63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    na ezt skubizzad Free komam! :)
  • GixEr
    melyik vrayt erdemes max7 ala felrakni? (most indult el a 7-es :)
  • nenad
    holnap fellokom neked.

Hoppa' , Free Hapy Birthday! :)
  • Malakai
    Heppi börszdéj! :)
  • piktor
    Boldog szülinapot! Feel free! :-)
  • oryon
    Boldog Szülinapot Kívánok Neked! :)
  • GixEr
    Egy loft objektum (sajat scale modositojaval a vegen leszukitve)utana feltoltve reszecskekkel amiknel metaballreszecskeket allitasz be.(ettol osszeolvad, de sokkal, hogy sima legyen a felulet) utana csak anyag es render kerdese.
  • oryon
    Huh, nem is láttam, hogy válaszoltál :)

Ezt hol találom, mert az oldalról eltűnt :(
    Megy R7.5-el?
  • piktor
    Amúgy mi a véleményetek a Maxwellről?
  • piktor
    A pilacs az az emitter material? :-)
    Megpróbálom...
    Kösz Nenad, köszi Malakai!
  • Malakai
    Geometriákra kell tenni emitter materialt és de, mindenhol használj maxwell materialt, legtöbbnek meg olyan kevés a beállítása, hogy sok belövögetés nem kell. Ami meg kell, az meg hát, rendering. :P
  • nenad
    slot fekete,
    pilacsra, pilacs materialt kell alkalmazni.
    :)
  • piktor
    Sziasztok! Próbálgatom a Maxwell renderert Maxban. A material slotok mindenkinél feketék? Hogyan lehet akkor belőni a maxwell shadereket? Sehogy? :-) Vagy nem muszály azokat használni? És mi a helyzet a fényforrásokkal? A skylighton kívül nekem nem világít semmi - néhány (kevés) próbálkozás után... Szívesen veném ha valamelyikőtök segíytene ezekben az alapkérdésekben! :-)
  • nenad
    ujrahasznaltam az imapot mar parszor, vmi lehet tulzottan megvaltoztott es nem teccet neki.
  • Evogordon
    Ja megvan csak bele a plugin-ba simán :D. Különben max 6 plugint lehet max 7-be tenni??
  • Evogordon
    Lenne egy kérdésem!
    Szedtem le pluginokat pl Fire.dlr stb... ezeket hova rakjam a max-ba?
  • youth #20164
    Olyan mintha alulról kapna fényt.
  • Free
    ha van egy generált objektumom , amit mondjuk a loft al generáltam de önmagába is beleér. nincs rá mód hogy egyszerűen az önmagában lévő polygonokat törölje? egyszóval csak a külső polígonok legyenek meg ? nem tudom érthető e a kérdésem mert én már kellőképp belezavarodtam
  • ThomasGins
    Amugy egy homogén háttér előtt az üveg és a fém szinte teljesen egyformán néz ki.
  • nenad
    mas kornyezet no aa
  • nenad
    osszeboolenolsz par tekercset, a tetejet bezarod, es paint deformal modositod ahol kell.
  • fle go
    Erre is kernek otleteket hogy tudnam megvalositani, lemodellezni, a bevilagitas az egyenlore nem mervado, csak maga a csavarodott karamell forma.
    Ilyesmit kene csinalnom:
  • nenad
    majd este renderelem hdrivel es akkor latni fogod hogy miert van igy.
    a kornyezet alapjan teljesen jo, hetkoznapi eletben ilyen kornyezet nincs ezert igy tapasztalni is nehezebb, azonban ha megfigyeled, akkor latszik csak sokkal gazdagabb a szinezes ezert nehezebb felismerni a format.
    egy lepessel kozelebb a kep amit belinkeltem.
    EGyebkent meg igy sztem is szebb, mert egyszerubb. Es a lenyeg nem a realizmuson volt egyebkent sem, ha nem tunt fel.
  • Ronin666
    Tegyük fel, hogy így van, akkor valami már bibi van a képen. Lehet hogy csak én nem látom hogy mi, de tuti valami el lett tolva. Az első verziót 1 percig lestem mire rájöttem mi is az. Elősször úgy láttam, mintha egy félbevágott valami lenne alul, felül pedig egy ívelt krómcső. Testvérem is furcsálta a képet amikor rápillantott. De ha szerinted rendben van, akkor hagyd úgy.
  • fle go
    Koszi ez a funkcio kellett!
  • fle go
    Idulhat a csoki project:))) Gyartson mindenki csokit.
  • Evogordon
    Leszedtem a ZBrushDemo_155b-t és amikor indítom kér egy kódot, holl találom meg azt a kódot?
  • Free
    he he beindúlhat a csoki projekt :))))
    Ez tetszik de közelsem lett olyan jó mint Flego -é

• Malakai
    Ctrl+c.
  • fle go
    Hm megegy gondom van a 7-es maxban nem talalom azt a funkciot hogy csinalok egy kamerat de a perspectivam mar frankon be van allitva es azt szeretnem hogy a kamera ugyan azt lassa?
  • fle go
    Nenad koszi! Megprobalkozom, egyebkent a rozsaszin valami a toltelek lenne:)
  • nenad
    noveld a glossynessnel a subdivet.
    vagy ha adaptic qmc AAt hasznalsz akkor annak az ertekeit.
    vagy a qmc samplerben a noise trehsold erteket, 0.001-0.002 re
    amugy sztem tok jo csoki feelingje van a rozsaszin kivagast leszamitva :)
  • fle go
    Udv!
    Egy kis segitseg kellene, valahogy javitani szeretnek a csoki anyagan, hogy ne legyen ennyire szemcses, viszont ne is reflektaljon ettol jobban:)
  • ThomasGins
    ez a thumb kép erre a képre mutat, de nincs ott.
    Amugy süti képek lennének.
  • nenad
    en vmi masban bizom :)
  • ThomasGins
    Sztem utólag már törölték őket.
  • nenad
    http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&imgsz=xxlarge&q=+site%3Ajulia.hanovercomputer.com&btnG=Search

ezeket a kepeket hogyan lehet letolteni? sehogy sem jon ossze a websiterol sem

http://julia.hanovercomputer.com/lamp/nov01/catalog/gallery4.htm
    az irja hogy klikk a thumbnalinel de semmi sem tortenik, :(
  • ThomasGins
    Meg mivel nincs sok tárgy a sceneben ezért nem is tükröződik vissza sok cucc,ezért tűnik ilyen viztisztának. hdri-vel lehet h élethűbb lenne de nem biztos h szebb is:)
  • nenad
    http://www.andrew.cmu.edu/user/bvoldman/furniture/glass_vase_$2.JPG
    ezen eleg jol latszik, csak itt kisebbek a kontrasztok a megvilagitas homogenitasa miatt.
  • nenad
    egyebkent a masik is ugyanezt a materialt hasznalja csak mashogy van forgatva, czupan a tukrozodes es fenytores mas.