63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    lehetne a tűz project .. az még nem volt
    hogyan modellezzünk tüzet az ember legősibb barátját ...
  • Malakai
    Hagyjuk, rossz ötlet volt. :)
  • nenad
    micsoda?
  • Malakai
    Égető (caustic) minták! :)
  • nenad
    PROJEKT OTLETET! :)
  • MrGeE #20495
    Na mi a pálya gyerekek?
  • nenad
    nekem kisebben jobban bejott.
  • Aldaryn
    csináltam hozzá PS-ben color, specular, meg bump mapot is. De mind elég elhanyagolható. Amúgy üveg. :P
  • FRenkie
    sorry

A műanyag spriálon bump van vagy csak noise?
  • putyi
    azt jól láttam, hogy 64 bit ready...
  • Malakai
    Hű de zsír, ez nagyon jó! :)
  • Aldaryn
    Hmm, ióta vagyunk San Andreas topic? :) Megmondom: amióta warez topic. :P Amúgy jó game... ezért nincs időm semmire mostanában. :D

sok hsz, sok hsz... itt meg Barátnő, és elkaptam azt a fél pillanatot, mikor épp a fürdőben szépítgeti magát, hogy gyorsan postoljak egy képet:
    Lámpa, nagyban... akit érdekel meglesi.
  • Malakai
    Amit én stage-1ben elég gyengének tartottam az a displacement, vagyis rohadt lassú volt.
  • nenad
    nekem ugy tunik, miutan sokan megjelentek a szinen mayan es 3dsmaxnal, a cinema 4ds piacot probaljak megfogni.
  • nenad
    http://www.cebas.com/products/products.php?UD=10-7888-33-788&PID=53
  • Malakai
    Nemtom', stage2-ről is jó lenne többet tudni... :)
  • nenad
    erdekes hogy annyira nem sokat hallani brazil2 rol. Gyakorlatilag nulla amit tudni lehet. fr stage2, es vrayrol sokkal tobbet hallani.
  • RelakSfromhome
    Az, csak kár, hogy a hátsó hangszórói ilyen kicsik. Ráadásul mivel távolabb is vagyok tőlük, csutkára kellett tekernem a hangjukat :S
  • FRenkie
    Genius rulez mi? :)
  • RelakSfromhome
    Mi a tökömet kerestél a szombámban?!?
  • Free
    bocsa mesterem de én ezt fejből nyomtam azért nem tudtam kinek minek hogyan merre mikor miért és különben is :c)))
  • nenad
    az a script annyira primko hogy hibatlanul fut max75 alatt is.
    uvw 2 xy

nekem tokeletesen mukodik
  • Mayer
    Frenkie, nem is sejtettem hogy te fejleszted a GTA-t. Rockstar Games magyar kirendeltség :).
  • GixEr
    Erre anno volt egy plugin (modosito)meg a MAX4 hez. Az objektumot lapitotta ki, ha volt rendes UV-ja. Ha hazamegyek utana nezhetek. Ha mas nem akkor kilapitom es visszakapod az objektumodat OBJ-ban, hogy tudj morph-olni.
  • nenad
    talan ez is jo lehet
    http://scriptspot.com/download.asp?ID=132
  • Palika1989
    Hello!
    Azt, hogy lehet megcsinálni, h egy (tegyük fel) box legyen a fényforrás?
    vay akármilyen test világít teljes egészében!
    Előre is thx
  • nenad
    tedd fel valahova a scriptet megnezem hatha egyszeru modositani
  • nenad
    ecsem de szar ez a forum motor neha
  • nenad
    a normal alignak nem ez a celja, a normal alignal pont ezt csinalod:

irtad:
    "egy objektből kiszedek egy face-t, úgy hogy az önálló objekt lesz, hogy fordítom síkba"

Pontosan ezt. Pl ugy hogy van egy sikod, es ahhoz fog fordulni. A ket felulet normalvektoranak elteresebol kiszamitja szukseges transzformaciot es elforgatja. Nemtom hogy pivot pontra mukodik e, de akkor me'g pluszba kell forgatni, szoval a normal align egy lepesbol megcsinalja.

a masik, sztem korbe kell rajzolnod. En meg nem halottam olyan toolrol ami meg tudja ezt csinalni, am ha van mayaban ilyen akkor siman exportalod es kesz, ennel egyszerubbet nem tudok.
  • nenad
    a normal alignak nem ez a celja, a normal alignal pont ezt csinalod:

irtad:
    "egy objektből kiszedek egy face-t, úgy hogy az önálló objekt lesz, hogy fordítom síkba"

Pontosan ezt. Pl ugy hogy van egy sikod, es ahhoz fog fordulni. A ket felulet normalvektoranak elteresebol kiszamitja szukseges transzformaciot es elforgatja. Nemtom hogy pivot pontra mukodik e, de akkor me'g pluszba kell forgatni, szoval a normal align egy lepesbol megcsinalja.

a masik, sztem korbe kell rajzolnod. En meg nem halottam olyan toolrol ami meg tudja ezt csinalni, am ha van mayaban ilyen akkor siman exportalod es kesz, ennel egyszerubbet nem tudok.
  • steone
    az align megoldódott, a pivot nem tudtam megoldani, de máshogy megy, az uv-re van ugyan egy script, de 3mas maxra uvw 2 xyz a neve. köszi a segítséget.
  • steone
    A normal align nekem sehogy sem megy a pivott nem áll be merőlegesen a felületre.
    a kiterített uv arra kell, hogy az objektum meglegyen kiterítve, mint az uv, aztán morphal a két objektum közt akarok csinálni egy átmenetet.
  • nenad
    megsem olvastad el a helpet mert a normal align segitsegevel torzitas nelkul tudod 'align-olni' amerre csak tetszik. Egyebkent vegul en is igy jottem ra megnezetem a helpet, bar ackro irta, de elsiklottam felette.

sztem a masik kerdesed meg mindig nem fogalmaztad meg, szoval mire kell a kiteritett uvw map objektum???
  • Fisch
    "Magyar vagyok, magyarnak születtem,
    Magyar nótát dalolt a dajka felettem,
    Magyarul tanított imádkozni anyám
    És szeretni téged, gyönyörű szép hazám."

Márai Sándor: Napló 1943-1944

de bazze ha mar idezel, akkor legalabb masold ki rendesen Mester!

es ezt most nem baxtatasert mondtam...
  • Fisch
    lol
  • steone
    Kezdő :D ez aranyos. A helpben néztem nem találtam semmit. A view align nem jó, említettem is bár alig to viewt írtam.
    Ackro az újra rajzolást akarom elkerülni, mert az sokáig tart.
    Az uv egy objektról van, azt szeretném úgy kiterítve is megkapni, mint ahogy az uv szerkesztőben is van. Kb 2-3000 face szal, csak valami automatikus módszer lenne a jó. Az addig forgatom módszert sem eredményre vezető, mert nagyon tökölős.
  • GixEr
    amugy honnan van "csak" UW-d modell nelkul?
  • nenad
    igaz, a normal align, annak viszont jonak kell lennie.
  • Ackro
    feleslegesnek is felesleges render:
  • Ackro
    öööööö akarom mondani Free! :)