63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Fisch: +s (ha már magyar... :P bocs! :)) szerintem a morph-ra gondolsz
Nenad: arra mondta, hogy az nem jó. -
taníts mester :c) Fisch is állandóan ezzel szekál. de én magyar vagyok magyarnak születtem magyar nótát dalolt a dajka felettem. magyarúl tanított imádkozni anyám és téged szeretni szép magyar hazám( asszem Kosuth) -
nenad #20458 ideje nyelvleckeket venni! -
nenad #20457 uhum, akarom mondani view align :D -
:c))))
Régen volt egy olyan max ban hogy ha volt egy kockám meg egy ugyan olyan verztex számú alakzatom akkor meg tudtam mondani, hogy a kocka hány frém alatt legyen olyan mint a segéd objekt.. megkeresném ezt helpben de a funkció nevére sem emlékszem már az angol tudásom meg ház a béka Pi.. alatt van :c))) -
nenad #20455 make planar/ x/y/z -
nenad #20454 steone. olvasd el a helpet... Itt alatalaban mindenki ezt tanacsolja a kezdoknek.. Egyebkent pedig van erre funkcio, akarmelyik tengelyre befordithatod. Ha nem haragszol meg ez nem egy online help forum ahol kerdezel valamit (ami benne van a helpben) es akkor majd valaki aki eppen megtanulta majd elmondja. f1 nem olyan nehez azt megnyomni. -
oké, hát akkor ebben nem tudunk segíteni.
1 a pivotot tudod a normálhoz forgatni (az align orientation környékén keresgélj)
2 leméred tape-el az oldalhosszúságokat és rajzolsz egy hasonló háromszöget splineból
3 valamelyik ortogonális nézetben addig forgatod, míg egy vonalat nem látsz
-
steone #20452 Ackro, normálisan válaszoltam. Ha arra hogy uv-ból modell legyen milyen "más megoldás" létezne szerinted? Konkrét kérdés volt, ennél konkrétabb nem is lehetne.
De itt egy másik, egy objektből kiszedek egy face-t, úgy hogy az önálló objekt lesz, hogy fordítom síkba, az aligne to view az nem jó az csak össze scalezi, tehát torzul. Vagy esetleg ha a pivotot a normálhoz tudnám igazítani akkor lehetne egyenesbe forgatni. -
o_O ótót akartál modellezni GTA-ba? -
GixEr #20450 nem gondoltam volna.. ;) -
ha egyébként normálisan válaszoltál volna Gixer kérdésére, lehet, hogy tudtunk volna más megoldást mondani a problémádra. -
nenad #20448 nem animaciora azt erdemes hasznalni. -
nenad #20447 elmeletileg tartalmazza az osszes vertexet az uvw map, azonban a poziciojukat nemtom hogyan tarolja le, talan kell az eredeti es az uvw is vagy lehet valamilyen viszonyszammal adja meg a helyzetet az adott vertexhez kepest.
azt viszont nem ertem mi szukseg lehet erre.. csak tippelni merek, de azt inkabb nem irom. -
nem, legfeljebb ha splineokkal körberajzolod (az unwrapUVW-ben található kiterítést) -
http://kepfeltoltes.hu/050722/catmull.jpg
Tesztelgetm AA filtereket, ez az élesítő catmull jön be a legjobban. -
nenad #20444 es mit akarsz megcsinalni?
en meg ilyenrol nem hallottam, de ettol meg letezhet.
-
nenad #20443 video memoria -
Ez aztán BUG :)
-
steone #20441 arra, hogy megcsináljam amit akarok. -
GixEr #20440 Az mire lenne jo?
-
steone #20439 Hi All!
Lehet valahogy az uv-t meshé konvertálni? -
nenad #20438 szep a fa, perem a szovethez, vagy sullyesztve talalni a peremet, azt tenyleg dobhat rajta. -
Jól néz ki .. Engem csak az az egy dolog zavar, hogy a szövetnek a hangfal elejénél nagyon éles az éle.. na ezt jól megaszontam ... szóval a textúra az nekem tetszik de így hogy éle van neki és nem olyan kicsit legkerekített -
-
nenad #20435 fogadjuk van egy ilyen keped! :D -
Project: viz(alatt)i teapotok élete (national geographic felvételeit nem lehet felhasználni!!) -
Az új project .. asztal és szé együtt.. kitételek max 3 lába lehet mindennek .. sehol nem lehet rajta derékszög és egyenes rész a felületét kivéve :c))) na milyen ötlet???? -
Emberek valaki küldene nekem egy jó kis Vrayes car paint shadert? Egy szépet. köszi :) -
Csináljatok nekem Porsche 911 Turbokat, ilyet ni:
-
nenad #20430 kell egy projekt, valaki talaljon ki valamit.
-
MrGeE #20429 Mi ez a nagy pangás?Mindenki betépett és Lszállt?
vagy ne magam- indulJAKK?
-
GixEr #20428 ezen jot rohogtem, ezek betegek:
Renderotica -
Rákaptam a materialozásra :c) tökre semmi a kép de nekem most nagyon tetszik :c)))
-
Zsottybobo #20426 A Cseh nemzeti ital!!! Proszim!!!! -
Hehe... -
MrGeE #20424 googléztem ,plazmahűtés szöveggel, erre 1találat(2)csak nem Aldaryn postolásh 8)))
-
nenad #20423 ja :) -
nenad #20422 ior-el is jatsz akkor el, es akkor kevesbe lesz/lehet foltos. -
Kéne má egy project...:)