63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ackro
    Fisch: +s (ha már magyar... :P bocs! :)) szerintem a morph-ra gondolsz
    Nenad: arra mondta, hogy az nem jó.
  • Free
    taníts mester :c) Fisch is állandóan ezzel szekál. de én magyar vagyok magyarnak születtem magyar nótát dalolt a dajka felettem. magyarúl tanított imádkozni anyám és téged szeretni szép magyar hazám( asszem Kosuth)
  • nenad
    ideje nyelvleckeket venni!
  • nenad
    uhum, akarom mondani view align :D
  • Free
    :c))))
    Régen volt egy olyan max ban hogy ha volt egy kockám meg egy ugyan olyan verztex számú alakzatom akkor meg tudtam mondani, hogy a kocka hány frém alatt legyen olyan mint a segéd objekt.. megkeresném ezt helpben de a funkció nevére sem emlékszem már az angol tudásom meg ház a béka Pi.. alatt van :c)))
  • nenad
    make planar/ x/y/z
  • nenad
    steone. olvasd el a helpet... Itt alatalaban mindenki ezt tanacsolja a kezdoknek.. Egyebkent pedig van erre funkcio, akarmelyik tengelyre befordithatod. Ha nem haragszol meg ez nem egy online help forum ahol kerdezel valamit (ami benne van a helpben) es akkor majd valaki aki eppen megtanulta majd elmondja. f1 nem olyan nehez azt megnyomni.
  • Ackro
    oké, hát akkor ebben nem tudunk segíteni.
    1 a pivotot tudod a normálhoz forgatni (az align orientation környékén keresgélj)
    2 leméred tape-el az oldalhosszúságokat és rajzolsz egy hasonló háromszöget splineból
    3 valamelyik ortogonális nézetben addig forgatod, míg egy vonalat nem látsz
  • steone
    Ackro, normálisan válaszoltam. Ha arra hogy uv-ból modell legyen milyen "más megoldás" létezne szerinted? Konkrét kérdés volt, ennél konkrétabb nem is lehetne.
    De itt egy másik, egy objektből kiszedek egy face-t, úgy hogy az önálló objekt lesz, hogy fordítom síkba, az aligne to view az nem jó az csak össze scalezi, tehát torzul. Vagy esetleg ha a pivotot a normálhoz tudnám igazítani akkor lehetne egyenesbe forgatni.
  • Sadist
    o_O ótót akartál modellezni GTA-ba?
  • GixEr
    nem gondoltam volna.. ;)
  • Ackro
    ha egyébként normálisan válaszoltál volna Gixer kérdésére, lehet, hogy tudtunk volna más megoldást mondani a problémádra.
  • nenad
    nem animaciora azt erdemes hasznalni.
  • nenad
    elmeletileg tartalmazza az osszes vertexet az uvw map, azonban a poziciojukat nemtom hogyan tarolja le, talan kell az eredeti es az uvw is vagy lehet valamilyen viszonyszammal adja meg a helyzetet az adott vertexhez kepest.
    azt viszont nem ertem mi szukseg lehet erre.. csak tippelni merek, de azt inkabb nem irom.
  • Ackro
    nem, legfeljebb ha splineokkal körberajzolod (az unwrapUVW-ben található kiterítést)
  • FRenkie
    http://kepfeltoltes.hu/050722/catmull.jpg
    Tesztelgetm AA filtereket, ez az élesítő catmull jön be a legjobban.
  • nenad
    es mit akarsz megcsinalni?
    en meg ilyenrol nem hallottam, de ettol meg letezhet.
  • nenad
    video memoria
  • FRenkie
    Ez aztán BUG :)
  • steone
    arra, hogy megcsináljam amit akarok.
  • GixEr
    Az mire lenne jo?
  • steone
    Hi All!
    Lehet valahogy az uv-t meshé konvertálni?
  • nenad
    szep a fa, perem a szovethez, vagy sullyesztve talalni a peremet, azt tenyleg dobhat rajta.
  • Free
    Jól néz ki .. Engem csak az az egy dolog zavar, hogy a szövetnek a hangfal elejénél nagyon éles az éle.. na ezt jól megaszontam ... szóval a textúra az nekem tetszik de így hogy éle van neki és nem olyan kicsit legkerekített
  • FRenkie
  • nenad
    fogadjuk van egy ilyen keped! :D
  • youth #20434
    Project: viz(alatt)i teapotok élete (national geographic felvételeit nem lehet felhasználni!!)
  • Free
    Az új project .. asztal és szé együtt.. kitételek max 3 lába lehet mindennek .. sehol nem lehet rajta derékszög és egyenes rész a felületét kivéve :c))) na milyen ötlet????
  • Mayer
    Emberek valaki küldene nekem egy jó kis Vrayes car paint shadert? Egy szépet. köszi :)
  • Sadist
    Csináljatok nekem Porsche 911 Turbokat, ilyet ni:
  • nenad
    kell egy projekt, valaki talaljon ki valamit.
  • MrGeE #20429
    Mi ez a nagy pangás?Mindenki betépett és Lszállt?
    vagy ne magam- indulJAKK?
  • GixEr
    ezen jot rohogtem, ezek betegek:
    Renderotica
  • Free
    Rákaptam a materialozásra :c) tökre semmi a kép de nekem most nagyon tetszik :c)))
  • Zsottybobo
    A Cseh nemzeti ital!!! Proszim!!!!
  • Aldaryn
    Hehe...
  • MrGeE #20424
    googléztem ,plazmahűtés szöveggel, erre 1találat(2)csak nem Aldaryn postolásh 8)))
  • nenad
    ja :)
  • nenad
    ior-el is jatsz akkor el, es akkor kevesbe lesz/lehet foltos.
  • ThomasGins
    Kéne má egy project...:)