63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szétnéztél te már egyáltalán egyetlen komoly GTA-s fórumon vagy websiteon egyáltalán, elég csak itt az SG-n bemenned a GTA topicba, és feltenned ezt a kérdést, és úgy lenooboznak meg kispöcsöznek, hogy csak na, mert a bannerben ott virít hogy FAQ. -
Enyhe hastáji fájdalmak, majd később gyomorgörcsök, aztán kiterjedt fekély, akkut hajhullás, fejbőr irritáció, hajtépési kényszer, fejfájás, kisebb, majd egyre kiterjedtebb izomrángás. És ezek csak a testi tünetek, arról, hogy a modelled úgy néz ki, mint egy összegyűrt izé még nem is beszéltünk...
Eleve, próbálj meg valami bonyibb formák találkozásánál fillettelni... (amit MAX nurbs nem is tud, hanem 4-5 lépésből magadnak kell megcsinálni, mint a kőkorszakban...) a MAX nurbs-nek mindennel, ami nem tökéletes kör gondja támad. :)
Nincs pl. boolean művelet NURBS-re... pedig, könyörgöm, ez egy esszenciális dolog, kb olyan, mint a fillet. Mi a fenének használnék NURBS-öt, ha pont ezek miatt nem? Ennyi erővel akkor inkább poly... a NURBS előnye szememben pont az, hogy ilyen bonyolult műveleteket is el lehet precízen végezni a NURBS egyenletein. Aztán ott van ugye az is, hogy szuper dolog ez a dependencia és hierarchia az egyes NURBS elemek között, de az egész olyan szinten erőforrászabáló, hogy csak na. Trimmelés egy alapvető művelet, nem lehet meglenni nélküle, de könyörgöm, nem lehet a trim curve-öket együtt kezelni a felületeiddel, azok mindig, mindig külön maradnak. Próbálj csak egy komplexebb modellt kcisit átalakítani, rémálom. Valahol az egész az alapjaiban halott. Ki kellene dobni úgy, ahogy van, de biztos jól mutat a feature setben, hogy van NURBS is... hihetetlen. Elég csak pár percet eltöltened pl. Rhinoban, vagy használni az NPower solidjait, NURBS-jét, és rájössz, hogy miért is egy nagy rakás az a MAX nurbs impelemntáció. -
nekem csak a kocsi modellekért kell, mert van egy csomó jó darab, és azokat akarom kieszedni -
értem amit mondasz. és akkor az a hekkcsomag megoldja? Neked megvan vagy valami linket tudsz? -
Milyen gond lehet?
Nem azért h nem hiszek neked... -
GTA-hoz van egy full hekkelő készlet, amivel importálni/exportálni tudsz modelleket, textúrákat, mindent.
Azon meg ne lepődj meg, hogy a MAX nem szereti egy játék belső formátumú filejait. A rockstarnak érdeke, hogy ne lássa viszont máshol a cuccait... Lehet, hogy sima szabványos fileok, csak az elejükre be van szúrva valami védelmi bitsorozat, ilyet sokat csináltam anno, vagy egyszerűen meg van fordítva a byte sorrend, beolvasni nem nehéz, ha tudod mi van elvacakolva benne. -
nem tudom ki menyire jártas ebben a témába, a GTAhoz vannak kocsi modellek. dff és txd formátumúak és a max sehogy nem szereti őket! VAlahogy nem lehet megnyitni ezeket? -
PowerNURBS se jó dolog? Ha már mindenképp MAX-ban akar maradni az ember. Mert én pl. úgy vagyok vele, hogy amennyire lehet, csak 1 app...
Malakai neked meg BSZ! -
nenad #21376 sztem hagyd el maxot nurbshoz mert nagyon sok gondod lesz komolyabb dolgoknal.
hasznalj rhinot, ha 12 ves gyerek siman meg tudja tanulni akkor te is.
ha kell csinalok tutorokat, ezen ne muljon.
-
Free.
Kis nurbs leirás,nem mai gyártmány,de jó:)
nurbs (swf/420k) -
Ráleltem...:) -
Screen nincs róla?:) -
Boldog Szülinapot Mal! :)
A NFF (napi felesleges festés) ajándékot már átadtam, így cseppet sem volt felesleges :D -
Köszi szépen mindenkinek! ^_^
GixEr neked meg külön kösz a linkért, kb egy hónapja sok slow motion klippet keresgéltem, ez egy nagyon jó oldal! :) -
GixEr #21370 En is boldog szulinapot!! Kapsz egy szulinapi hasznos linket is :)
LINK -
Akkor énis!
Boldog Születésnapot! -
CSatlakozom Boldog szülinapot :c) -
nenad #21367 hooo, Boldog Szuletesnapot!!!!! :) -
MrGeE #21366 Boldog szülinapot!
-
Boldog szülit! -
Rika ígényes külsejű tutor, szvsz a layout meg a képek tovább tartottak mint maga a szövegezés. :D -
Egyenlöre az 5-ös van beélesitve a 7hez még nincs meg a kulcs. -
GixEr #21362 nem, milyen maxod van?? (maxplugins)
A MAX7ben alapban bennevan -
Ez az a progi? obj export -
THX!
Már megtaláltam elsiklottam felette a sok hsz között. -
GixEr #21359 Kukk ide, akit erdekel egy robbanas keszitese:
BigBadaBumm (5th element) -
GixEr #21358 DE, es valaszoltam is. Ne a 3ds exportert hasznald, hanem az VawefrontOBJ exportert es mukodni fog. -
Nem tud valaki egy kis helpet ezzel kapcsolatban #21296 .
THX! -
2 eve egy ceggel en is szivtam igy meg, csak ott en leptem ki, ugye az volt hogy korlatlan nethasznalat! aztan egyik nap nem volt netem, rakerdeztem mi a problema mire kozoltek hogy tulleptem a 15GB-os letoltesi korlatot 3 nap alatt:)Ki is leptem toluk azonnal es nekem volt igazam a szerzodesben meg apro betuvel sem volt irva ilyesmi. Nevetseges ez az itthoni atverosdi! -
Aldaryn, Fisch privi ment -
Malakainak boldog szülinapot :) -
Opacity, bump csak.Az otthoni monitorom haldoklik,és csak magasabb brightness-szel használható,azért ilyen sötét a kép:) -
nenad #21352 csak Fe'leseg, mert imappal van. De a 2-3 laey egyutt sokkal gyorsabb mint egy full gi scene. (komolyabb) es sokkal kisebb a gepigenye.
de meg experiment van. vagy megdolglenek a szinek vagy nagyor erosek lesznek.
megprobalom a photopaintel, vhogy vmi nem stillem psben.
Vlado ezt ajalnja (photopaint) -
privi ment. -
Fisch #21350 NP
ha nincsenek jók, keresek neked, van itthon pár giga... -
AO? Mivel, hogyan? :) -
Persze... én meg most itt fosok, mert a múlt havi netforgalmam csak a torrenteket nézve 80GB le, 25GB fel és ez csak a torrent... hiába, sávszélesség duplázásoknak hála egy DVD is lecsusszan most már egy nap alatt, napi 5GB forgalmat nem nehéz produkálni, és még csak nem is érzem oylan hűdesoknak, mert mit tettem? Csak leszedtem egy filmet... ennyit a havi 3GB megállapított ideális forgalomról. Röhely...
Thomas: fasza... hehe. szögesdrótból is van? :P -
GixEr #21347 Off:
en mar jartam igy:
viruskereso frissitese (en a telefon vegen masikon az ismeros)
-ora mellett nyomj jobbklikket
-iiiigen...
-Start internet update
-iiiigen...
-Jon egy ablak, nyomj OK-t utana DOWNLOAD-ot.
-aztan jon egy ujabb ablak....
- varj! tudom ABORT!
-Igen, majd jovok 8 korul (sirtam a rohogestol vagy a kintol, mar nem tudom) -
Jah, pöppet bugos a rendszere szegény SG-nek... :P -
Nálam is,de igy bejön:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655&order=reverse&index=1
:)