63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ackro
    Nagyon király! Jó a textúrázás. A minták map rajta, vagy kimodellezted?
    én most épp látványtervezek egyelőre itt tartok (ez egy parkrekonstrukció látványterve lesz, ha a gépem is így akarja):
  • ThomasGins
    Jól néz ki nagyon!
    Kis dof lehet h még mehetne rá...de ez csak szvsz
  • Gladiator
    fasza
  • FRenkie
    Most ezen dolgozgattam, ez egy kis ló szobor, a zöldes részei bronznak néznek ki, de aranyozott foltok is vannak rajta. Nem én találtam ki :)
  • FRenkie
    Nektek az image sampleren belül van color treshold opciótok? Vray.
  • KisQbi
    Sziasztok!

Nemtudom ki válaszolt az AI import problémámra... tegnap még megtaláltam..
    Szóval próbálkoztam én is régebbibe menteni de nem gondoltam volna hogy 3as verzió lesz csak a nyerő.. ezenkívül nem értem mert DXFbe és DWGbe is knovertáltam AIból é azt sem vette be ugyanazzal a problémával... (még egy négyzetet sem)
    Mindenesetre köszönöm a segitséget!
  • Mayer
    Nem baj ha egyszínűek. Szeirintem illik is egy ágyhoz ha nem piszosak repedtek etc. Jó ez így, talán ha megpróbálnád sötétebb színekkel amit már írtam is, és azt a feketét lecserélnéd valami elmosott láttérre jobb lenne. Te tudod de szerintem egy próbát megér nem?
  • FRenkie
    nagyon frankó! Szerintem igen.
  • youth #20052
    Kis babrálás Nem az igazi... Lehet, hogy nem egyszínű lenne mindegyik hanem mocskosak, kopottak akkor jobban bevenné a szemem?!

Na mindegy joccakát!
  • Evogordon
    ja bocs :D nem az
  • Evogordon
    Az a tükrözés nem lett valami jó, vagy nem is azlenne?
  • ThomasGins
    Kicsit belekontárkodtam én is,remélem felismerhető:)
  • Mayer
    Talán kicsit sötétebb vöröses színekkel jobb lenne. Háttér véleményt osztom, bár én nem jöttem volna rá magamtól de tényleg jobb lenne úgy :).
  • Mayer
    Ehh, hát precizitás hol marad emberek :).
  • ThomasGins
    Ezt egy kicsit én is feleslegesnek találtam:) De gyakorolni jó.
  • nenad
    kamera match, :D nalam annyi hogy beteszem a foto hatternak es szemre belovok egy planet ami rafekszik az adott aztallap sikjara :D
  • nenad
    termeszetes hatasu anyaggal kell felvertezni, nezz le valahonnan egy fotorol egy anyagot, fotozd le es addig renderelj allitgasd, tanulmanyozd mig nincs kulonbseg.
    a dofhoz tobb sample kell, vagy adaptiv aat hasznalj (ne qmc) itt simanak kell lennie a vegeredmenynek, vagy akkor az egesz kepre tegyel zajt.

a hatter egynemu sotetsege csokkenti a kep valos erzetet
    (megyek aludni, holnap..)
  • youth #20043
    Na a legfrisebb kép: kép

Mit lehetne javítani hogy jobban beleolvadjon a képbe?
  • youth #20042
    AA-nak mit érdemes használni?
    QMC hogy működik? milyen érték kéne nekijje?
  • Mayer
    elvileg ezzel le lehet: link

És itt van ugyan az .mov file ként ez csak 37 mega. itt
  • xelag
    mayer,nem lehet lejátszani a videót,kell valamilyen codec hozzá vagy mi?
  • GixEr
    Ha valakit esetleg erdekel.
    asdfas
  • Mayer
    Na most hogy youth feltöltötte a képeket, én felrakok egy videót azoknak akiknek nem világos hogyan kell matchelni a kamerát, meg hogy kell belőni árnyékokat és a reflekciót. Jah nem nagyon ismerem maxet szal a berögzött mayás combókra előfordul hogy nem úgy ragál max ahogy kéne szóval csak halkan tessék kuncogni :).

link (82 mega)
  • xelag
    tudna nekem valaki ide egy olyan képet berakni hogy hogyan illeszti össze a 3ds,és az igazi képet.Ugye van a sima kép,és egy fekete háttéren a kancsó vagy bármi,és ilyen mint pl after effects,azzal egyberakjátok vagy mi?Már alapból a programba össze lehet őket rakni?
  • xelag
    Amúgy tök élethű,mintha tényleg ottlenne. (ami tényleg ott is volt:D) csak vicc
  • xelag
    mert lehet hogy ez csak kamu.Lefényképezte úgy hogy nincs ott semmi ,és úgy is hogy oda rakta a kockát,de ha tényleg te csináltad,amit el is hiszek,akkor congratulations.
  • nenad
    ez a kep az AA-t leszamitva tokeletes, artatlan szemlelo nem latja meg a kulonbseget.
  • nenad
    kosz a kepeket!
  • youth #20032
    Márcsak HDR környzet kéne és akkor olyan kompozitokat lehetne nyomni...
  • youth #20031
    Na Nenad!

Képek (~25 MB)

6 darab 8 megapixeles kép, valamint mindegyikhez csináltam még egy segéd képet amin egy 5 x 5 x 5 cm-es kocka van a camera match miatt. Nem valami profi, de szerintem elég lesz...

Na én a konyhaasztalra teszem most a teapotot, stipi-stop!!!
  • Mayer
    Én is így gondoltam csak vártam hogy megerősíts benne :D.

Jah copyright youthnál :D.

itt van kicsit nagyobb fülessel

• youth #20029
    Mindjárt feltöltök párat...
  • youth #20028
    Lehetne nagyobb, az erősítőhöz képest kicsi, ugaz nem látni de én tudom mekkora :)
  • nenad
    kicsinek erzem az elos kepen a fejhallgatot,de ez lehet csak en.
  • nenad
    tegyetek mar fel az a kepet, hagy tegyek fel ra en is valamit :D
  • nenad
    vray dome light, hdri mappal mappolva. Brutalis. nincsen semmi light a scenen, csak a hdri map vilagit a dome lighton keresztul

http://www.spot3d.com/vray/images/stuff/hdr_tests/dome_light_all.png
  • Mayer
    Bocs hogy idepofátlankodok de help kéne.

Mit gondoltok jó lesz így a composit?
    Nem túl kicsi a füles?

Egyéb észrevétel?

Jah igen, a fül részénel csúnya mert nincs rajta displacement meg a vraylight álnyékának mintázata is alacsony.

• FRenkie
    Mehetne valami textúra a potra, valami minta, festés, törés...
  • Free
    arra köszönöm
  • ThomasGins
    PNG-be mented ki,ha erre gondolsz.