63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Forraszd le a kancsó száját, és még használható is lesz. :) Egyébként félelmetes mi mindenből készítettek búrát volfram izzószálas körtéhez... a legmeghökkentőbb a hegyikristályból csiszolt burkolat volt...
  • Zogu
    Kezdők beugathatnak ide?
  • nenad
    ha nezetet, valtasz es utana vissza kamera akkor visszaal a default beallitasra.
    Asszem ez az oka.
  • Gladiator
    szabadalmaztasd szentem! én vennék
  • Sadist
    Az alsóra hirtelen azt hittem, hogy törött :)
  • FRenkie
    Jó ötlet.

Malakai: igen ez van :\
  • Evogordon
    Teás égő, nem rosz :)
  • ThomasGins
    Loptam egy lámpát és belekontárkodtam. Én kérek elnézést:)
  • Malakai
    Hm, ez bugnak hangzik (ha arra gondoltál, hogy force-olod a default lightot), nem kéne neki visszaugrálni.
  • FRenkie
    HI!

Egy fontos gyakrolati kérdés: Van egy bevilágított szoba, vray lightok miatt tiszta fehér a nézetablakban, így nem lehet tovább szerkeszteni. Ha visszalövöm a default lightingot akkor jó, DE néha visszajön a lámpafény, pedig azok ki vannak kapcsolva és el is vannak rejtve.
  • Pitbull90
    Figyi nagyon kösz működik minden ahogy kell..... Nagyon kössz szépen!!!!!!
  • Free
    lassú voltam .c)
  • Malakai
    Ha a képre kattintasz láthatod, hogy 3-asra van írva, úgyhogy ne félj, benne van a fícsör. :D
  • Pitbull90
    Ez Max hányasra van írva azt tudod véletlenűl? (nekem az 5 van meg)
  • Free
    nincs mit
  • Pitbull90
    Köszi előre is!
  • Free
    http://3d.sns.hu/tutorial/max/008_gradient/index.html
    http://3d.sns.hu/tutorial/max/034_vollight2/index.html
  • Pitbull90
    valaki tudja hogy lehet ezt megcsinálni (menjetek fel erre) "http://www.grafics.click.hu/keret.cgi?/kep.htm"
  • Pitbull90
  • Free
    OFF START:
    gyerekek lenne egy számomra igen kellemetlen kérésem. eddig 8000 Ft jött össze a vinyóra amit hitelből sikerűlt megvennem .. ha valaki még be tudna szálni azt nagyon jó néven venném mert sajna nem rendelkezem pénzmaggal mert ami nekem fölösben marad havonta az pont L megy a szerverhostingra,és a hitelező nővérem :c) meg már nagyon cseszeget, hogy mi van ..
    Köszönöm előre is
    OFF END
  • Aldaryn
    Vááh, ez mekkora! :)
  • ThomasGins
    Greeble nem nézett ki jól:)
  • nenad
    wow! :)
  • ThomasGins
    Na akkor én is...:)
  • Malakai
    Én sem, én korábban váltottam egy picit rajta. :)
  • Free
    csak te meg én nem .c)))
  • nenad
    na miaz, mindenki logot valt? :D
  • Free
    na egy utolsó off a kopasz gugoló vagyok én :c)) ma készűlt :c)))

• oryon
    Cool. Akkor ha megadnád az emailcímed privátban, zaklantnálak pár kérdéssel :)
  • Free
    ha gondolod szolj és kimegyek beconfigolom neked. az XP nagyon jól configolható hálózatilag csak nem szabad túlbonyolítani. 2 gépnél meg egy DSL routerrel nagyon egyszerű. ha szervert használsz akkor meg még könyebb. akár XP akár Linux van rajta. a Linux annyival jobb szervernek hogy egy hálózatnál rettentő jól kezelhető a jogosúltságok rendszere .. az xp nél sajna etz nem olyan egyszerűen megoldható..
    A maxhoz annyira nem de a hálózatokhoz konyítok egy kicsit
    Amúgy az otthoni hálózatok a leg egyszerűbbek
    Gondold el amikor egy 500 gépes hálót kell összekombinálni úgy hogy a rendszer felügyelője a jogosúltságokat külön tudja állítani mindenkineél gondolok itt a net korlátozásokra vagy az adatok olvasása változtatása miegymás.
    OFF END
  • Free
    valami hasonló a tervem nekem is . lassú zene amikor madártávlatból átrepül a pálya feltt majd hirtelen ritmus váltás és akkor már first personban mintha game lenne berohangálni a köülönböző pályákat és a végén egy szembe repülő golyó szétfröccsen a kamerán és amikor lefolyik a festék kitünik belőlle a wpc logója

Csak megmondom őszintén hogy el kezdtem lemérni a pályát a pontos méretek miatt és már az egy kisebb havi feladat minden napra , hogy pontos tervek méretek meglegyenek. plussz egy csomó fotó kell.

amúgy pont a jövőhéten megyek egy digit fényképező géppel és mindent fotózok mint állat és töltöm át a laptopra majd fel a netre mindent és nekiállok modellezni . ha van kedve valakinek akkor ez lesz az új project :c)) készíts faházat :c)))
  • oryon
    Csak erőt és kitartást tudok tanácsolni, ha XP-vel akarod megoldani.

Mi ahányszor átvariáljuk itthon a két gépet, mindig más beállítás jó és van, hogy ugyan azt csináljuk meg 100x és csak 101.-re csinálja meg rendesen :(

Ma is az egész du.-nom erre ment rá, szal kissé ideg lettem :(
    De most megy :)

Most 1 DSL modem, 5 hálókártyával akarunk egy csillagpontos netmegosztást eszközölni (1 szerver, 2 kliens)...hát, remélem az XP enged egynél több gépre netmegosztást, mert akkor rá fog menni pár du., de meglesz :DDD

Off vége.
  • uzsidoboz
    csá, üdv!

Nem tudom jó helyre írock-e de szeretném a segítségeteket kérni!

Egy jó kis logót szeretnék krehálni magamnak, mert szeretnék egy pólót csináltatni és arra ezt rányomatni!
    Próbáltam a 3d studiot de csak vmi 80 megás butított verzió van meg + nem találtam meg a text generálást, ha van ilyen!
    A 3d studioval lehet vmi jó kis textet krehálni és szépre megformázni?!
    Ha igen, melyik verzóval és hogyan?

Köszi
  • Aldaryn
    Nem rossz reklám lehetne belőle. :) Pl. bedobni pár CS-s modellt a pályára paintball fegyverekkel, alá CS-s zeét, meg beszólásokat, meg a terepen frankó eksönt jó kameraállásokból. Tuti pár FPS fan nagyon rákattanna, aki még nem próbálta...
  • Free
    amúgy hogy a téműához visszkanyarodjunk le akarom majd modellezni a 7,5 hektárt mert úgy lehetne egy szép videót csinálni neki
  • Free
    várok mindenkit szeretettel.. :c)) én ma voltam játszani és hát meg kell hogy mondjam nagyon jó :c)) saját fegyver saját pálya cimborákkal .c)))
  • Aldaryn
    Whoa! :) Nah, asszem, tudom hova kell mennünk, ha lesz a nagy Maya vs. MAX paintball fejszétlövősdi.
  • Free
    http://www.wpc.hu
  • Malakai
    Engem a paintball is érdekelne... :D
    Najó, ez már nagyon off. :D
  • Free
    kérdezz bátran én szoktam hálózatokat építeni és karban tartani. csak sajna annyian csibnálják már hogy ebből nem lehet megélni.
    Ezért maradt a paintball meg a webezés :c)