63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ez aaaaaz!!!! Megoldottad a problémám. Köszönöm ThomasGins! -
reactornál a world ablaknál COl.Tolerance azt állitsd nulla felé -
LionTR Box-Modeling tutor -
Hmmm, Nem is találok ilyen állítható paramétert... és más tárggyal is ezt csinálja... mit csinálok rosszul? -
nem találom. pls link -
És mintha nem lenne szabad teljesen nullára állitani...:) -
Oryon! Köszi... megpróbálom megkeresni hol is lehet ez a paraméter... -
Nem tesz semmit, én is amatőr vagyok a témában ,de van egy olyan, hogy távolsági tényező. Azaz ezzel beállítható, hogy a tárgy felületétől mekkora távolságra pattanjon vissza. Ez olyanfajta védelemként is felfogható. Ezt a távolságot kellene kisebbre venni. Szerintem, bár nemigen értek hozzá. -
Sziasztok! Ismerkedem a Reactorral. Leejtek egy korongot egy boxra, de a korong nem a box felületén pattan vissza, hanem felette... szóval nem a boxnak ütköik... ez miért van? mit nem állítok be jól? Köszi, és bocs az amtőr kérdésért... -
LionTR Box-Modeling Tutorja a CGTalkon sztem jó alap hozzá! -
csináljatok kocsikat, alig van 1-2:)
egéybként egy kereket ha el akarok kezdeni hogyan kell? tehát forma->editaple poly->huzogatni a pontokat vagy hogyan? -
MBugi #20889 Sziasztok!
Már régóta foglalkozom a 3D Studioval, de csak csodálni tudom ezeket a képeket!
Ezeket ti csináltátok?
Mellesleg egy 1x kérdés hogyan lehet Chrom anyagmintát csinálni?
PL: egy egyszerű kerék felninél.
ÜDV: mindenkinek
BUGI
-
Van egy adware-d. Irtsd le! -
putyi #20887 most már a fórumban reklámok lesznek?
vagy csak nálam kötödnek linkek a hozzászólásokban található szavak némelyikéhez. -
Tényleg nagykirályság lett! -
Tudom, hogy nem szép dolog máshonnan linkelni, de ezt látni kell :D D21 aktuális topic -
linket tudsz dobni? -
Youth: fogadd őszinte gratulációm, hogy bekerültél az MP3 lejátszó műveddel a 3Dnspiration 4. kiadványába!

Minden elismerésem a tied!
-
Köszönöm!!! -
Tiszta star wars . Csak kicsit sok a Darth Wader. :D -
Vray shade: kis reflection és Glossy (0.8), megfelelő lámpa elhelyezés és ennyi.
Köszi a hozzászólásokat :) -
Amugy attol függ a válasz hogy miben rendereled:) -
LOL:)
Kannaápoló bálnazsir:) -
nenad #20877 bezsirozta oket a pimasz -
áh nem megszeppenve van hanem épp erőt gyűjt a földön a repüléshez :c)))) -
Nagyon tetszik.
Mivel én tök új vagyok, megkérdezném, hogy mitől csillognak ilyen szépen a fekete teáskannák? -
Ronin666 #20874 Nekem is tetszik, bár matrix-hoz nem hasonlítanám! Neo nem volt ilyen "kis megszeppent" az ügynökök között. -
tiszta Mátrix jelenet :c) neo az ügynökök ellen
nekem tetszik jól béz ki -
No, elkészült az én NFR-em is :D
Igaz egész du ezzel szenvedtem és a rendertime 1óra 25perc, de nem nagy szám, csak nekem nehéz még...NFR :)
"Vigyázz a Sötét teáskannákkal!"
-
Mikie #20871 A most keringő infók csak a standard marketing anyagok, a hivatalos bejelentés ma éjfélkor történik meg!
A múlt héten fordítottam a feature listát, valóban nem várhatóak egetrengető új funkciók.
Amit érdemes szem előtt tartani az viszont az, hogy az AME (discreet) a legfőbb hangsúlyt a követéssel rendelkező ügyfelek megszerzésére és megtartására fekteti, ezért a "nagy durranások" év közben az extension-ök frissítésével jelennek meg.
Reggel mindenki számára elérhető lesz az összes infó az Autodesk és a Mi oldalunkon is az újdonságokról.
Egy kis reklám ha megengeditek.
Az idei évben is megrendezzük a szokásos maxos bemutatónkat, amelynek időpontja 2005. szept 30. lesz. A helyszín és a pontos részletek jövő hétre fixálódnak, de addig is számíthattok az előadásokra.
Idén is eljönnek az AME előadói, szóval remélem senki nem unatkozik majd!
Üdvözlettel:
Papp Miklós | CGShop Solutions
Division of Autodesk Media & Entertainment
H-1114 Budapest
Orlay utca 2/b. II./4.
Tel/fax: 226-30-70
Mobil: 06-30-242-9941
www.cgshop.org -
Fisch #20870 tökéletes gyüjtemény!
már szedem is le őket!
LOL! -
nenad #20869 ja, ilyen szempontbol elegge mind1. a renderer az igazan fontos. -
MrGeE #20868 nenad 2005. máj. 20. 11:04 | Válasz | #18351
vraynek mar van 64bites verzioja. -
létezik 64 bites vray? -
putyi #20866 mé nem 64 bites?
-
Mondjuk nem érzem túl erősnek ezt a feature listát, de majd úgyis lesz bővebben, akkor nem csak átfutok rajta. :) -
A hírben is benne van, hogy nem world3d-s cikk, hanem az autodesk feature pdf-je, amúgy várható volt, hamarosan itt a siggraph (aztán meg turnéznak vele, többek közt hozzák hozzánk is, magyarországra, a cgshophoz). -
Olvastátok már a world3d.hu-n a 3dsmax8-as cikket?? 
-
I take you to the candyshop...
-
a wings3d topicban találtam, repülőgép blueprintek, hátha érdekel vkit.