63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
A fotel ránézésre kényelmetlen, de ez is kb ugyanazt az érzést váltotta ki, mint FRenkie-é. -
nenad #22349 no, itt az enyem. EGyebkent nem biztos hogy nyero a temavasztas. De legalabb nem modern. Gondolom minkenki olyat csinalt.
-
Köszi a véleményeket! -
#22279 -
nenad #22346 ez az osszes kritikam :D -
nenad #22345 nagyon pici kamera korectiont lehet tettem volna ra. -
nenad #22344 nagyon szep lett!
az enyem teljesen mas stilusu! :)
majd nemsoka feldobom akkor en is. -
Hát ettől ledobom a hajam...
Hova is készül ez exactly? Kíváncsi lennék a többi pályázatra is. -
Akkor bocsánat, pedig úgy látszik. -
Nekem is olyan törékenynek tűnik!
Vékony a kasztni.
Amúgy nagyon zsír!
Bár itt tartanék énis! -
A fényszórók nem textúrák. -
Szerintem adj neki oldalról egy erős fényt, hogy látszódjanak az alakatrészek és erősebb legyen a kontraszt! A fényszórókat is modellezhetnéd textúra helyett. -
Jó lett, de egy kicsit gyenge felépítésűnek hat. Túl vékonyak a dolgok. A rugó is vastagabb szokott lenni, a váz is, stb. Ha van kedved esetleg még ezen javíts, meg ha adsz neki egy kis lekerekített, designesebb feelinget az is dobna rajta, szvsz. -
AZTA...de jó egybe látni a dolgokat...NAGYON SZUPER! Grats! 

-
Befejeztem a kocsimat! Egyenlőre 3 képet szúrok be. Véleményeket várok és ha valami hibát észrevettetek akkor közöljétek.
-
-
Ez igen
-
Na itt lenne a belső tércsoportom:
-
Amíg a kéz be nem jött, azt hittem, ezeket Te renderelted :) -
Arrggh... ez nagyon fasza lett! :) -
waze már azt hittem hogy halucinálok ennyi hülye kannát :c)))
Az embernek nem kis szabadideje van ... :c)))) -
Ez kész... :) -
Köszönöm!:)
Tervezeh,h később egy egész gyümölcsosarat csinálok belőle.
pár vicces tea -
Bazzz...ez nagyon üt! -
nenad #22326 baromi jo, TEaCitrom-hoz ne nyulj de a kornyezethez igen, aztan pedig HIGHRES! :) -
Eddig is mindenki tisztában volt hogy vannak bizonyos történésedi a buksidban és nem vagy 100-as de ez....
valami (censored) jó lett...
grat. ötlet meg minden csillagos 5 :c))))) -
marcee #22324 Ez kész! Te vagy az aki hajó akart lenni, de aztán nemkomplett? :D
Pályázati témához inkább én sem szólok hozzá.
Aldaryn: Amúgy tehetséges építészhallgató kiveszi a pályázatot (nem ingyér van ugye az sem), jóesetben suli és munka mellett be is fejezi (én csinálok hozzá látványt :) ), É2-es építész aláírja, robogás az éjszakai potsára, várakozás, nemnyerés. Aztán a 3., 4. után megunja a legkitartóbb is. -
Egy kis napi felesleges render...
-
Szia!
A Biped csontjai teljesen szabadon méretezhetőek....
most sajnos nincs előttem.. de sima scale-el kell dolgozni és beáálítható a szimetrikus módosítás (jobb-bal oldali csontok)...
A lényeg hogy szerkesztő módban kell lenni... (valamelyik ikon a biped panelen ami vált az animáciűs és szerkesztő (alap pózba ugrik) mód között...)
-
kr1sz #22321 aki tudna segiteni hogy kell street elga lautokhoz cuccokat szerkeszteni az keressen meg a [email protected] msn cimen! előre is köszi -
zsír.
ezt ti szemmel vagy számokkal modellezitek? gondolom számokkal -
nenad #22319 sztem szimplane ez lesz az oldal uj designja. -
:D mit lehet feltörni rajta asszem még regisztráció sincs:D vaaagy nem erre gondoltál..? -
Helló, tegnap feltettem egy kérdést, lehet hogy a nagy képtől ami mellé került nem vettétek észre... A hozzászólás kb így szólt:
"Helló! Character Studioban kéne egy kis segítség. Nemrég kezdtem el tanulgatni, van is egy faja tutorialom, de valamiért nem tudom méretezni a csontokat. A tutorial nem mond semmit hogy be kéne állítani valamit a csontok méretezéséhez.
Kérdés: Hol szúrtam el vannye? ;D Köszi :D" -
Lehet feltörték? -
http://www.world3d.hu/ ha erre gondolsz.. nekem vmi furi honlap jön be de csak egy kép..... -
Szerintetek milett a www.world3d.hu -val? Remélem még menni fog -
köszi -
nenad #22312 ugyanaz max6-7 -hez -
Hi all!
Kérnék tőletek egy kis helpet. Letöltöttem a ChaosGroup oldaláról a vRay demóját, az oldalon az volt írva, hogy 7.x-hez, a tömörített fájl nevében is a 7es verzió van, de a tömörített fájlban az exe már a 6-os-hoz írja, és tényleg a hatoshoz való. Ez miért van? Honnan tudok olyat tölteni, ami tényleg a heteshez van? Vagy a hatos működik a hetessel is?
Márk