63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Deflector a kettő közé?:)
  • oryon
    Akkor kérdezek: hogy oldod meg, hogy két folyadék egymásnak megy és "ütközzön" a másikkal, azaz ne menjen át rajta, mintha ott se lenne? :)
  • GixEr
    Le lehet toroltetni egy adott buildingboxon kivul kerult reszecskeket, igy is jelentosen lehet gyorsitani. (mar ha van ilyen)
  • Ronin666
    a bogyó probléma megoldva. A Mesh optionsnál a filter methodot be kellett kapcsolni és így előbukkant még pár beállítás. Itt a steps nevű válzozót emeltem és már jobban egybenvan a folyadés és nem szakad kis nevetséges bogyókra.
  • Ronin666
    Huhh nagyon nagy :). Ameddig folyik a víz, vagy valamiban van addig jó, de amint szétfolyik, már bajban van itt a progi, vagy valami nincs jól beállítva. Nagyon hülyén néznek ki ezek a bogyók. Mintha nem számolna a program tapadást sem, mert szétgurul a víz!!! :D
    NA még nézelődök. Valahol kellene lennie tapadásnak is...
  • Ronin666
    Itt a mesheknél még a részletességet is kéne valhun állítani, de még azt sem leltem meg. hiába nyomok több részecskét a mesh még így is nagyon nagy bogyógból áll. Nekem nem elég reális, bár lehet ha részletesebb lenne, akkor meg a gép halna le, bár azért tán még bír egy kis plusz részletet. Gondolom a maxba valami low poli verziót érdemes átvinni és akkor ott megdobni egy meshsmooth-al.
  • grizzly21
    Na material editort kezdem kódtolgatni, persze alap szinten.
    Itt egy videó, de nem elég hatásos, akinek van 5lete a szem mégjobbani elsorvasztására, az írjon:)
    http://grizzly21.atw.hu/huu.zip
    40MBos videó mert quictime, de a zip csak 14MB, azért modemmel nem érdemes nekiállni:)
  • Malakai
    Van pici tapasztalatom RealFlowal, szal kérdezhetsz, hátha tudom. :) ExportCentral-ban be kell állítani, hogy mibe exportálja a dolgokat (részecskék, mesh, textúra, stb).
    Nekem is van egy ior táblázatom, ha nem gond az angol...
    ior
  • Ronin666
    köszi!
  • Sadist
    Négyjegyű függvénytábla szerint kb. 1.33-1.34 hullámhossztól függően.
  • ThomasGins
    ior
  • Ronin666
    Ja és mellesleg nem tudjátok a víznek a törésmutatóját? Ugye az üveg a vrayben 1,6-ra van beállítva alapból. Ezt csak ha veleki épp tudná, de ha nem, nem :).
  • Ronin666
    Szerintem ez nem reklám és köszi végignézegetem.

Van valakinek egyébként tapasztalata a RealFlow-al? Én még a 2,5-el bénáztam egy napot és abban emlékszek, hogy nem volt elég a Action gombot megyomni, mert azzal elkezd számolni, fizikát modellezni, de az animációt nem jegyzi meg és utánna hiába huzogatom az idősávot, nem marad meg. Nekem úgy rémlik, hogy még valamit be kellett kapcsolni, vagy nem is tudodm, de furcsa.
  • oryon
    Nem a reklám helye, de a Maya3D.hu -n van egy videó tutoriál erről. Ha gondolod nézd meg, hátha segít a ZBrushban.
  • KisQbi
    UnFold3D
  • Ronin666
    Köszi! :)

Nekem csak azért kéne picit jobb kamera, mert a miénknek elég kicsi a felbontása ami nagyon zavar és kicsi a színtartomány is. Ha lesz nagyobb, lesz ha nem akkor ezzel kell beérnem és majd nektek is egy ivszafogottabb minőségű animal.

Felraktam a RealFlowot és megnéztem pár tutorialt is. Mit ne mondjak, ez a program valami iszonyat könnyű. Örültem is neki, hogy nem voltam úgy elakadva, mint a ZBrusban, mert már azt is nézegettem. Hát számomra az valami iszonyat. Ahogy össze van keverve a 2d meg 3d és az egész kezelőfelület merőben más mint az eddig megszokott... Teljesen kész vagyok már tőlle, de nem adom fel.

• oryon
    Huh, én poénnak szántam. Nem kell így kiborulni :(
    Sorry.
  • oryon
    Mi 3CCD-s, 2.5móFt-os Sony kamerákkal és még pár millás cuccal (állvány, előtét lencsék, lámba, stb.) forgattunk, de el kell mondjam: nem minden a kamera. Iszonyat sokat tudnak, de megkínlódtunk vele, mire megtanultuk kezelni őket és még sok kívánni való volt a munkánkkal. Természetesen a jó minőségért minden manuális módban volt, de így meg 2 gyűrűt kell egyszerre forgatni (a blende állandón volt). A dof hatást viszont egy ember nem tudja megcsinálni, mivel forgatni, mozgatni is kell a kamerát az állványon, viszont két embernek "egymást figyelve" kell összepasszíntani a mozgásokat, hogy ne legyen darabos és elcsúszott zoom és élesség állítás egy-egy svenkkel megspékelve...

Huh, kicsit belemerültem. Csak sok sikert kívánok a 3CCD-s megoldáshoz :D
  • ThomasGins
    Vazzeeeee:)
  • MrGeE #20241
    bakker erre nekem kell még ma lépcsőcsigaházat takarítanom 7(SHIT
    ráindítok 2 vadászrotátort ,a megarender már megy 1 órája
  • nenad
    http://www.maxwellrender.gr/maxwell/gallery/engineering/copa5ku.jpg
  • MrGeE #20239
    THX, de az a baj hogy még mindig vergődöm ,mostmár Stephen The King van a terítéken aszomszédok is szeretik 8))))))))))
  • nenad
    ez nem Jean Michel Jarre? Bar eleg regen volt de mintha csinalt volna vmi ilyesmit :)
  • nenad
    szep almokat! :)
  • MrGeE #20236
    Kipróbátam Firefoxi nem nyissa de azé már teleírok mán egy oldalt hogy örökre kivágjatok innen pedig ezt nagyon nemszeretném ,de milyen készvan egy részeg embőőőr,de bazz kivan már mindenem az egész kiba*************ott csillagokkal
  • MrGeE #20235
    ahhan még mindig vagyok 5,4 megaz muzsika
  • MrGeE #20234
    Szökött szerelem pillangó:SSSSSSSS
    mékell iylenkó ilyet hallgatnom????????????
  • MrGeE #20233
    Még valami ha már igy a családban marad,,,Most veszítettem L,7 éves Puncikámat Kedves 1etlen Cicukámat ,remélem +értitek szanaszétfakadásom és nagyon beivásom és idekeveredésem, kedves jó helyre kedvenc TOPICOMBA,amely még mindig nem WAREZ!!!!
  • MrGeE #20232
    most ezt így visszaolvashva nemvagyok tényleg normális de a pija velem van.....
  • MrGeE #20231
    amúgy meg kiéltem magam midössze 3 slot foglalásbó
    ez azé haladás az nem emberiségnek
    de hogy valami értelmeset is nyomjak majd valamelyik hóóónapban feltöcsök egy szép kis "értelmet-hl-en-beth-lehem"pikcsört amit énjómagam rendereltem puszta kézzzel meg fejbeszámóltam az egésssszet,sokáigtartott véréjlogaritmusosssal de majdnemszéplett vó'na ha nyomok rá több sample inget meg a szorongásaimat is leveszem 0,000000001 re
    de tényleg bocs és del *.MrGeE-s postolást /de ha mered törpölni akkor veled gyűlik meg a bajod/ és mi lesz velem nélkülem?
  • MrGeE #20230
    1X vóóót hol nem volt 1 #20229 es postolásos üzenet az elmbeteg MADHOUSÉS ARCHTÓ
    Ja tényleg bocsi hogy itt belerondÍtok ez nagyon szép és jó gondolatWORLDbe
  • MrGeE #20229
    CSatlakoznááááák!!!8))))))))))))))
    Ténylegegesen az 1/2EDE is elég lesz azt már ott is vagyol!
    Már énis voltam ilyesmiben azt TÚÚÚÚRÓS lett a háta :S
    De legyen nékid/i dzsászt váná ték it/ igazad azt vigyed végig amiket ittt begondolóóóó!!!
    Én Veled vagyok azt szurkolok meg minden csak sokat ittam megin':PPP
    Yah ha én csaolock/Oryon MÁSTÁ akkó ez Remélhem NENADESZ-reis #20215 rávonatkoztatod/ FOREVER+ja ténylegesen sikerát berongálnom eme nemes és hazafi agysejtyejimet úhhhhhhhhhhhh nemisirokmár ilyen sokat mert a végén még tikteket is agyonüt a párlat:S /de tényleg dúúúúrva rendeltem és megött az abszinth a anno csehbőőőőőő és adja magát rendesen de nemszeretnék rájaszokni mert akkor mi lesz a membarinemmmel az fehérüröm??????
    1 Szóval most mivan itt Flamerkedek vagy mi ? AI??!!! ezt törőjjed de gyorsan remélem +érted aggodalmam uhh CSŐŐŐŐŐ de mééényomok itten Mehet! et????meg skizo is voltam tavaj elött de az már más történet nem apróóóóóknak valllhalla............
  • Ronin666
    Akkor megcsinálom inkább az animációt. Tavaj is egy belsőépítészeti tervel indultam, de nem lett belőlle semmi. Ezt az animásiót meg már átgondoltam, már a fejemben van minden apró esemény, modell, történés stb stb. Már csak meg kell valósítani. A programok is már megvannak hozzá.

Végül ők jönnek számításba:
    max7,vray,realflow3,zbrush,matchmover,flash5
    Ennyi programot tervezek hozzá és már a kevésbő ismertek tanulását is elkezdtem.
  • Malakai
    Sajnos nekem nincs időm renderelgetni most, úgyhogy simán csak heppi börszdéj! :)
  • nenad
    meg eppen befer a maba :)

• nenad
    en a helyedben lehiggadnek es eldontenem merre, mert ahogy csapongsz, a vege az lehet hogy egyikre sem lesz utos melod.
    Kitalalod, megmodelellezed, es befejezed. Maskent nem sokat er az egesz.
    szvsz
    .
  • Ronin666
    Én most utoljára nevezhetek. Jözőre is nevezhetnék, de hülyén lett kitalálva a verseny és nem a beadás időpontjáig nem haladhatod meg a 19 évet, hanem az eredményhirdetésig, ami meg decemberben van. A leadás októberben és meg novemberben töltöm a következő évemet, szóval jövőre 1-2 hónap hiján nem tudok nevezni. Na nembaj, idén valami ütőset csinálok, hogy az ILM elbújhat mellettem :D.
    Bár tavaji sem volt egy gagyi cucc, de ahogy észrevettem inkább azt díjazák, hogy mit csinálsz, nem hogy milyen szinten. Szóval ha megrajzolom nekik a legrészletesebb legélethűbb mondjuk nappalit, vagy egy embert azt lesz*rják, de ha csinálok valamit ami szól is valamiről, mint pl. egy pár perces rajzfilm, akkor azt már értékelik is valamire. Na majd meglátjuk...
  • RelakSfromhome
    Huácsá!

Köszönöm a BSzN-eket :)
  • Free
    Csatlakozom Boldgo szülinapot RelakS :c))))
  • ThomasGins
    Igyekeznetek kell,mert 19 év alattiaknak van:P