63013

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• laci béla
    sziaszok

berakom a cd elkezdi irni de nem a hanem c re ir aztán amikor meg irta mint ha a cd irta volna ki irja hogy irás befejeződőt mindegyik 1-52ig probáltam de semeik sem ir a cdre
  • Pitbull90
    jaja egy kicsit bővebben... mért nem ír stb..:D
  • Carlos
    Tényleg nem ide tartozik!
    Menny egy hardware-es topikba.
    Egyébként ha csak ennyit írsz, akkor ott sem igazán fognak tudni segíteni!
  • laci béla
    sziasztok

tudom hogy ez nem ide tartozik de azért segitsetek dvd iromal nem tudok irni milehet a baja előreis köszi
  • Dichter
    Inkább slice-al.
  • GixEr
    Photoshopban CROP-al vagd ki, save for web(mindegyik darabot a sajat neve szerint mentsd el)
  • hertzui
    Köszi!
    De én nem bírom szétbontani a Blueprintset külön képekké,mint,hogy kéne tudod: front,back,stb...?Külön-külön az oldalakat!Adobe Photoshoppal bróbálnám,de csak 30napos verzió lehet,hogy azé?
  • GixEr
    Rateszel egy "reset Xform" modositot utana collapse, es elnevezed az anyagot rendesen, hogy ne utkozzon azzal az anyaggal ami mar benne van az autosban(valoszinuleg ezert mas az anyag).
  • Evogordon
    Nekem készen van a kocsim de a motort külön csináltam meg és amikor a kocsihoz akaron importálni akkor a motor minden elemét középre helyezi és nem ugyanaz a méretük és nem is az igazi textúrát rakja rá. Hogylehetne megoldani hogy normálisan importálja be a motort a kocsihoz ? ? ?
  • GixEr
    Ez masoknak evekbe kerul, nem beszelve arrol, hogy nem a forum fo profiljabol kerdezel eloszor. De egy kis loketet kaphatsz:
    1, Ha a jatek fejlesztoi tool-jait mar ismered (ismered??)
    2,A meglevo autok tulajdonsagait mar csukott szemmel modositod
    3, mar csak ide kell ellatogatnod:Suurland, hogy letoltsd a neked megfelelo auto rajzat.
    4, beallitod a Maxban a referenciarajzokatez alapjan
    5, es elkezded lemodellezni egy
    tutorial segitsegevel. (csak kevesebb reszlettel, mert ugye jatekba kell)
    es ez meg csak a jeghegy csucsa....
  • hertzui
    Sziasztok!
    Én új vagyok ezen a fórumon.Segítségeteket szeretném kérni,méghozzá az lenne a problémám,hogy a Street legal racing redline-be akarok autót készíteni a 3d studio max-al,de előtte a Adobe Photoshoppal meg kéne csinálnom az elöl,hátul ,felül és oldal nézetet az autónak,de nem sikerül!
    Legyetek szívesek segíteni!
    Előre is köszönöm.
  • Sadist

(\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
  • Free
    Kávés CSésze
    c\_/

Renderidő 30 perc de csak az élethű GI miatt :c)
  • Aldaryn
    c(_)/

pici teapot project. :) Akinek ötlete van, ne rejtegesse. Poén lenne csak pár karakterből frankón összerakni.
  • oryon
    Al barátom...nade ilyet?
    Akkor én is kikotyogom a te kreálmányod:

NFR

*
    cŐ/

Teapot egy omnival megvilágítva és egy Plane-re téve :D
  • MrGeE #22093
    MEGA LOL...
  • Aldaryn
    NFR oryoni ihletéssel Cornell box felülről, benne gömb:

[[U]o[/U]]]
  • nenad
    a jovan, kaptam emailt, van meg ket nap??
    vegetek van! :D
  • nenad
    remelem :)
    de akkor meg bedobok egy ket trukkot. ;)
  • Ronin666
    Persze az is lehet hogy a szerver épp szar és azért tolták el a határidőt is.
  • Ronin666
    ycon-ra gondolsz? Ha igen én már feltettem, szal valamit Te pötyöghettél félre, de most írták, hogy eltolták a beadási határidőt 31.-re.

Ha nem arra gondoltál, akkor legalább már ezt is tudod :D
  • nenad
    megcsinaltam a palyazatot es bazmeg nem enged fellepni az FTP szerverre.
    baszaras.
  • repvez
    Észrevételeket és tanácsokat szivesen várok.
    Még a kép elhelyezéssel vannak gondok ezért bocsi.
  • MrGeE #22085
    nagyon várom énis/jobban mint a max8at/
  • repvez
    Na gondoltam rakok fel pár képet a készülö automrol.Hogy legyen valami a projecthez valami szvsz ez is belefér a concept kategoriába ,mert nem teljesen lesz hasonlo az eredeti subaruhoz.( ha nem sikerül a képet berakni akkor a galériámban megtalálhato)
  • Malakai
    Nenad, kaptál plussz 2 napot! :D
  • Sadist
    barakk, őrtorony, szögesdrót, homokzsák, géppuskafészek, lehet válogatni ;)
  • Pitbull90
    Nem arra gondolok hogy ahogy eltalálják a falat egy töltény ahogy belecsapódik a por ahogy száll és hirtelen kidurran a téglának az anyaga és ugye egy rés marad ott

Meg még1 kérés bocsi hogy megen kérek csak meek el ha vki tud írja hogy egy pici katonai 2.vh-s táborban mik voltak már van 2 hangár csak van pici üres köves udvar eddig ládákkal pakoltam meg de még mindig üres...

Előre is köszi
  • bencsab
    Gondolom a falra célzol! :)
  • Pitbull90
    Bocsi de megint egy falas kérdés..:D
    Hogyan tudom azt megcsinálni hogy egy oldalnézeti fal van és ha rálőnek és a töltény belecsapódik a falba tudja vki ezt hogyan tudom megcsinálni?? hogy a fal ahogy szétmegy (remélem értitek mire célzok..)
  • Aldaryn
    Kötetelen folyamatos project: MACAA :: Mindenki Azt Csinál Amit Aakar.
  • nenad
    peldaul:
    Az eszed tokja! :)))
    uveggomb, nem semmi :)

nekem van folyamatban egy jarmu. De nem auto. :)
  • Aldaryn
    Rakj fel egy Helpet... abban pl. benne van az is, hogy az "Attach to rigid body" modifier nincs többé, hanem a cloth/rope modifierbe került bele, nem kicsit optimalizálva ezzel a stack-et.
    És MAX7-ben is vannak "materialok", maximum presetek nincsenek, mert az előre összerakott materialokat sincsenek "telepítve", valszeg csak a core progit pakoltad fel installkor.
  • Pitbull90
    Még1 kérdés..:D a 3d studio 5ben ha akartam egy zászlót csinálni megcsináltam az anyagot arra nyomtam egy reactor clothot és hogy odafogjam a tartóhoz mesh select és reactor tach body vagy vmi ilyesmi és utána megnéztem és normálisan ment a zászló nomost a max 7ben nem találom ezt a modífi panelben csak 2 reactor van a 3 helyett a reactor cloth és ReactorSoftbody azt nem találom sehol amivel hozzá tudnám kapcsolni a tartóhoz a zászlót hogy a szél ne fújja el... mert mindig leesik:D nem tudja vki?? a help amim van az az 5öshöz van meg ami még furcsa a max 7ben hogy nincsenek materialjai azaz bitmappal töltök be mindetn képet a max 5nek a képtárából...
  • Carlos
    Na, megvettem énis a Studion 21-es könyvet.
    El is kezdem hamarosan!
  • Aldaryn
    Hát nem én erősködtem, hogy ez legyen. :o)
  • Pitbull90
    Igen egy autót főleg egy szépet nagyon nehéz megcsinálni..... a formák stb...
    és én se tudok autót csinálni max frédibéni kocsit de az meg nem autó..:D (guruló kő)
  • youth #22071
    Túl bonyi, nincs senkinek kedve nekiállni aztán hetekig nyomni :) Olyan kiírás kell amivel egy délután elkészül az ember, pl: üveggömb :)))
  • Palika1989
    Hát, én csinálnék ha tudnék! :)
    Ha autót nem is alkatrészek már csináltam! Egy felnit és egy sport ülést!
  • Aldaryn
    Autót senki sem csinál, mi?