63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Itt eléggé szegényes a setup lehetősége a swiftnek szóval van egy fill meg egy outline beálítás rendernél .. meg hogy pixeles vagy vektoros legyen inkább a kép :c) meg hogy global vagy egyedi setupot használjon az objektumokra.
  • Free
    már F1 nyomtam és úgy kerestem .. nem találom :(...

Malakai no para az a jó hogy a swiftes render lassú a Vray esnél nem találom a Wiret, a normál Mental Ray meg nagy.. na ebből kellene valamit összekombiunálni hogy még lasabb legyen wire nélkül és nagy méretű :c((((
  • Malakai
    Vagy nyomathatsz rasteres rendert is swiftben, úgy a rendering gyorsabb, a fileméret nagyobb lesz (nem vektoros)... Persze ennyi erővel nem is lenne muszáj swift, mi? :D
  • FRenkie
    VrayEdgesTex a neve
  • ThomasGins
    swiftbe próbáld meg a frame/sec.-ot kevesebbre venni meg a szineket is,ha webre megy a dolog ugyis variálni kell a nagyság miatt.
  • Free
    nah akkor innentől mondom azt hogy vak vagyok meg hülye meg béna meg noob meg lammer meg ilyenek mert az istennek nem találom a megoldást rá .. nem akar valaki betenni egy screenshoot ot???
  • GixEr
    selction/Ctrl+t :) es jo szem meg par guide, ha texturanak kell.
  • Malakai
    Van egy olyan map, hogy vraywire, vagy valami hasonló a neve.
  • marcee
    Sziasztok. Volt két hét kényszerszünetem, hajnalban olvastam és "álmélkodtam" végig a termést, nem semmik vagytok, elmegy az ember kedve a próbálkozástól.

De amiért most írok, egy cimbim kérdezte, hogyan lehetne homlokzatról szögben készült képet ortogonálisan beforgatni? Nekem elsőre valami "3d transform" ficsőr rémlett, még az 5-ös photoshop idejéből, de a magyar CS-ben nem találom. Mi lehet a megoldás?
  • Free
    CSak azt nem tudom hogy a swiftnek mi tart majdnem 10 percig ebben .. csak azért mert vektoros????
    kb 100 Frémet kellene lerenderelnem egy weblaphoz de majdnem 20 órát várni rá nincs kedvem .. nincs valakinek ötlete?? próbáljam plazmával vagy illustrátorral ?
  • Free
    Ezt pedig a Vray kb 7 másodperc alatt szintén default beállításban
    A különbség csak hogy nem tudom hogyan lehet Vray alatt wire materiált csinálni

• Free
    Egy kis érdekesség....

Ezt kb 10 percig renderelte a Swift 3D max plugin render majdnem default beálításon. 1 db Omni adja a fényt és 23 ezer polygon maga a cucc
  • Free
    Hogyan lehet Vray alatt Wire Materiált csinálni ?
  • Aldaryn
    Xenon ívlámpa. :) Meg majd megy melléje a századelőn készült legelső ívlámpa is. Csak jusson rá időm.
  • Free
    az nem kell :c)) túl kicsi nem látszik csak egy 3 vertex lenne ott :c)
  • FRenkie
    Fú ez meg milyen lámpa lesz?
  • Darkboy
    ejnye! havaj szigetek? :)
  • nenad
    egyebkent nem vagom ez a maxwell+uveg miert ilyen nagy szivas. marmint tetu lassu, akkor is ha kikapcsolod a causticsot. Nem kene neki sztem.
  • Malakai
    Spline-t hajlítgatni macerás, mivel az interpolation-re nincs hatással pl a bend, hanem csak a control pointokra.
    A spherify-vel meg az a gond, hogy mindig a tárgy centeréből nyomatja, nemtom' miért nem tudnak neki egy sub-object mode-ot adni, vagy legalább a pivot pointból csinálná...
  • Free
    nem tudom nekem azzal nem lett szép de legalább ronda lett :c)
  • nenad
    spherify a neve
  • nenad
    SPHERIZE? vagy ilyesmi nevu modifier nem errol szol?
    :)
  • Free
    nah kétszeres Blend megoldotta :c)
  • Free
    nah egy láma kérdés.. hogyan lehet egy sík dologból gömböt csinálni ? Régen volt erre valami olyasmi hogy készítettél egy síma polys dolgot mint pl amerika képe. vagy magyarország vagy valami. mindez editable shape persze majd ezt extrudáltad és adtál neki vastagságot. majd készítettél egy sphare gömböt és megmondtad az extrúdált shapenek hogy olyan formát vegyen fel... ez még valamikor DOS os max R4 ben volt szóval azóta nem tudom hogyan lehet ezt megoldani

Egy kis képes illusztráció ezt szeretném ha gömb lenne

MÉg mielöt bárki azt mondaná, hogy egyszerűbb lenne textúraként a göbmrehúzni, az azért nem jó nekem mert a vektroros renderelők mint pl a Plasma vagy a illustrator esetleg a swift nem nagyon támogatja a pixeles materiálokat és vcsak egy szinbe olvassza össze őket. tehát itt jobb lemodellezni mindent inkább.
    Várnám az ötleteket és tanácsokat
  • Ronin666
    Leírást keres, nem magyar maxot, ha jól vettem ki a szavaiból.
  • Evogordon
    Lehet hogy van magyarosítás de az nem ajánlott mert itt mindenki meg máshol is angolúl tanúlta (tanúlja) nameg a tutorokban is angolúl írják le hogy pl editmesh-be csinálj meg ezt meg és akkor nem nagyon értesz meg majd semmit ha kérdezel itt a fórumon hogy ezt hogy kell csinálni és valaki elmondja ahogy angol maxban van...
  • Zogu
    3D MAX 7-hez magyar leírás fellelhető valahol? Az angolom elég gyatra.
  • ThomasGins
    Pár érdekes körte még...:)
    link
  • ThomasGins
    Csinos:)
  • Aldaryn
    ... szal, csinálom én is a lámpám: WIP de eltart egy darabig...
  • Aldaryn
    Azt, hogy jelenleg épp nulla db., szabadidőm van, mert van pár weboldal melóm, amit előbb be kell fejeznem. Ha meg megvan, akkor felküldök egy saját galériát. Az uccsó lámpám is ezért késik.
  • oryon
    Oks, egyenlőre én is csúszok mindennel és nem tudom mikorra tudom betervezni, szal majd utólag beküldöm, ha lehet.
  • ThomasGins
    Hm,bár ismerek olyan embert aki meg is irja szivesen...
  • ThomasGins
    Mit jelent a készül?Kellene keresni egy ingyenes php galériát,ami felhasználónként kategorizál. Én már nézelődtem de nem leltem eddig.
  • Malakai
    Én is valszeg később rakok még be, de nyugodtan össze lehet gyűjteni, mert ez nemtom' mikorra lesz meg. :) (Még csak ismerkedek a dologgal.)
  • Aldaryn
    Nekem még van egy nagyobb renderem a projectre. :) Aztán összeszedem a képeket. A 3dmax.hu alá készül a bemutató oldal. ;)
  • FRenkie
    Na srácok szerintem zárjuk le az edison projectet, ha mindenki kész, és gyűjtsük össze a pályaműveket :)
    Aztán jöhet az újabb projekt
  • ThomasGins
    Gondoltam rá én is,de amugy se lehet használni,nem menetes az alja:D
  • RelakSfromhome
    AUU!!! :D:D:D
  • Free
    persze