63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ronin666
    bocs nem bejgli, hanem beigli :P
  • Ronin666
    nekem bejglinek tűnt elsőre :D. Ha vajat akasz, akkor szerintem ne legyen ilyen szabályos egyrészt. Aztán gondolom a recék a kés recéi lennének, amik túl nagyok. Aztán lehet félreértettelek és ez tényleg egy bejgli :)
  • fle go
    Orulnek en annak nagyon ha odakeszulne, es valoszinu akkor nem is igy nezne ki.
    Nenad hat ez az en se nagyon tudom eldonteni mi is ez, te hogy oldanad meg?
  • Ackro
    reklámfilmhez lesz?
  • Ronin666
    Köszi a segítséget az áttlátszóság megoldására. Addig is itt egy kép ami már végleges. Most elkezdek tanulni valami más progit, erre meg majd a végén visszatérek. Addig is itt a legújabb variáció. Raktam bele pár buborékot is, de ez már maxban lett belerakva ugyancsak practicle megoldással.

• marcee
    Oh, köszi. (ugyan nekem a configure driveren belül volt végülis a kapcsoló, de így már megtaláltam!)
  • nenad
    de reg volt amikor en autot modelleztem. fr stage 0 elso verzioi idejen.
  • Free
    amúgy gagyi felbontásban rá lehet lelni
  • Free
    ugyan találtam egy 360000 polygonból álló nagyon szép modelt de blueprintet nem a modell meg 49 euró lenne annyit meg adjon érte a harapós ló. ma megyek be a városba majd beugrom egy kereskedésbe ha nem sűrgős ott mindig van a prospektusokban blueprint hazahozom és nagyfelbontásban lescennelem neked . ha ez így megfelel :c)
  • nenad
    mijez? ures beigli??? :)
    fisch, kosz szepen!
  • GixEr
    /customize/preference/viewport/Triangle strips/display wire..... elol ki kell szedni a pipat
    vagy a kijelolt objektumon jobbklikk es ott az "edges only" legyen kipipalva.
  • ThomasGins
    Füstölt sajtnak se rossz:)

Nem tud valaki egy suzuki ignis blueprintet vagy 3d modellt?
    Nem lelek sehol:(
  • marcee
    Egy ismerősömnek akadt gondja a max-al, én meg nem találom a megoldást: azt mondja neki korábban, ha rajzolt például egy box-ot az csak 12 élből épült fel, most viszont ha nincs kiválasztva látszanak az átlók is. Korábban neki nem így volt. Hogy lehetne ezt a megjelenítésben változtatni. Gondolom valami "síkban fekvő élek" kirajzolásának tiltás, vagy ilyesmi lehet, ha van ilyen, de nem találom. Azt mondja, csak akkor van ez a gondja, ha a tárgy éppen nincs kiválasztva.
  • fle go
    Csak a kedvedert most eppen vajjal probalkozom nem tul nagy sikerrel eddig.
  • Malakai
    Hahh, jó lenne. :D
  • fle go
    Talan a Te kreaciod?
  • Fisch
    elorendelheted, juli 26an fog megjelenni

http://xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3865&VID=066-557072512-84563396008142551
  • Malakai
    Én korábban vrayel próbáltam, de a vray a blurolt tárgyat mintha a blur elé rakná, úgy meg randa, eredeti tárgy nélül meg egy fekete pacát tesz oda, szal vrayel se jó, csak ha leveszem az AA-t, úgy elfogadható tud lenni... :)
  • Malakai
    Remélem nézed tovább is és nem csak a kezdő hozzászólást... :)
  • nenad
    ez finaldof/finalmblur 3dsmaxon, finalrenderen kivul nem megy semmivel sem? :D
    vazz megprobaltam mental rayel, de azzal sem ment.
  • fle go
    Jo kis anim,tetszik a fizika benne
  • GixEr
    Asszem ezt erdemes megnezni :)
    Cgtalk topic
  • ThomasGins
    Fene tudja,ahol dolgozok ott is van egy dvd kölcsönző,de azért lehet velünk alkudni:) Holnap megnézem nálunk is.
  • nenad
    ez csak kolcsonzo nem?
  • ThomasGins
    Nincs mit:)
  • nenad
    kosz szepen! :)
  • ThomasGins
    ehune
  • nenad
    melyik magyarorszag legnagyobb dvd boltja?
    az operahaz fantomjat keresem (az ujabbat joel schumaher rendezeseben) es amin van magyar subtitle, - ajandek lenne.
  • ThomasGins
    Legalább egy műanyag golyót rendereljen valaki:)
  • fle go
    Koszi
  • FRenkie
    a pohár kicsit böte :)
  • nenad
    shell
  • fle go
    7eshez van solidify vagy valami hasonlo?
  • ThomasGins
    vray environmentbe copyzd át a háttérképed de a bitmap coordinátánál ne environ/screen legyen hanem spherical env.
  • fle go
    Vray, de kollegano mar PS-ben agyon tuningolta:(
  • Ronin666
    Ja és megtudnátok mondani, hogy ha a kancsó tükröződését felveszem, akkor miért látszik mögötte a háttér?
  • Ronin666
    Megtetszett ez a fényképre rakósdi :). Kis renderidő és érdekesebben néz ki, mintha nem lenne mögötte semmi.

Na itt egy új változat. Még nem egészen végleges, de már alakul a vizem.

• ThomasGins
    Vrayel csináltad? mitől ilyen rajzfilm szerű?

A szomszéd nője mindig zöldebb,jutott még eszembe most hirtelen:)
  • fle go
    Ezt csak ugy mellekesen ez a vege az en csokis storymnak.
  • fle go
    Frenkie nagyon jo a paci, de velemenyem szerint azzal kezdjel valamit hogy a zold feluleteken (ha az oxidacio) ne reflektaljon az anyag. es akkor ultrafasza lesz:))