63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Néha azért L gondolkodom hogy te tényleg beteg vagy :c))) -
Te ki szoktad kapcsolni?:) -
Vagy mapolja..
Tényleg, vertexcolor működik vray-mat-ra, pl glossinesre? :) (Lustaság rulz, inkább beírom ide, minthogy elindítsam max-ot és kipróbáljam. :D) -
kicsit utánna olvastam neked a max vastagsága ennek az üvegnek nem lenne szabad 7mm enél többnek lennie. a 7mm ese spec üveg 1m2 -en L bír neked kb 150 kg ot. ilyen üvegekből készűlnek az iroda ajtók. a másik utólag észrevett dolog, ha közel szeretnél járni az élethez akkor az üveg szélét homáylosra álítod mert az üüvegek széleit ccsiszolni ill polírozni szokták. most vagy letöröd körbe az éleket és legömbölyíted az üveget vagy homályos textúrát teszel rá mintha csiszolva lenne .. mindez az élére igaz persze. -
Nagyon jól vetted ki. Van? Vagy akár könyv is jó, ha tudtok róla valahol. -
Na pont ilyen kritikákra vágytam! Tehát ha jól értem, túl vastagnak találod az üveglapot. Meggyőztél, vékonyabb lesz. Középen meg természetesen a türés miatt tűnik vékonyabbnak.
Flego: Köszi, a Te verdád hogy áll? Vagy valami másik projekt? -
köszke azóta már megoldódüott de azért ezt is kipróbálom :c) -
Előre is köszönöm :c)
-
iszonyúan jól néz ki nagyon szépek a materiálok és az egész hangulata olyan mint az álom... DE nekem egy dolog szúrja nagyon a szemem. Hoghy ha a lámpák mondjuk olyan 5 vagy 8 cm Átmérőjűek (ami hozzáteszem a legnagyobbjóindulattal is kicsi) akkor az üveglap minimum 2 cm cvastag. és minimum 50 CM átmérővel rendelkezik. ebben a fomában ez a lámba kb olyan 13-16 kg ot nyomhat. És akkor ezek a legkisebb becslések voltak. hozzáteszem én nem tudnék ilyet modellezni renderelni minden szép nekem csak az az üveg szúrja a szememet. és a vastagsága.
Aztán így jobban megnézve lehet hogy a perspektíva meg a látószög miatt látom így mert ahol a lámpatestek rögzítve vannak aott meg vékony 2mm esnek néz ki. nem tudom nem értek hozzá :c)) De egy biztos ez is olyan amit kiakasztanáék a falra kép formályában :c) -
Frenkie nagyon belejottel a dolgokba, szepek a shaderek, a renderrol nem is beszelve!! -
Én mondtam, hogy még messze van :( Egyenlőre egy kicsit újra kell tanulnom maxozni :)
Szal egyhamar tuti nem lesz meg és mivel Al már megcsinálta az én titkos lámpionom, így lehet, hogy felejtős...de még nem tudom.
Amúgy valaki kérdezte: ez egy Xenon gázlámpa, melyet pl. mozi-vetítőgépekbe használnak, mert nagy a fényereje, fényárama és nagyon szép fehér fényt ad.
Rám ne várjatok :( -
Free probáld meg az, hogy átkonvertálod splinévé és az éleket megcanferezed 0,2 vagy 0,1 avagy úgy is látod melyik a jobb. utánna meg mesmoth asszem igy irjak.
8)
-
Hogy álltok az edisonnal srácok?! -
Jaja, egyik rokonunk falun él és ilyet használ :)
Greeblere vár a nép!
Hajrá! :) -
Amikor írtam a kérdést már derengett valami, azért is kérdeztem meg a lávát.
-
Ok nem szóltam:)Olyan mintha vigyorogna a lámpád:)
Annó ~20 évvel ezelőtt volt divat olyan lámpa,ami gyertya alakú volt,láng alakú búrával és az izzószál ami lemez volt az is lángnak látszó tárgy volt.Emléxik vki ilyenre?:)
Greeblere rágyurok:) -
nenad #19804 sztem frenkie rozsaszin szobaban lakik! :D
egyebkent nagyon szep!
-
Na pukk, erről ennyit... 

lávalámpa -
Köszi :)
A plafon amúgy hófehér, csak a piros ojjektumok miatt ilyen szinű.
Mi az a greeble lámpa? Én egy lávalámpára is gondoltam, az is fincsi. -

No comment, annyira cool! -
Mersz itten beszólni Frenkie Nagymesternek?! Széjje leszel ám csapva!! :D
Nincs kedved amúgy egy greeble lámpeszhoz? :) -
Brutál!
Bár nekem a plafon szine nem jön be:) -

asszem kérem a mihamarabbi nyugdíjaztatásom...
-
Egy kis korrekció itt. -
HI!
Most ezen a lámpán dolgozgatok. Részleteket nem tezsek rá, mert úgysem fog látszódni, ha valami nagy butaságot vesztek észre szóljatok, ha nem, hagyjátok jóvá :)
-
nenad #19795 free, mmivel toonba renderel sztem nem lehet problemas tulzottan atkonvertalni.
De ma utananezek neked hogy smint. -
nenad #19794 :) -
GixEr #19793 Hi, rogton felcsillant mindenki szemeben a remeny, hogy talan O tud segiteni es be is jut a filmedbe mint modeler/animator. Nagyon sikeres beugrot sikerult eloadni.... -
Császtok épp egy filmen dolgozok és kéne néhány dologban a segítségetek csak az a gáz hogy nincs pofám több segítséget kérni :( -
elméletileg minden vektoros formátumot ismer.. ha nem akkor meg meg kell oldani hogy ismerje.. majd bemutatok neki :c))) -
Gondolom azért olyan kéne, amit a flash vektorosan is tud feldolgozni...
Bár nemtom' mit tud még így importálni, gondolom .fh*-t igen. -
ha nem swf be menti ki az sem gáz... csak vektroros legyen -
Az vektorosan menti ki swf-be? -
na akkor ha lehet erről bővebben .. :c))) -
nenad #19786 osztan miert nem scanlineba nyomod toon materiallal vagy mivel?
-
Amúgy én erről a 3dmax.hu ról nem is tudtam -
-
Fisch #19783 :DDDDD -
hehe szerintem már az idegtől nem látam de megvan .. köszönöm -
nah végeztem a swifttel .. marad a vray sokkal gyorsabb .. legfeljhebb eggyenként mentem le a képkockákat és úgy használom fel az animot..
GMég megkeresem az aphás lementést hogy a háttér ne látszódjon és ennyi ....
Bár a billt rágom az idegtől.. de csak magamra meg a tudattlanságomra vagyok idegbeteg