63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    :) Volt pár default particle, és a sok tűz,füst mellett ott volt ő is:)
    Lehet egéresőt csinálni:)
  • nenad
    :D
    Mi ez a maszkalo eger???? :)))
  • ThomasGins
    Leltem egy particleillusion nevű 2d-s progit,megmentett egy félnapos rendertől.
    avi 300kb
    Ez kb 20mp-es render volt.
  • nenad
    ja, az eredeti osztas 30*30, 900 qpoly.
  • nenad
    28,000 poly. Noise modositoval vannak a finom reszletek osszehozva.

chaosgroup simcloth 3 v1.51 - ingyenes plug

• Ronin666
    Kipróbálnám az a videós vackot, de sajnos nincs Help a maxomban. a 160 megás válltozat van fent. Ehhez külön kell helpet rakni?

Ha rájövök csinálok valami fasza animációt :)
  • Ronin666
    hopp kicsit nagy lett. Bár nem értem, hogy miért nem jó ha szép nagy képeket használunk.
  • Ronin666
    Just fun! :D

• Ronin666
    nagyon jó lett a tutoriál. Már csináltam is egy működő darabot. Most viszont azzal vesződöm, hogy mogyan kellene azt megcsinálni, hogy a környezet tükröződjön a behelyezett tárgyról és ne csak az asztallap. Van valami beállítás, ahol azt kapcsolom be, hogy a testek tükrözzék a behelyezett hátteret? Úgy mint amikor HDRIt használtok.
    Vagy ezt kellene HDRIként használni, ezt a hátteret? Mit ajánlotok? A lényeg, hogy a testek legalább tükrözzenek valamit, tutom hogy nem a helyes lesz, mert mások a szögek, de legalább van rajtuk valami
  • Evogordon
    Ez a demó, ide milyen kódot írjak be?

kép
  • Evogordon
    PracticalGuide_A = Ez különben mi? Mire lehet használni?
  • Evogordon
    Különben nagyon érdekes lehet ez a reactor cloth, ezt a fizika csinálja hogy így van a terítű azon a box-on?
  • putyi
    ez cloth fx?
  • Evogordon
    Van z brush 2 triall verzió? Mert nagyoon érdekel az a progi azóta mióta megnéztem azt a tutorial videót róla. Ha van triall verzió pls linket. THX
  • oryon
    WOW. Egész ütősen néz ki.
    Mekkora részletességgel rendelkezik?
  • nenad
    updated, egyebkent csak geometria, nincs bump, displacement egyeb.
  • nenad
    napi ertelmetlen. Cloth okorkodes

• nenad
    passz. nezd meg :D
    amirol beszelek felhasznalok konkret tesztjei. Nehany ujgazdag amerikanus
  • bencsab
    Ez a prohardver-es teszt? Abban hol van xeon proci?
  • nenad
    meretaranyok??
    ha kicsi a kamera es a cel kozotti ter akkor is lehet ilyen,
  • FRenkie
    De nemtom mért ilyen fura, minden méretarányos, csak be van dobva egy kamera, dof bekapcs, get from kamera kipipál.
  • ThomasGins
    maxban: help/tutorials,ott meg More Animation and effects/using camera match:)
    Asszem az avi-val van...
  • ThomasGins
    Nekem is fura kicsit,nem photoshoppal raktad rá?:)
  • nenad
    hatter legyen csak dof szvsz, ez igy lehet erdekes vhol de nagyon fura.
  • Ronin666
    Tetszik ez a képrehelyezős dolog és jó lett a tutoriál videó is!

Ha ezt videóval akarod megcsinálni, akkor oda már program kell ugye?! Tehát ott gondolom ki kell rakni jelzőpontokat és a program azok követésével fogja a kamera mozgását megcsinálni. Tudtok ilyen programról?
  • FRenkie
    Paci DOF
  • nenad
    nezegettem render benchmarkot.
    dual xeon 2.8-t lever a AMD 4400x2 (ketmagos procc)
    nem rossz. Sztem arban is megeri tekintve a teljesitmenyt.
  • FRenkie
    Sztem az alsó jobb, de zavaró ez az erős dof.
  • Ackro
    AEC extended meg cinema 4d, a tree factoryval most nem kínlódtam bár skálázhatóbb de lassabb is.
  • nenad
    fageneratorral :D
  • ThomasGins
    Az alson nekem kicsinek tünik a fejhalgató,vagy a dof miatt,vagy a mintázat miatt:)
  • nenad
    a felso nekem jobban bejon.Az elegge hiheto. Sztem laikus tutko nem veszi eszre :D
  • ThomasGins
    A fákat mivel készitetted?
  • Mayer
    Üdv emberek,

Még egy kis composit, aztán asszem én befejeztem ezt a projectet.

Vrayel rendereltem azért teszem ebbe a topicba. A modell mayás. Kiváncsi lennék a véleményekre.

[HiRes]

[HiRes]
  • nenad
    az aranyozast nem ilyen simara csinalnam, regyen rucskosebb az arany, a szelei stb, amugy baro jol nez ki!!
  • Ackro
    igen, a bevilágítás is még hátra van, egyelőre egy directional light próbál világot gyújtani a fekete pixelek közt. jó lenne gi is, hogy szép legyen vagy legalább egy skylight 15-20 samplinges árnyékkal, de sajna a renderidő így is több mint 400 óra lenne egy gépen számoltatva, annyi idő meg nincs rá. ez eddig valamivel több mint 2.8M lap + 27 részecskerendszer a szökőkúthoz + motion blur. De ehhez még jönnek épületek meg fák és ráadásul két verzió lesz belőle. Ilyenkor eszembe jut, hogy jó-jó ez a vray meg a többi ilyen motor amíg az ember nem akar animációt csinálni, de egy ilyen esetben még mindig a scanline viszí a pálmát. Próbáltam mental ray-t, közel hasonló sebességgel számolt GI nélkül mint a scanline de az árnyékokat elcseszte nemtommér...
  • ThomasGins
    Photoshop image/adjusments/shadow...:P
  • Sadist
    Nagyon jól néz ki rajta a textúra
  • Evogordon
    Belelehetne rakni azt a kis ló szobrot a te parkodba ;) jól nézne ki
  • FRenkie
    Természetesen displacement. A park jó lesz, de túl,sötét, a fatörzsek kop feketék.