63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #20180 na ezt skubizzad Free komam! :) -
GixEr #20179 melyik vrayt erdemes max7 ala felrakni? (most indult el a 7-es :) -
nenad #20178 holnap fellokom neked.
Hoppa' , Free Hapy Birthday! :) -
Heppi börszdéj! :) -
Boldog szülinapot! Feel free! :-) -
Boldog Szülinapot Kívánok Neked! :) -
GixEr #20174 Egy loft objektum (sajat scale modositojaval a vegen leszukitve)utana feltoltve reszecskekkel amiknel metaballreszecskeket allitasz be.(ettol osszeolvad, de sokkal, hogy sima legyen a felulet) utana csak anyag es render kerdese. -
Huh, nem is láttam, hogy válaszoltál :)
Ezt hol találom, mert az oldalról eltűnt :(
Megy R7.5-el? -
Amúgy mi a véleményetek a Maxwellről? -
A pilacs az az emitter material? :-)
Megpróbálom...
Kösz Nenad, köszi Malakai! -
Geometriákra kell tenni emitter materialt és de, mindenhol használj maxwell materialt, legtöbbnek meg olyan kevés a beállítása, hogy sok belövögetés nem kell. Ami meg kell, az meg hát, rendering. :P -
nenad #20169 slot fekete,
pilacsra, pilacs materialt kell alkalmazni.
:) -
Sziasztok! Próbálgatom a Maxwell renderert Maxban. A material slotok mindenkinél feketék? Hogyan lehet akkor belőni a maxwell shadereket? Sehogy? :-) Vagy nem muszály azokat használni? És mi a helyzet a fényforrásokkal? A skylighton kívül nekem nem világít semmi - néhány (kevés) próbálkozás után... Szívesen veném ha valamelyikőtök segíytene ezekben az alapkérdésekben! :-) -
nenad #20167 ujrahasznaltam az imapot mar parszor, vmi lehet tulzottan megvaltoztott es nem teccet neki. -
Ja megvan csak bele a plugin-ba simán :D. Különben max 6 plugint lehet max 7-be tenni?? -
Lenne egy kérdésem!
Szedtem le pluginokat pl Fire.dlr stb... ezeket hova rakjam a max-ba? -
Olyan mintha alulról kapna fényt. -
ha van egy generált objektumom , amit mondjuk a loft al generáltam de önmagába is beleér. nincs rá mód hogy egyszerűen az önmagában lévő polygonokat törölje? egyszóval csak a külső polígonok legyenek meg ? nem tudom érthető e a kérdésem mert én már kellőképp belezavarodtam -
Amugy egy homogén háttér előtt az üveg és a fém szinte teljesen egyformán néz ki. -
nenad #20161 mas kornyezet no aa -
nenad #20160 osszeboolenolsz par tekercset, a tetejet bezarod, es paint deformal modositod ahol kell. -
Erre is kernek otleteket hogy tudnam megvalositani, lemodellezni, a bevilagitas az egyenlore nem mervado, csak maga a csavarodott karamell forma.
Ilyesmit kene csinalnom:
-
nenad #20158 majd este renderelem hdrivel es akkor latni fogod hogy miert van igy.
a kornyezet alapjan teljesen jo, hetkoznapi eletben ilyen kornyezet nincs ezert igy tapasztalni is nehezebb, azonban ha megfigyeled, akkor latszik csak sokkal gazdagabb a szinezes ezert nehezebb felismerni a format.
egy lepessel kozelebb a kep amit belinkeltem.
EGyebkent meg igy sztem is szebb, mert egyszerubb. Es a lenyeg nem a realizmuson volt egyebkent sem, ha nem tunt fel. -
Ronin666 #20157 Tegyük fel, hogy így van, akkor valami már bibi van a képen. Lehet hogy csak én nem látom hogy mi, de tuti valami el lett tolva. Az első verziót 1 percig lestem mire rájöttem mi is az. Elősször úgy láttam, mintha egy félbevágott valami lenne alul, felül pedig egy ívelt krómcső. Testvérem is furcsálta a képet amikor rápillantott. De ha szerinted rendben van, akkor hagyd úgy. -
Koszi ez a funkcio kellett! -
Idulhat a csoki project:))) Gyartson mindenki csokit. -
Leszedtem a ZBrushDemo_155b-t és amikor indítom kér egy kódot, holl találom meg azt a kódot? -
he he beindúlhat a csoki projekt :))))
Ez tetszik de közelsem lett olyan jó mint Flego -é
-
Ctrl+c. -
Hm megegy gondom van a 7-es maxban nem talalom azt a funkciot hogy csinalok egy kamerat de a perspectivam mar frankon be van allitva es azt szeretnem hogy a kamera ugyan azt lassa? -
Nenad koszi! Megprobalkozom, egyebkent a rozsaszin valami a toltelek lenne:) -
nenad #20149 noveld a glossynessnel a subdivet.
vagy ha adaptic qmc AAt hasznalsz akkor annak az ertekeit.
vagy a qmc samplerben a noise trehsold erteket, 0.001-0.002 re
amugy sztem tok jo csoki feelingje van a rozsaszin kivagast leszamitva :) -
Udv!
Egy kis segitseg kellene, valahogy javitani szeretnek a csoki anyagan, hogy ne legyen ennyire szemcses, viszont ne is reflektaljon ettol jobban:)
-
ez a thumb kép erre a képre mutat, de nincs ott.
Amugy süti képek lennének. -
nenad #20146 en vmi masban bizom :) -
Sztem utólag már törölték őket. -
nenad #20144 http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&imgsz=xxlarge&q=+site%3Ajulia.hanovercomputer.com&btnG=Search
ezeket a kepeket hogyan lehet letolteni? sehogy sem jon ossze a websiterol sem
http://julia.hanovercomputer.com/lamp/nov01/catalog/gallery4.htm
az irja hogy klikk a thumbnalinel de semmi sem tortenik, :( -
Meg mivel nincs sok tárgy a sceneben ezért nem is tükröződik vissza sok cucc,ezért tűnik ilyen viztisztának. hdri-vel lehet h élethűbb lenne de nem biztos h szebb is:) -
nenad #20142 http://www.andrew.cmu.edu/user/bvoldman/furniture/glass_vase_$2.JPG
ezen eleg jol latszik, csak itt kisebbek a kontrasztok a megvilagitas homogenitasa miatt. -
nenad #20141 egyebkent a masik is ugyanezt a materialt hasznalja csak mashogy van forgatva, czupan a tukrozodes es fenytores mas.