63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #20380 multiplier: 1,5
search dist: 1
max photons: 2000
max densyti: 0 -
Ronin666 #20379 Én ezt a képet viszonylag rég csináltam és szerintem egész jó lett a caustic.
Mindjárt megnézem az értétkeket amiket beütöttem. Ez is csak próba volt szóval igazán nem is tudom miért foltosodott a tiéd, de lehet hogy a photon/cm-en kellene növelned. Na mindjárt megnézem mik voltak itt a beállítások.
-
Fisch #20378 nekem is a logo tetszik a legjobban, a dizajnon lehetne meg faragni, de szerintem ezt mondtam mar.... :D
persze ha kuldenel egy kepet a logorol, osszeuthetnek valamit :D:D:D:D
-
Megint benazok mar reg causticsoztam, es ugyancsak nem tudok rajonni mitol lesz ilyen foltos, 1 db vray light van. Sose fogom en ezt megtanulni...ehh
-
erezd jol magad jovoheten hetfotol 1 hetig ugyan ezt fogom tenni en is -
nenad #20375 na, delutan-estefel elgaloppozom. :) Beveszem magam az abszolut termeszetbe. :)
Jo lesz mar full nem szamitogep es egyeb kozelben lenni.
Addig is sokat alkossatok es tanuljatok!
(meg nem vegleg lepek, csak elojatek :) -
Kéne mi, hogy hol tart? :D
Mostanság ritkán van :( -
Penatesz-t elneyelte a fod? -
nenad #20372 jajj! :) A logo tenyleg szuper jo!! de a tobbi, sztem inkabb masolj le egy neked tetszo oldalt vmilyen szinten. Nezd le az otleketeket, nezz egy csomo oldalt. Es hatha bejon valami. Nyuzzad psben amig eleg jol ki nem nez, csak utana nyulj flashez. Vagyis egyebkent a minap eppen arra jottem ra, hogy illustratorban sokkla erdemesebb weboldalt designt kesziteni, mert egy az egybe szuperul atrakja flashbe.. -
ez csak amolyan teszt dolog lett. egy designer mindig jól jönne csak nem tudom megfizetni :c) az a baj hogy amikor nekiállok valaminek vagy nincs ötletem vagy van de L kezdem készíteni és a felénél már nem tetszik és törlöm :c) ez a verzió is úgy született, hogy a logót azt kitaláltam hogyan nézzen ki meg volt egy pár 3d s elképzelésem amihez nem kaptam infót úgy mint CAD os tervek az éplülő dolgokról meg hasonló, és így maradt ez a sivár "szar" megoldás. meg nem is fizettek érte szóval ez egy ingyenes lapnak tök jó :c)
most kell készítenem egy lkapot munkagép lízingel foglalkozó cégnek ahoz készítek egy 1 ldalon üvegfalas csarnok irodát ahol ben t a csarnokban lesz egy két targonca meg az udvaron egy két munkagép. nem kis feladat lesz lemodellezni de amit tudok úgyis ingyenes modelt fogok használni :c) (lusta vagyok) :c))
Amúgy nekem is csak a logo tetszik semmi más nem :c))) -
Jó lett a logo! Felesleges ide vektoros output. A legfrankób flash siteokon is sokszor inkább egyszerűen pixeles grafikákat alkalmaznak, nem kis sikerrel. :)
Az biztos, hogy az egész oldalból a logó lett a legjobb. Nem kell véletlen designer? :D -
Próbáltam megrajzolni a lámpát, de nem jött össze. Szal, visszaraktam. :) -
Zsottybobo #20368 Teccik!! Már csak gyártót kell rá találni....:)
-
putyi #20367 audi szalon... -
az volt az érdekes, hogy próbáltam Swish el illustrátorral és m ind a kettővel 7 mega fölötti volt az swf file és 1 képkocka 3,5 perrcig tartott. ez natur scanline ami png be mentette le a dolgokat swf be importálva se volt nagyobb 400k nál. és az egész 100 frémet mintegy 30 másodperc alatt renderelte le a gép.
És sztem a felbontás is eléggé L viselhető lett.. -
Nekem tetszik!
Ha jól látom akkor képekből raktad ki össze és nem vektorosan,nagyobb volt ugy a file méret? -
Maxer #20364 Sziasztok!
Az a helyzet, hogy csavart szeretnék modellezni ("apacsavart" :)), pont olyat, mint amilyen a szgépház oldalait fogja. Nahh, az első probléma ott kezdődik, h nem tudom hogyan kéne megoldani a csavar-spirálokat, h normálisan is nézzen ki. És a fejrész is igencsak bonyolult. Nem tudtok vmi jó kis tutorialt erre?
A másik pedig, h a legújabb Audi A8L-t szeretném modellezni, de a neten elég gyenge minőségű blueprinteket találtam, a legjobb egy orosz oldalról is épp hogy elmegy szint. Az Audi honlapon pedig nem találtam erre vonatkozó doksikat. Nem tudtok vmi ötletet? Esetleg ha van vkinek CLS merciről vagy a fentebb említett A8L-ről blueprintje, de full HQ, lécci nyomjon egy privát üzit.
Köcce! -
a sok kérdésem sorsa :c)) bal felső logo
link -
Olyan jegesmedvés szört akartam,és keveset szórakozni vele.Ebből az egyik látszik is.:) -
Hm ebből nem sok látszik :) A "jégszőrökhöz" szvsz felesleegs sss. -
Amugy teapot/ornatrix/sss :) -
Na, tőlem meg egy napi felesleges csunyaság...
Ő Hók Anna:)
-
Khm, leszedted aMAXet? :) -
Ronin666 #20357 Nagyon faja lett! ;) -
Al, a lámpa gyártó kisiparos :)
Nagyon szép és ötletes. Hangulatvilágításra én is elviselném a szobámba. :D
Grats. -
mennyit kérsz a licencért? L kezdem gyártani :c))) -
MrGeE #20354 Baromi YÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Hol lehet iet venni? 8) -
olyan 3. Az SSS-en pl. -3,-2 -es alulsamplerelés van, és kb 10mp alatt végigfut rajta. A GI egy szétfilterelt lightcache,egyedül az arealight árnyékának simaságához kellett a sok idő. -
Csini nagyon!
Mennyi is volt az a pár perc render?:) -
Pár perc alatt jött egy ötlet.Pár perc modellezés,pár perc rendertime,kcisitzajos.Mind1.
-
:D
kukac -
A modifier listből az első path deformot válaszd ki (van lejjebb is egy) és legyen beikszelve a move to path is. -
Hi megin én a spirál a spirálban hülyeséggel.
Leszedtem 3dmax7et. rányomtam a nagyrugóra hogy Create Shape. erre Editable Spline lett utána PathDeform a kicsire PickPath a nagyra és ez lett belőle

segítsetek plz!
ilyet akarok -
Ronin666 #20347 Akkor szerintem csináld azt amit mondtam. A recéket kissebbre és az egészet szabálytalanra jobban. Így te az életben nem fogsz vajat felvakarni a dobozból. VAGY csináld azt, hogy megnézed hogy néz ki az életben és azt modellezed. -
Vaj akarna lenni... -
Amennyire tudom vegyes lesz,összefüggő matricák meg külön a szponzorok. Köszi a segitséget!!! (privi) -
GixEr #20344 Akkor ezek szerint nem osszefuggo (nyomtatott) hanem vagott grafika lesz. Ha kell tudok kuldeni vektoros meretaranyos rajzokat, hogy azok felett rakd ossze. De ha masban kell segiteni szolj, vagy irj emilt (MSN?) -
Igen. (nem.buszmatrica beleszámit?:)
:)
Rally auto lesz szoval csok csicsa nem lesz rajta.Majd kirakom ha meglett,még pár hét.. -
GixEr #20342 teljes boritas lesz? (csinaltal mar ilyet???) -
Köszi!
Az a helyzet h egy ignist kell körbematricáznom,szinte egy darabból,csicsák csikok, miegymás. A 3d modell lenne a legjobb és annak kiteriteni a felületét de ez is nagy segitség!