63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    hehh ki lehet venni mi akar ez lenni:))) szvsz a melleket ado dombokat told egy kicsit osszebb, nagy a res koztuk:))
  • nenad
    ez a kep roninnak szolt az uveg falanak megjelenitese miatt.
  • Mayer
    Hehe fapadló :D.
  • ThomasGins
    ...ja a nénit poserből loptam :-/
  • Zsottybobo
    Hmmmm....kertész leszek, fát nevelek..........
  • ThomasGins
    Mostmár az lesz a cime:)
    Még nem végleges a kép,csak gondoltam megkérdezem h rá lehet-e asszociálni, mert ha igen akkor nem hagyom abba.
  • Ackro
    nem rossz, de ettől Aldaryn szebbeket szokott ide rakni (a fene a kezit :D)
    Thomas: hmmm... mi a kép címe? a természet lágy ölén? :)
  • nenad
    mint a noi test neves ismeroje, az elso mikoroszekundumban bekkantant hogy ez vvmi olyasmi amire ra kell fekudni :D
    A noktol masris elnezest kerek :)
  • ThomasGins
    Lehet ebben látni a fától az erdőt?:)
    Azaz leesik h mi van/lesz aképen?
    a kép
  • Free
    És hol "vetted" meg?
    :c)))
  • MrGeE #20290
    de vak vagyok .... a fullos már szépen megy,megérte az árát :P
  • MrGeE #20289
    Jahh nem rossz 8)
    Nállam ez a demo iszonyatosan fagyogat :S
  • Malakai
    Nemrossz plug az se, bizonyos szempontokból talán jobb is, mint a realflow, de van egy nagy előnye, hogy sima particle systemekre is lehet tenni glue-t és nem csak a sajátjára, így pl particle flowra, ami nagy előny!
  • ThomasGins
    Csak 10 percre próbáltam,de ma éjjel át kellene néznem mert kellene.
  • Free
    Te próbáltad már? nekem valahogy sehogy nem akart működni :c(
  • Free
    a mattos jobb volt mert hihetőbbé tette hogy a zőld az idő vas fogának az oka
  • nenad
    mattos jobb! Koveteljuk a mattos verziot! :)
  • Malakai
    Az ilyeneket ritkán rakján szélfogónak. :)
    Amúgy nekem is jobban tetszett mattabbul, de lehet vhol a kettő közt mégjobb lenne.
  • oryon
    Nekem így is tetszik :D
    Nagyon jó lett :)

Bár az oldalra kiálló hátsó lába félő, hogy nem eléggé áll ki oldalra és egy könnyed széltől eldőlhet :(

Mennyi idő volt a textúrák elkészítése?
  • ThomasGins
    Lelakkoztad?:)
    Nekem mattosabban jobban tetszett:)
  • FRenkie
    Még 1 kép a lovacskáról:

• Malakai
    NextLimit oldalán, fórumban sokmindent megtalálsz.

Amúgy density sűrűsége a folyadéknak, a részecskék számát csökkentheted, vagy növelheted a resulation értékkel (egy köbméteren mennyi részecskét jelenítsen meg).
    szerk.: Ja és van beépített help, ahol van minden értéknek egy leírása.
  • ThomasGins
    Ezt próbáltad már?:)
    glu
  • Ronin666
    Nincs esetleg egy pontos beállítás a neten, hogy milyen értékek adják meg a tökéletes víz leképezését? Vagy az alap beállítás lenne a víz modellje?
  • ThomasGins
    LOL:)
    Én is akarok ilyet álmodni:)
  • Ronin666
    Itt az első teszt. A caustikot kikapcsoltam, mert eléggé furcsa volt, de majd késöbb azt is megcsinálom.

• Sadist
    Vegyél ki egy hét szabit és utazz el valahova, mert ez már súlyos :D
  • nenad
    almodtam, valakit eppen elraboltak es a felvett videot elemeztem, nezem a filmet mondom it valami nem stimmel ahogy a kamera, emberek mozognak,..
    hiszen ez renderelt!
    :D
    es akkor a tefefon csongese felebresztett.
  • Ronin666
    Na akkor még egy dolog. Tegyük fel fel szeretném tölteni a lent látható mélyedést vízzel. Ilyenkor az a tehendő, hogy megvárom amíg szépen becsorog oda xy menyiségű részecske, vagy használhatnám a realwave-et is gondolom. Tegyük fel,hogy az rw nem jó, mert utólag ki szeretném önteni onnan, az meg ha jót tudom nem arra való. Szóval gondolom kellene lennie egy olyan beállításnak, hogy mekkora legyen a részecske köz. Ez ugye nem egyenlő a részecskék darabszámának beállításával? Ezt azért kérdesem, mert ha nincs a részecskék között elég hely a tálban, akkor nagyon sok idő lenne amire feltöltődne és a géps sem bírná 3 hét alatt kiszámolni.
  • Ronin666
    na meg is van
    működik! Nagszarű. Az volt a baja, hogy a 0. framben voltban, bár ezért nem kellett volna szerintem kifagynia. Átraktam Vray renderre a standardot és nem fagyott ki, hanem szólt, hogy nem folytathatja, de rakjam át a 0. frame-ról. Korrekt ez a vray!
  • Ronin666
    Mellesleg a képernyőn ott kellene lennie a meshnek, vagy csak valami viewerel nézhető meg? Most hogy forgattam a kamerát észrevettem, hogy egy nagy RW 2ds ikon van a viewportban.
  • Ronin666
    Én is így csináltam. Bár kiválasztottam a mesht, de abból meg ugye minden képkockára van egy. Azokat berakja frémenként, vagy csak amit kiválasztok?
  • Malakai
    Nah, tehát nemtudom mi a folyamata annak, ahogy áthozod a dolgokat.
    0. frameen általában még nincs semmi, lehetséges, hogy oda kell, amúgy meg ne viewportra kattintva kreáld a dolgokat, hanem a create részben használd a CREATE MESH gombot!
    Tehát én általában úgy csinálom, hogy max-ben utilities/scenedata saver, ott a megfelelő mennyiségű animációt, framet kimentem sd-be, ezt viszont nem mint scene szoktam behívni RF-be, hanem mint object (kör ikon) hívom be az sd-t.
    Utána megcsinálom amit akarok, export centralban mesh-t (minimum) be, ott bin-re általában. Actionnal végignyomni, hogy elkészítse a bin fileokat. Aztán maxben Create/NextLimit/RF Loader, kiválasztod a bin sequenciát és így elméletileg működik.
  • Ronin666
    Bocsi hogy ilyen képekket rakok be, de így talán jobban látszik. Csinálok egy scane-t maxban. Át RW-be, aztán ott fizika meg minden összedobva kis rövid 20 frames anim. Kész, utánna maxban visszahívom és elméletileg vissza is teszi, de a képen nem látok semmit ami nekem gyanús (bár még nem volt vele dolgom). Azaz mégis van valami, mert megjelenik egy nagy semmit amit lehet a térben mozgatni meg forgatni. Ezután próba f9 gyorsrender max alap renderjével és állandóan ezzel jön elő. Na akkor megint mi a sz*rt toltam el? :(

• oryon
    Igen, ezt próbálgattam, de nemigen sikerült...valahol rontok :(
  • ThomasGins
    Lehet h nem lesz szép vele,meg lehet h 2 deflector kell egymással háttal.
  • RelakSfromhome
    Ja, egyébként az S is nagy :)
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

HTX! :D:D:D:D
  • Malakai
    Egyszerű, vagy egy scenetree, vagy micsoda, ott van, hogy mi mire hasson rá kell húnzni, hogy egymásra is hassanak.
    És van egy olyan daemon, ami a területen kívül/belül törli a részecskéket.
    Az a gond, hogy nincs előttem RF, így nem tudom konkretizálni a dolgokat. :)
  • oryon
    Megnézem. thx. :)