63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
hehh ki lehet venni mi akar ez lenni:))) szvsz a melleket ado dombokat told egy kicsit osszebb, nagy a res koztuk:)) -
nenad #20299 ez a kep roninnak szolt az uveg falanak megjelenitese miatt.
-
Hehe fapadló :D. -
...ja a nénit poserből loptam :-/ -
Zsottybobo #20296 Hmmmm....kertész leszek, fát nevelek.......... -
Mostmár az lesz a cime:)
Még nem végleges a kép,csak gondoltam megkérdezem h rá lehet-e asszociálni, mert ha igen akkor nem hagyom abba.
-
nem rossz, de ettől Aldaryn szebbeket szokott ide rakni (a fene a kezit :D)
Thomas: hmmm... mi a kép címe? a természet lágy ölén? :) -
nenad #20293 mint a noi test neves ismeroje, az elso mikoroszekundumban bekkantant hogy ez vvmi olyasmi amire ra kell fekudni :D
A noktol masris elnezest kerek :) -
Lehet ebben látni a fától az erdőt?:)
Azaz leesik h mi van/lesz aképen?
a kép -
És hol "vetted" meg?
:c))) -
MrGeE #20290 de vak vagyok .... a fullos már szépen megy,megérte az árát :P -
MrGeE #20289 Jahh nem rossz 8)
Nállam ez a demo iszonyatosan fagyogat :S -
Nemrossz plug az se, bizonyos szempontokból talán jobb is, mint a realflow, de van egy nagy előnye, hogy sima particle systemekre is lehet tenni glue-t és nem csak a sajátjára, így pl particle flowra, ami nagy előny! -
Csak 10 percre próbáltam,de ma éjjel át kellene néznem mert kellene. -
Te próbáltad már? nekem valahogy sehogy nem akart működni :c( -
a mattos jobb volt mert hihetőbbé tette hogy a zőld az idő vas fogának az oka
-
nenad #20284 mattos jobb! Koveteljuk a mattos verziot! :) -
Az ilyeneket ritkán rakján szélfogónak. :)
Amúgy nekem is jobban tetszett mattabbul, de lehet vhol a kettő közt mégjobb lenne. -
Nekem így is tetszik :D
Nagyon jó lett :)
Bár az oldalra kiálló hátsó lába félő, hogy nem eléggé áll ki oldalra és egy könnyed széltől eldőlhet :(
Mennyi idő volt a textúrák elkészítése? -
Lelakkoztad?:)
Nekem mattosabban jobban tetszett:) -
Még 1 kép a lovacskáról:
-
NextLimit oldalán, fórumban sokmindent megtalálsz.
Amúgy density sűrűsége a folyadéknak, a részecskék számát csökkentheted, vagy növelheted a resulation értékkel (egy köbméteren mennyi részecskét jelenítsen meg).
szerk.: Ja és van beépített help, ahol van minden értéknek egy leírása. -
Ezt próbáltad már?:)
glu -
Ronin666 #20277 Nincs esetleg egy pontos beállítás a neten, hogy milyen értékek adják meg a tökéletes víz leképezését? Vagy az alap beállítás lenne a víz modellje? -
LOL:)
Én is akarok ilyet álmodni:) -
Ronin666 #20275 Itt az első teszt. A caustikot kikapcsoltam, mert eléggé furcsa volt, de majd késöbb azt is megcsinálom.
-
Vegyél ki egy hét szabit és utazz el valahova, mert ez már súlyos :D -
nenad #20273 almodtam, valakit eppen elraboltak es a felvett videot elemeztem, nezem a filmet mondom it valami nem stimmel ahogy a kamera, emberek mozognak,..
hiszen ez renderelt!
:D
es akkor a tefefon csongese felebresztett.
-
Ronin666 #20272 Na akkor még egy dolog. Tegyük fel fel szeretném tölteni a lent látható mélyedést vízzel. Ilyenkor az a tehendő, hogy megvárom amíg szépen becsorog oda xy menyiségű részecske, vagy használhatnám a realwave-et is gondolom. Tegyük fel,hogy az rw nem jó, mert utólag ki szeretném önteni onnan, az meg ha jót tudom nem arra való. Szóval gondolom kellene lennie egy olyan beállításnak, hogy mekkora legyen a részecske köz. Ez ugye nem egyenlő a részecskék darabszámának beállításával? Ezt azért kérdesem, mert ha nincs a részecskék között elég hely a tálban, akkor nagyon sok idő lenne amire feltöltődne és a géps sem bírná 3 hét alatt kiszámolni. -
Ronin666 #20271 na meg is van
működik! Nagszarű. Az volt a baja, hogy a 0. framben voltban, bár ezért nem kellett volna szerintem kifagynia. Átraktam Vray renderre a standardot és nem fagyott ki, hanem szólt, hogy nem folytathatja, de rakjam át a 0. frame-ról. Korrekt ez a vray!
-
Ronin666 #20270 Mellesleg a képernyőn ott kellene lennie a meshnek, vagy csak valami viewerel nézhető meg? Most hogy forgattam a kamerát észrevettem, hogy egy nagy RW 2ds ikon van a viewportban. -
Ronin666 #20269 Én is így csináltam. Bár kiválasztottam a mesht, de abból meg ugye minden képkockára van egy. Azokat berakja frémenként, vagy csak amit kiválasztok?
-
Nah, tehát nemtudom mi a folyamata annak, ahogy áthozod a dolgokat.
0. frameen általában még nincs semmi, lehetséges, hogy oda kell, amúgy meg ne viewportra kattintva kreáld a dolgokat, hanem a create részben használd a CREATE MESH gombot!
Tehát én általában úgy csinálom, hogy max-ben utilities/scenedata saver, ott a megfelelő mennyiségű animációt, framet kimentem sd-be, ezt viszont nem mint scene szoktam behívni RF-be, hanem mint object (kör ikon) hívom be az sd-t.
Utána megcsinálom amit akarok, export centralban mesh-t (minimum) be, ott bin-re általában. Actionnal végignyomni, hogy elkészítse a bin fileokat. Aztán maxben Create/NextLimit/RF Loader, kiválasztod a bin sequenciát és így elméletileg működik. -
Ronin666 #20267 Bocsi hogy ilyen képekket rakok be, de így talán jobban látszik. Csinálok egy scane-t maxban. Át RW-be, aztán ott fizika meg minden összedobva kis rövid 20 frames anim. Kész, utánna maxban visszahívom és elméletileg vissza is teszi, de a képen nem látok semmit ami nekem gyanús (bár még nem volt vele dolgom). Azaz mégis van valami, mert megjelenik egy nagy semmit amit lehet a térben mozgatni meg forgatni. Ezután próba f9 gyorsrender max alap renderjével és állandóan ezzel jön elő. Na akkor megint mi a sz*rt toltam el? :(
-
Igen, ezt próbálgattam, de nemigen sikerült...valahol rontok :( -
Lehet h nem lesz szép vele,meg lehet h 2 deflector kell egymással háttal. -
Ja, egyébként az S is nagy :) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
HTX! :D:D:D:D -
Egyszerű, vagy egy scenetree, vagy micsoda, ott van, hogy mi mire hasson rá kell húnzni, hogy egymásra is hassanak.
És van egy olyan daemon, ami a területen kívül/belül törli a részecskéket.
Az a gond, hogy nincs előttem RF, így nem tudom konkretizálni a dolgokat. :) -
Megnézem. thx. :)