63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
:) Volt pár default particle, és a sok tűz,füst mellett ott volt ő is:)
Lehet egéresőt csinálni:) -
nenad #20099 :D
Mi ez a maszkalo eger???? :))) -
Leltem egy particleillusion nevű 2d-s progit,megmentett egy félnapos rendertől.
avi 300kb
Ez kb 20mp-es render volt. -
nenad #20097 ja, az eredeti osztas 30*30, 900 qpoly. -
nenad #20096 28,000 poly. Noise modositoval vannak a finom reszletek osszehozva.
chaosgroup simcloth 3 v1.51 - ingyenes plug
-
Ronin666 #20095 Kipróbálnám az a videós vackot, de sajnos nincs Help a maxomban. a 160 megás válltozat van fent. Ehhez külön kell helpet rakni?
Ha rájövök csinálok valami fasza animációt :) -
Ronin666 #20094 hopp kicsit nagy lett. Bár nem értem, hogy miért nem jó ha szép nagy képeket használunk. -
Ronin666 #20093 Just fun! :D
-
Ronin666 #20092 nagyon jó lett a tutoriál. Már csináltam is egy működő darabot. Most viszont azzal vesződöm, hogy mogyan kellene azt megcsinálni, hogy a környezet tükröződjön a behelyezett tárgyról és ne csak az asztallap. Van valami beállítás, ahol azt kapcsolom be, hogy a testek tükrözzék a behelyezett hátteret? Úgy mint amikor HDRIt használtok.
Vagy ezt kellene HDRIként használni, ezt a hátteret? Mit ajánlotok? A lényeg, hogy a testek legalább tükrözzenek valamit, tutom hogy nem a helyes lesz, mert mások a szögek, de legalább van rajtuk valami
-
Ez a demó, ide milyen kódot írjak be?
kép -
PracticalGuide_A = Ez különben mi? Mire lehet használni? -
Különben nagyon érdekes lehet ez a reactor cloth, ezt a fizika csinálja hogy így van a terítű azon a box-on? -
putyi #20088 ez cloth fx? -
Van z brush 2 triall verzió? Mert nagyoon érdekel az a progi azóta mióta megnéztem azt a tutorial videót róla. Ha van triall verzió pls linket. THX -
WOW. Egész ütősen néz ki.
Mekkora részletességgel rendelkezik? -
nenad #20085 updated, egyebkent csak geometria, nincs bump, displacement egyeb. -
nenad #20084 napi ertelmetlen. Cloth okorkodes
-
nenad #20083 passz. nezd meg :D
amirol beszelek felhasznalok konkret tesztjei. Nehany ujgazdag amerikanus -
bencsab #20082 Ez a prohardver-es teszt? Abban hol van xeon proci? -
nenad #20081 meretaranyok??
ha kicsi a kamera es a cel kozotti ter akkor is lehet ilyen,
-
De nemtom mért ilyen fura, minden méretarányos, csak be van dobva egy kamera, dof bekapcs, get from kamera kipipál. -
maxban: help/tutorials,ott meg More Animation and effects/using camera match:)
Asszem az avi-val van... -
Nekem is fura kicsit,nem photoshoppal raktad rá?:) -
nenad #20077 hatter legyen csak dof szvsz, ez igy lehet erdekes vhol de nagyon fura. -
Ronin666 #20076 Tetszik ez a képrehelyezős dolog és jó lett a tutoriál videó is!
Ha ezt videóval akarod megcsinálni, akkor oda már program kell ugye?! Tehát ott gondolom ki kell rakni jelzőpontokat és a program azok követésével fogja a kamera mozgását megcsinálni. Tudtok ilyen programról? -
Paci DOF -
nenad #20074 nezegettem render benchmarkot.
dual xeon 2.8-t lever a AMD 4400x2 (ketmagos procc)
nem rossz. Sztem arban is megeri tekintve a teljesitmenyt. -
Sztem az alsó jobb, de zavaró ez az erős dof. -
AEC extended meg cinema 4d, a tree factoryval most nem kínlódtam bár skálázhatóbb de lassabb is. -
nenad #20071 fageneratorral :D -
Az alson nekem kicsinek tünik a fejhalgató,vagy a dof miatt,vagy a mintázat miatt:) -
nenad #20069 a felso nekem jobban bejon.Az elegge hiheto. Sztem laikus tutko nem veszi eszre :D -
A fákat mivel készitetted? -
Üdv emberek,
Még egy kis composit, aztán asszem én befejeztem ezt a projectet.
Vrayel rendereltem azért teszem ebbe a topicba. A modell mayás. Kiváncsi lennék a véleményekre.
[HiRes]
[HiRes]
-
nenad #20066 az aranyozast nem ilyen simara csinalnam, regyen rucskosebb az arany, a szelei stb, amugy baro jol nez ki!! -
igen, a bevilágítás is még hátra van, egyelőre egy directional light próbál világot gyújtani a fekete pixelek közt. jó lenne gi is, hogy szép legyen vagy legalább egy skylight 15-20 samplinges árnyékkal, de sajna a renderidő így is több mint 400 óra lenne egy gépen számoltatva, annyi idő meg nincs rá. ez eddig valamivel több mint 2.8M lap + 27 részecskerendszer a szökőkúthoz + motion blur. De ehhez még jönnek épületek meg fák és ráadásul két verzió lesz belőle. Ilyenkor eszembe jut, hogy jó-jó ez a vray meg a többi ilyen motor amíg az ember nem akar animációt csinálni, de egy ilyen esetben még mindig a scanline viszí a pálmát. Próbáltam mental ray-t, közel hasonló sebességgel számolt GI nélkül mint a scanline de az árnyékokat elcseszte nemtommér... -
Photoshop image/adjusments/shadow...:P -
Nagyon jól néz ki rajta a textúra
-
Belelehetne rakni azt a kis ló szobrot a te parkodba ;) jól nézne ki -
Természetesen displacement. A park jó lesz, de túl,sötét, a fatörzsek kop feketék.