63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Nagyon király! Jó a textúrázás. A minták map rajta, vagy kimodellezted?
én most épp látványtervezek egyelőre itt tartok (ez egy parkrekonstrukció látványterve lesz, ha a gépem is így akarja):
-
Jól néz ki nagyon!
Kis dof lehet h még mehetne rá...de ez csak szvsz -
fasza -
Most ezen dolgozgattam, ez egy kis ló szobor, a zöldes részei bronznak néznek ki, de aranyozott foltok is vannak rajta. Nem én találtam ki :)
-
Nektek az image sampleren belül van color treshold opciótok? Vray. -
Sziasztok!
Nemtudom ki válaszolt az AI import problémámra... tegnap még megtaláltam..
Szóval próbálkoztam én is régebbibe menteni de nem gondoltam volna hogy 3as verzió lesz csak a nyerő.. ezenkívül nem értem mert DXFbe és DWGbe is knovertáltam AIból é azt sem vette be ugyanazzal a problémával... (még egy négyzetet sem)
Mindenesetre köszönöm a segitséget!
-
Nem baj ha egyszínűek. Szeirintem illik is egy ágyhoz ha nem piszosak repedtek etc. Jó ez így, talán ha megpróbálnád sötétebb színekkel amit már írtam is, és azt a feketét lecserélnéd valami elmosott láttérre jobb lenne. Te tudod de szerintem egy próbát megér nem? -
nagyon frankó! Szerintem igen. -
Kis babrálás Nem az igazi... Lehet, hogy nem egyszínű lenne mindegyik hanem mocskosak, kopottak akkor jobban bevenné a szemem?!
Na mindegy joccakát! -
ja bocs :D nem az -
Az a tükrözés nem lett valami jó, vagy nem is azlenne? -
Kicsit belekontárkodtam én is,remélem felismerhető:)
-
Talán kicsit sötétebb vöröses színekkel jobb lenne. Háttér véleményt osztom, bár én nem jöttem volna rá magamtól de tényleg jobb lenne úgy :). -
Ehh, hát precizitás hol marad emberek :). -
Ezt egy kicsit én is feleslegesnek találtam:) De gyakorolni jó. -
nenad #20045 kamera match, :D nalam annyi hogy beteszem a foto hatternak es szemre belovok egy planet ami rafekszik az adott aztallap sikjara :D -
nenad #20044 termeszetes hatasu anyaggal kell felvertezni, nezz le valahonnan egy fotorol egy anyagot, fotozd le es addig renderelj allitgasd, tanulmanyozd mig nincs kulonbseg.
a dofhoz tobb sample kell, vagy adaptiv aat hasznalj (ne qmc) itt simanak kell lennie a vegeredmenynek, vagy akkor az egesz kepre tegyel zajt.
a hatter egynemu sotetsege csokkenti a kep valos erzetet
(megyek aludni, holnap..) -
Na a legfrisebb kép: kép
Mit lehetne javítani hogy jobban beleolvadjon a képbe? -
AA-nak mit érdemes használni?
QMC hogy működik? milyen érték kéne nekijje? -
elvileg ezzel le lehet: link
És itt van ugyan az .mov file ként ez csak 37 mega. itt -
mayer,nem lehet lejátszani a videót,kell valamilyen codec hozzá vagy mi? -
GixEr #20039 Ha valakit esetleg erdekel.
asdfas -
Na most hogy youth feltöltötte a képeket, én felrakok egy videót azoknak akiknek nem világos hogyan kell matchelni a kamerát, meg hogy kell belőni árnyékokat és a reflekciót. Jah nem nagyon ismerem maxet szal a berögzött mayás combókra előfordul hogy nem úgy ragál max ahogy kéne szóval csak halkan tessék kuncogni :).
link (82 mega) -
tudna nekem valaki ide egy olyan képet berakni hogy hogyan illeszti össze a 3ds,és az igazi képet.Ugye van a sima kép,és egy fekete háttéren a kancsó vagy bármi,és ilyen mint pl after effects,azzal egyberakjátok vagy mi?Már alapból a programba össze lehet őket rakni? -
Amúgy tök élethű,mintha tényleg ottlenne. (ami tényleg ott is volt:D) csak vicc
-
mert lehet hogy ez csak kamu.Lefényképezte úgy hogy nincs ott semmi ,és úgy is hogy oda rakta a kockát,de ha tényleg te csináltad,amit el is hiszek,akkor congratulations. -
nenad #20034 ez a kep az AA-t leszamitva tokeletes, artatlan szemlelo nem latja meg a kulonbseget. -
nenad #20033 kosz a kepeket! -
Márcsak HDR környzet kéne és akkor olyan kompozitokat lehetne nyomni... -
Na Nenad!
Képek (~25 MB)
6 darab 8 megapixeles kép, valamint mindegyikhez csináltam még egy segéd képet amin egy 5 x 5 x 5 cm-es kocka van a camera match miatt. Nem valami profi, de szerintem elég lesz...
Na én a konyhaasztalra teszem most a teapotot, stipi-stop!!! -
Én is így gondoltam csak vártam hogy megerősíts benne :D.
Jah copyright youthnál :D.
itt van kicsit nagyobb fülessel
-
Mindjárt feltöltök párat... -
Lehetne nagyobb, az erősítőhöz képest kicsi, ugaz nem látni de én tudom mekkora :) -
nenad #20027 kicsinek erzem az elos kepen a fejhallgatot,de ez lehet csak en. -
nenad #20026 tegyetek mar fel az a kepet, hagy tegyek fel ra en is valamit :D -
nenad #20025 vray dome light, hdri mappal mappolva. Brutalis. nincsen semmi light a scenen, csak a hdri map vilagit a dome lighton keresztul
http://www.spot3d.com/vray/images/stuff/hdr_tests/dome_light_all.png -
Bocs hogy idepofátlankodok de help kéne.
Mit gondoltok jó lesz így a composit?
Nem túl kicsi a füles?
Egyéb észrevétel?
Jah igen, a fül részénel csúnya mert nincs rajta displacement meg a vraylight álnyékának mintázata is alacsony.
-
Mehetne valami textúra a potra, valami minta, festés, törés... -
arra köszönöm -
PNG-be mented ki,ha erre gondolsz.