a burába:) -
nenad #19565 pilacsos proba.
-
Amúgy crase és weight eszköz meshsmoothban azzal penge kis éleket lehet kreálni.
A másik, hogy alapvető a meshsmoothal, hogy ahol sűrűbb a cage-geometria, ott jobban is fog igazodni hozzá. Magyarul, ahova élesebb éleket akarsz, ott az éleket chamfereled, ha kis chamfert csinálsz, akkor egész éles lesz, ha nagyobbat, akkor kevésbé. -
Hehe mar megint...Aldaryn en egyszer felkerlek hogy par kepet, mint pl az edisonos, meg a multkori tubusos, rendereld ki legalabb A3-as meretbe, kinyomtatom es kiteszem a szobam falara. -
nm :) -
köszke
ha minden sávot külön ditacholok és az egészre nyomok egy NURBS subdivet olyan 3-5ös interations -al akkor ez az eredmény .. ez már azért eléggé szép ív nekem de kipróbálom amit mondtál
-
Egy vonal megforgatásakor a következő történik:
Corner: a felületen "törés" lesz
Smooth, bezier-ek: a felület össze lesz mosva.
Tehát ha nem használsz interpolációt a vonalszakaszokon, akkor a megfelelő helyeken alkalmazott corner sarkok megtörik a simaságot.
Ha a cikkejek mentén akarsz ilyesmit, akkor edit mesh-el el lehet babrálni, bár lehet, hogy van rá kapcsoló, fejből mittomén :) -
viszont detach plussz NURBS subdiv az jónak tűnik -
az jó megoldásnak tűnik de attól az ív még darabos marad sajna. és nem akarom nagyon megemelni a segmens számot azért hogy szép ívet kapjak .. -
csak mint amatőr próbálok mondani valamit halkan: detach esetleg? -
Azt szeretném L érni , hogy legyen szép az ív ugyanakkor viszont legyen éle
Azt hogyan lehet megoldani ??
-
senkinek nincs ötlete??? :c(((
-
Nem csináltok világító lámpákat?:) -
A gyász villanykörtém :) -
Íme az én izzókörtém.
-
mégse mert az alját meg berántja mint atom ... -
hehe ha a subdivison surfacenél dobok rá egy NURBS Subdivet egy material Seperated el akkor már majdnem jó is .c)) -
nenad #19549 orulok :) -
Teccődős kép!:) -
nah egy kéréds.
van egy tök átlagos Cylinderem Heigh segment 3db
hogy az anyjába csinálom meg azt ha ezt ügye convertálom polyba hogy azok a szemét polik ne minden irányba smoth oljanak csak a kőrív irányába??? -
megadjam a hozzásférési kódokat ?? :c))
(/me El van havazva mint állat) -
Frankó képek születnek itt. :) Össze kellene majd gyűjteni őket egy galériába.
Van egy www.3dsmax.hu domainünk, nem? Ott lehetne hostolni a galériát... -
Én is azon goldolkoztam de az nem edison féle izzószálas. -
csináljatok olyan takarékos égőt, vagy mit. tudjátok, azt a fehér és ilyen hosszúkás:)
(/me nem villanyszerelő) -
nenad #19541 na itt van az en finalom. Nincs tobb idom ra. Doft kitanaulmanyozni kesz tudomany :D
rendertime 6:40
ps ben meg lett piszkalva egy kicsit az exposure.
-
Bevallom, nekem eddig ez tetszik a legjobban. :)