63013

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Dichter
    A fotel ránézésre kényelmetlen, de ez is kb ugyanazt az érzést váltotta ki, mint FRenkie-é.
  • nenad
    no, itt az enyem. EGyebkent nem biztos hogy nyero a temavasztas. De legalabb nem modern. Gondolom minkenki olyat csinalt.

• FRenkie
    Köszi a véleményeket!
  • FRenkie
  • nenad
    ez az osszes kritikam :D
  • nenad
    nagyon pici kamera korectiont lehet tettem volna ra.
  • nenad
    nagyon szep lett!
    az enyem teljesen mas stilusu! :)
    majd nemsoka feldobom akkor en is.
  • Dichter
    Hát ettől ledobom a hajam...
    Hova is készül ez exactly? Kíváncsi lennék a többi pályázatra is.
  • FRenkie
    Akkor bocsánat, pedig úgy látszik.
  • Carlos
    Nekem is olyan törékenynek tűnik!
    Vékony a kasztni.
    Amúgy nagyon zsír!
    Bár itt tartanék énis!
  • Evogordon
    A fényszórók nem textúrák.
  • FRenkie
    Szerintem adj neki oldalról egy erős fényt, hogy látszódjanak az alakatrészek és erősebb legyen a kontraszt! A fényszórókat is modellezhetnéd textúra helyett.
  • oryon
    Jó lett, de egy kicsit gyenge felépítésűnek hat. Túl vékonyak a dolgok. A rugó is vastagabb szokott lenni, a váz is, stb. Ha van kedved esetleg még ezen javíts, meg ha adsz neki egy kis lekerekített, designesebb feelinget az is dobna rajta, szvsz.
  • oryon
    AZTA...de jó egybe látni a dolgokat...NAGYON SZUPER! Grats!
  • Evogordon
    Befejeztem a kocsimat! Egyenlőre 3 képet szúrok be. Véleményeket várok és ha valami hibát észrevettetek akkor közöljétek.

• Carlos
  • Evogordon
    Ez igen
  • FRenkie
    Na itt lenne a belső tércsoportom:
  • FRenkie
    Amíg a kéz be nem jött, azt hittem, ezeket Te renderelted :)
  • Aldaryn
    Arrggh... ez nagyon fasza lett! :)
  • Free
    waze már azt hittem hogy halucinálok ennyi hülye kannát :c)))
    Az embernek nem kis szabadideje van ... :c))))
  • Carlos
    Ez kész... :)
  • ThomasGins
    Köszönöm!:)
    Tervezeh,h később egy egész gyümölcsosarat csinálok belőle.
    pár vicces tea
  • Carlos
    Bazzz...ez nagyon üt!
  • nenad
    baromi jo, TEaCitrom-hoz ne nyulj de a kornyezethez igen, aztan pedig HIGHRES! :)
  • Free
    Eddig is mindenki tisztában volt hogy vannak bizonyos történésedi a buksidban és nem vagy 100-as de ez....

valami (censored) jó lett...
    grat. ötlet meg minden csillagos 5 :c)))))
  • marcee
    Ez kész! Te vagy az aki hajó akart lenni, de aztán nemkomplett? :D

Pályázati témához inkább én sem szólok hozzá.

Aldaryn: Amúgy tehetséges építészhallgató kiveszi a pályázatot (nem ingyér van ugye az sem), jóesetben suli és munka mellett be is fejezi (én csinálok hozzá látványt :) ), É2-es építész aláírja, robogás az éjszakai potsára, várakozás, nemnyerés. Aztán a 3., 4. után megunja a legkitartóbb is.
  • ThomasGins
    Egy kis napi felesleges render...
  • KisQbi
    Szia!

A Biped csontjai teljesen szabadon méretezhetőek....
    most sajnos nincs előttem.. de sima scale-el kell dolgozni és beáálítható a szimetrikus módosítás (jobb-bal oldali csontok)...

A lényeg hogy szerkesztő módban kell lenni... (valamelyik ikon a biped panelen ami vált az animáciűs és szerkesztő (alap pózba ugrik) mód között...)

• kr1sz
    aki tudna segiteni hogy kell street elga lautokhoz cuccokat szerkeszteni az keressen meg a [email protected] msn cimen! előre is köszi
  • grizzly21
    zsír.
    ezt ti szemmel vagy számokkal modellezitek? gondolom számokkal
  • nenad
    sztem szimplane ez lesz az oldal uj designja.
  • Pitbull90
    :D mit lehet feltörni rajta asszem még regisztráció sincs:D vaaagy nem erre gondoltál..?
  • Merkhant
    Helló, tegnap feltettem egy kérdést, lehet hogy a nagy képtől ami mellé került nem vettétek észre... A hozzászólás kb így szólt:

"Helló! Character Studioban kéne egy kis segítség. Nemrég kezdtem el tanulgatni, van is egy faja tutorialom, de valamiért nem tudom méretezni a csontokat. A tutorial nem mond semmit hogy be kéne állítani valamit a csontok méretezéséhez.

Kérdés: Hol szúrtam el vannye? ;D Köszi :D"
  • youth #22316
    Lehet feltörték?
  • Pitbull90
    http://www.world3d.hu/ ha erre gondolsz.. nekem vmi furi honlap jön be de csak egy kép.....
  • Evogordon
    Szerintetek milett a www.world3d.hu -val? Remélem még menni fog
  • Aquli
    köszi
  • nenad
    ugyanaz max6-7 -hez
  • Aquli
    Hi all!
    Kérnék tőletek egy kis helpet. Letöltöttem a ChaosGroup oldaláról a vRay demóját, az oldalon az volt írva, hogy 7.x-hez, a tömörített fájl nevében is a 7es verzió van, de a tömörített fájlban az exe már a 6-os-hoz írja, és tényleg a hatoshoz való. Ez miért van? Honnan tudok olyat tölteni, ami tényleg a heteshez van? Vagy a hatos működik a hetessel is?
    Márk